Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Κατεβαζω καινουργιο Crowbar το περναω στο mp3 και παω σχολειο!!!

like φακ γέα δικέ μου

Παίζει να ‘ναι τέρμα άκυρο, αλλά διαβάζοντας το θρεντ για την κλασική μουσική μου ήρθε: Απ’ όσους έχουν δει το “Sleeping with the enemy” (“Νύχτες με τον εχθρό μου” με την Τζούλια Ρόμπερτς), μήπως θυμάται κανείς ποιο ήταν το κλασικό κομμάτι με το οποίο είχε εμμονή ο ψυχωτικός σύζυγος; Μου έχει καθίσει ότι ήταν κάτι από Μπερλιόζ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι και ξαφνικά μου κόλλησε ότι θέλω να το κατεβάσω!

http://www.youtube.com/watch?v=_pvoAAFkRoQ ?

Δεν ήταν δύσκολο.

Χαχαχ, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό να το αναζητήσω έτσι στο youtube! (Κοίταξα wikipedia, δεν το ανέφερε πουθενά και παραιτήθηκα αμέσως :p)
Σ’ ευχαριστώώώ!

(βέβαια το σημείο που έψαχνα ήταν: http://www.youtube.com/watch?v=FFOS1gG2b34- όπως και να έχει όμως, με τη βοήθεια του ποστ σου το βρήκα :b)

Βαριέμαι και για άααλλη μια φορά πρέπει να βγάλω διαγωνίσματα για τα παιδάκια.

Τι μαθημα?

Αγγλικά, διάφορα επίπεδα.

Και εγω γραφω αγγλικα αυριο:?
Δεν πιστευω να διδασκεις σε τει,ε?:stuck_out_tongue:

Χαχαχ όχι βρε. Αλλά θα μ’άρεσε μελλοντικά.
Προς το παρόν φροντιστήριο+ιδιαίτερα.

Καλά να γράψεις! Συγκεκριμένα αγγλικά πάνω σε τί;

Αγγλικη Αλληλογραφια:D

Εύκολο ακούγεται αυτό.

Και ελπιζω να ειναι!Επαγγελματικο γραμμα/e-mail/fax θα γραψω.
καληνυχτα και ευχαριστω για το καλη επιτυχια:)

Καληνύχτα. Πάω κι εγώ να κάνω καμιά δουλειά εδώ πέρα :stuck_out_tongue:

ανατομια τν παιρνεις ασυστολα :blow:

φτασαμε 6ο εξαμηνο μπαινουμε 7ο κ ακομα παλευω με μθμ 1ου εξαμηνου! δειξε ελεος μωρη!:x

Καλά, εντάξει… Όταν εγώ γράφω στο ανάλογο θρεντ (Όνειρα) ότι δεν πάω καθόλου καλά, εννοούμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά!

[SIZE=“3”]Μου λέτε πώς και γιατί είδα τον Bleeding στον ύπνο μου;;;;;;[/SIZE]#-o
(κι εντωμεταξύ το πώς χώθηκε στο όνειρο είναι ακόμα πιο άκυρο απ’ το γεγονός ότι χώθηκε!)

Υπάρχει ψυχολόγος στο φόρουμ;:-k

Περίμενε δυο τρία χρονακια και θα σ ρθω! :Ρ

πρέπει να ήταν εφιάλτης :?

[SPOILER]<3[/SPOILER]

Ρε ήταν ΤΟΣΟ εκπληκτικά άκυρο όνειρο!!!
Υποτίθεται, λέει, μου ήρθε με το ταχυδρομείο δέμα που περιείχε ένα ζευγάρι κυάλια. Κι όταν αργότερα άνοιξα το πισί, ο Bleeding μου είχε αφήσει message στο rocking πως εκείνος μου τα έστειλε, αλλά “δεν ήταν όποια κι όποια κυάλια, αλλά τα ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΥΑΛΙΑ!” Και μου είχε κάνει λινκ σε σάιτ που περιέγραφε αναλυτικά πού χρησιμεύουν τα κυάλια αυτά… :blink:

Το υποσυνείδητό μου είναι πειραγμένο…
Τελικά βρέθηκε ο ψυχολόγος που λέγαμε;;;
:anyone:

ΥΓ: Χριστινάκι, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να περιμένω τρία χρονάκια, η κατάσταση χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση! ;p

sadfsdfasdfa