γεια σου Ντεκάγ (γαλλικό)
πάρε μια καρδούλα <3
William Wilson έχεις αντρικό nickname ρε
γεια σου Ντεκάγ (γαλλικό)
πάρε μια καρδούλα <3
William Wilson έχεις αντρικό nickname ρε
Ωπ, ωπ! Τι ενδιαφέρον είναι αυτό;;
Κοίτα, πριν λίγο ξύπνησε, οπότε περιμένω τηλεφώνημά της.
Ασχέτως της Ρόουζ όμως, όποιος πεινάει, ας κοπιάσει. (ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣ ΆΠΑΝΤΕΣ! :p)
ΥΓ προς Shaman: Ναι, αλλά σίγουρα δε χρειάζεται να ξυρίζομαι στο πρόσωπο, κι επίσης δεν κατουράω όρθια. (δυστυχώς για το δεύτερο ;ρ)
!!!
post pix!
ΥΓ προς Shaman: Ναι, αλλά σίγουρα δε χρειάζεται να ξυρίζομαι στο πρόσωπο, κι επίσης δεν κατουράω όρθια. (δυστυχώς για το δεύτερο ;ρ)
Θα το ήθελες πολύ δηλαδή το δεύτερο;
Xαχαχαχαχαχ, θα ήταν πολύ βολικότερο απλά σε ορισμένες περιστάσεις, όπως πχ. αν είσαι έξω για ελεύθερο κάμπιν ή όταν πρέπει να εξυπηρετηθείς με αυτές τις άθλιες τουρκικές τουαλέτες στο σχολείο και όπου αλλού υπάρχουν δηλαδή… Αυτό είναι ένα καθαρά αντρικό προνόμιο που πολλές κοπέλες ζηλεύουν
Προς Shaman (γιατί ακόμα δεν έχω μάθει η άχρηστη πώς απαντάς σε διαφορετικό quote): Αν ποστάρω αμέσως πικ κατόπιν παραγγελίας θα είναι σα να εκδίδομαι. Aν έχεις skype, msn και τα σχετικά το λύνουμε ευπρεπώς (βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσες απλά να μου δώσεις διεύθυνση να σου αποστείλω τα αποθέματα φαγητού που δε διατίθεμαι να τελειώσω μόνη μου, για να μην ξεφύγουμε κι από τον αρχικό σκοπού του [B]αθώου[/B] ποστ μου!)
Πφ φλωριές, περίμενα άλλα πράματα! Φιλιά σε όλες πάω να τσακίσω τηγανιά και να πνιγώ στο κρασί :*
Προς William: εγώ έφαγα λουκανικάρα (no pun intended) πικάντικη και χόρτασα. msn έχω αλλά είσαι φλωράκι. ΓΕΙΑ κι από μένα!
Μμμ… Ξαφνικά νιώθω σα να έφαγα x![-X
Πάω κι εγώ λοιπόν (να ντυθώ σε πρώτη φάση, κι ύστερα να φύγω)
Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχαχαα πόσο κάφροι μπορεί να είστε εσείς τα αγόρια? :lol:
Μόλις το κορίτσι αρνήθηκε να σας στείλει μία φώτο της και τόνισε τη λέξη αθώο την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια:!:[-X
[SPOILER][SIZE=“4”][I]ΟΥΣΤ!!![/I] :p:lol:[/SIZE][/SPOILER]
γεια σου Αντιγόνη!
Η γέμιση της γαλοπούλας γαμάει και στη 1 το βράδυ!!
Έχει μείνει και για αύριο!=P~
γεια και απο μενα! ας πω και εγω χρονια πολλα! μολις γυρισα απο χωριο οπου εσκασα στο φαι σε 2 ημιχρονα ομως!
να μην αναφερω και το χθεσινο που δεν μπορουσα να κουνηθω!
ξέρεις το όνομα μου? 8O8O
ομπβιουσλυ
Ξέρεις ποια είμαι μήπως? Με έχεις δει σε κανά λάηβ? Μήπως έχουμε μιλήσει? :-k
έδιτ: το όνομα σου?
εχει ανοιξει κανεις θεμα για την συναυλια μωρα στη φωτια στην αθηνα?
Γιώργος! αλλά το όνομά σου είναι και στο yahoo account σου
ΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ:!:
Σωστά, έπρεπε να το φανταστώ…αλλά πουουου μυαλόο στο κεφάλι? :lol:
Γεια σου και σε σένα Γιώργο!
τα δωρα που θα μου κανω για χριστουγεννα! :D:D
εεεεεεεεεεεεε:-s:-s