α μαλακία τότε… άλλος ένας λοιπόν
θελεις να στείλουμε και εμεις μαηλ να πουμε οτι ήμαστε οι φίλοι σου και οτι θα τους κανουμε μποϋκοτάζ??
περα απο την πλακα και εγω την εχω πάθει με δαύτους με ενα ασύρματο πληκτρολόγιο που ειχα παρει και δεν έκανε καλη επαφή και με τρέχαν για κανέναν μηνα μεχρι να μου το αλλάξουν…
therion πρηξτους μη μασας!!
Κάπου είχα πετύχει εδώ μέσα ένα τόπικ για παλιές σειρές της ερτ,νετ κλπ κλπ. Μήπως ξέρει κανείς πως λεγόταν;
Η ακόμα καλύτερα αν ξέρει κανείς αν μπορώ να κατεβάσω μια σειρά “Το Καπλάνι Της Βιτρίνας” για μια πολύ καλή μου φίλη που έχει γεννέθλια τώρα στα κοντά!
αυτό εννοείς?
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5906
[B]επισης [/B]http://greek-series.net/index.php?option=com_content&view=article&id=82:seires
υπήρχε στο thegreekz αλλά έχουν λήξει τα λινκ
Ναι crimson αυτό ακριβώς είναι. Αλλά είναι μόνο streaming ε; Παίζει να υπάρχει κανένας τρόπος να τα κατεβάσω; sorry αλλά δε σκαμπάζω με το θέμα!
προσπάθησα να σου το βρω σε μερικά forum αλλά συνήθως δεν υπάρχει, και σε ένα είχαν λήξει τα λινκ…σορρυ
ναι και γω όλα τα λινκ που βρήκα ληγμένα είναι. Τέλος πάντων thanks a lot man!!!
Η αδερφή μου έχει βάλει ant1 και “καμαρώνει” τα ανερχόμενα “επόμενα τοπ μόντελς”, οπότε αναγκαστικά κι εγώ ούσα στον ίδιο χώρο δεν μπορώ να μην σχολιάσω αυτό που ακούω: τι [I]σκέφτονται[/I] ( όλα εκείνα τα κοριτσάκια που δηλώνουν συμμετοχή; Δηλαδή είναι ΤΟΣΟ κωμικά αυτά που διαδραματίζονται στο Σπίτι, δεν καταλαβαίνουν πως εκτίθενται;
[SPOILER]Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, αν συμπονώ κάποιον από κει πέρα, είναι ένας νεαρός που διαλέχτηκε για να βοηθήσει στη φωτογράφησή τους (κι από εκεί αφορμόμενη άρχισα να γράφω το ποστ :p) και τις είχε μία-μία να τσιρίζουν μέσα στο αυτί του για τις ανάγκες της φωτογράφησης (έπρεπε να έχουν αγκρέσσιβ λουκ)[/SPOILER]
Πάντως απ’ όλα τα χαζο-ριάλιτι (ΒΛΕΠΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ), αυτό εδώ έχει το χαβαλέ του για όποιον θέλει να χαζέψει κάτι ανάλαφρο. Παίζει να υπάρχει σχετικό θρεντ; Αν όχι, θα μπορούσε να ανοίξει- υπάρχουν ΤΟΟΟΟΣΑ επεισόδια άξια σχολιασμού, αν και γενικώς από τα φετεινά άντε να 'χω παρακολουθήσει 5-6.
Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο,όλα έχουν φτιαχτεί για να μας υποβιβάσουν την νοημοσύνη
Ναι ρε συ, δε διαφωνώ, γι’ αυτό και δε χρησιμοποίησα τους όρους “καλύτερο-χειρότερο”. Λέω απλά πως αυτό σε κάνει να γελάς λίγο μ’ αυτά που λέγονται… Βέβαια, θα μου πεις, ο δείχτης γελοιότητας ειναι τόσο υψηλός σε όλα τα ριάλιτι-εκπομπές που και τα άλλα θα μπορούσαν να φέρουν το γέλιο.
Σ’ αυτήν την περίπτωση μάλλον η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι τα μουσικά τάλεντ σόους έχουν καταντήσει κουραστικά πια, ο Μεγάλος Αδερφός είναι εκτός συναγωνισμού (δεν αντέχεται ούτε δευτερόλεπτο γιατί η ηλιθιότητα ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια), αυτά με τις μαγειρικές επίσης πολλαπλασιάζονται ανησυχητικά κι επίσης ο Άκης νίκησε πια κι έτσι χάθηκε το παραμικρότερο ενδιαφέρον :p, οπότε αυτό παραμένει κάπως πιο μοναδικό. Επίσης έχει πλάκα το πώς προσεγγίζει η επιτροπή τα θέματα μόδας λες και είναι καμιά επιστήμη και πώς, αντίστοιχα, τα κορίτσια νομίζουν πως κάνουν κάποιο κατόρθωμα ποζάροντας με μια σαύρα στον ώμο. Και ασφαλώς λύνεσαι όταν ακούς την Καγιά να προφέρει το “Τζώρτζια” με προφορά για να κάνει επίδειξη των αγγλικών της (χάου λέιμ!)
Hateebreed,Terror, Kvelertak
Εεεεε μη ξεχνάμε και τους τρισμέγιστους Blood For Blood!!!
btw, δεν ειναι αναγκη ενα συγκροτημα να παιζει 2μιση 3 ωρες για να δειξει την αξια του
Πριν 1 μήνα που τους είδα άντε να παίξαν το πολύ 1 ώρα… εεε απλά αποθέωση όμως ε;
Και όταν είναι hardcore εεεεε δύσκολα να παίξει πάνω από 1,5 ώρα! Δε βγαίνει!!
Ααααα τι ωραιο thread!
Ειμαι αρρωστη,ποναει η μεση μου και πινω χαμομηλι μηπως μαλακωσει ο λαιμος μου.
χα! για ενα ποστ σου στο φατσοβιβλιο ελεγα. σχετικα με 2 συγκροτηματα
Maiden/Metallica?
Ε δε νομίζω να ανέφερα ότι πρέπει να αποδείξουν κάτι! :p:p
ζεστο γάλα με μια κουταλια μέλι…και θα σαι τζι τζι
εεε ηπια το χαμομηλι τωρα!
φτανει με τα υγρα! :lol: