Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ΝΑΙ πως να φτιάξεις φαν κλαμπ για τους Ενφορσερ! :stuck_out_tongue:

Δε μπορώ να σε βοηθήσω ρε γαμώτο…δεν σκαμπάζω από τέτοια…:wink:

Χρόνια Πολλά άνδρες και γυναίκες του φόρουμ
Σας αφιερώνω το άσμα του μέγιστου ροκ αθάνατου τραγουδοποιού…

Πανέμορφο τραγούδι ρομάντικ! Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και χαρά! :slight_smile:

ναι το βρήκες :smiley: ,…πάντως αν είναι κάτι που γίνεται (που δεν νομιζω ναναι τοσο ευκολο),το επιδιώκω να το κάνω…οποιος ξέρει ας πει…

αυτήν τη στιγμή, 20 περίπου μέλη του φόρουμ την αράζουν στο φεγγάρι και παρακολουθούν το χάος, αντί να βρίσκονται σε κάποιο πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. :hippy:

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Καλά έχει να πέσει μάσαα αύριο!!!8)

χαχα πριν απο καμια ώρα εφαγα μπιφτεκάκι και εσκασα

καλυτερα χριστουγεννα ever βρηκα κατω 265ε αθηνα σου ερχομαιιιι 8):smiley:

Update σημερινό:
(εγώ) -Αύριο κατα τις 3
(αυτή)-Να μην φέρω ταινία, έτσι;

Και τα χειρότερα για αυτόν που τα έχασε #-o

τον καημενο το σκεφτηκα και εγω :-s

φανταστειτε τα ολεφτα να ειναι απο τιποτα παιδακια που λεγανε τα καλαντα!!!:(:(:(:frowning:

[QUOTE=mikro2345;1040142]φανταστειτε τα ολεφτα να ειναι απο τιποτα παιδακια που λεγανε τα καλαντα!!!:(:(:(:([/QUOT

ρε μην σε κανετε να νιωθω τυψεις:(

[quote="“black tulip,post:16173,topic:8689”]

άμα ήταν σε χοντρά ρε και όχι σε ψιλά δεν παίζει να είναι παιδιών…

[SPOILER]Κανενός συνταξιούχου θα ναι που το πολύ πολύ να πεθάνει χωρίς αυτά[SPOILER]:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Ντάξει δεν μπορούσες να κάνεις και τίποτα άλλο από το να τα πάρεις[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

η κανενός που δουλεύει σε οικοδόμοι και περίμενε με αυτά τα λεφτά να ταΐσει την οικογένεια…τη κρίμα που τώρα θα πεθάνουν χριστουγεννιάτικα από την πείνα

:D:D:D:D

ειστε κακοι ρε :p:p
ουτε εγω να πληρωσω νοικι και λογαριασμους :frowning:

Aionie παράτα τις ταινίες λέω γω και κοίτα να μαρσάρεις :wink::!:

[I]
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“5”][COLOR=“DarkRed”]KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]:D:D

καλα χριστουγεννα!