Έλα πες την αλήθεια…κατα βάθος γουστάρεις τον BLEEDIN (βλέπε, G) και τα φιλοσοφικά κυάλια απλά συμβολίζουν τον Πλατωνικό (φιλοσοφικό => Πλάτων=Φιλόσοφος) έρωτα και τα σχέδια για το μακρινό (γι’αυτό και τα κυάλια, για να το φέρεις πιο κοντά σου) μέλλον που ονειρευεσαι να μοιραστείς με τον BLEEDIN :-k
Για να μην μιλήσουμε για τον προφανή αναγραμματισμό που διαφαίνεται :razz:
Προσκυνάω, δεν υπάρχει!!!
(Έπεσα από την καρέκλα ξέρω γω απ’ τα γελια!)
Εντάξει, λοιπόν, με ανακαλύψατε… Τελικά ήταν κάτι υποσυνείδητο που μέσα από μια ΚΑΘΑΡΑ ψυχολογική διευρεύνηση, βγήκε στην επιφάνεια!
[SPOILER]Αλί να το ‘ξερα όταν άνοιγα το λογαριασμό στο ρόκιν’ πως θα γνώριζα τον πλατωνικό έρωτα! Αχ και πώς θα συγκεντρωθώ στο διάβασμα τώρα…[/SPOILER]
oldman άλλος βλέπει καναρίνια εκεί που δεν υπάρχουν γκουχ γκουχ::hippy::hippy::hippy:
Πειτε οτι καποιος ειδε την λιστα των αναγνωστων !
Εχω πεσει στο πατωμα !
ένα δάκρυ από το γέλιο κύλησε…
που τους βλέπετε ρε παιδιά?
εδιτ: α άκυρο το βρήκα
έλεος maiden πρώτο…
:lol::lol:
χαχα…Οι Μέηντεν είναι ο Τσακ Νόρις του Χέβι Μέταλ:p:p#-o#-o
ουυυυυυ
ουυυυυυυυυυυ
ουτε στο χαμερ τετοια καταντια:p
[SPOILER]το αγκαλοχ που ψηφισα 29ο ρε?[/SPOILER]
το ροκινγκ συνεργάζεται με χαμερ δεν εξηγήται αλλιώς
πως θα φέρουν τους μέηντεν ελλάδα ρε; πως νομίζετε; λογικό μου φαίνεται αν και ψεύδετε στο ότι είναι από τα χειρότερα το final frontier.
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Πάρτε ενα τραγουδάκι για να χαρούμε 8)
ρε αντίχριστοι γιατί δεν βγάλατε το ban από τον άλεξ?
Θέλω τα 3:18 λεπτά από τη ζωή μου πίσω. ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?[-X Να τραγουδήσουν Χατζηγιάννη καλύτερα όπως λέει και ένα σχόλιο. Ας αφήσουν τους S.O.A.D. γι αυτούς που νιώθουν.
@ Ektoras \m/ Ωραίος! Πάρε εδώ να χεις:
http://www.youtube.com/watch?v=vJaNz1vEKbI
Εις υγείαν! 8)
Έλεος! Με πήραν τηλέφωνο από το βιβλιοπωλείο να μου πουν ότι ήρθε επιτέλους το βιβλίο που είχα παραγγείλει ένα μήνα πριν! -.-’
αγαπουλες γυρισα!!!:D:D:D
Αν παιχτει αναβολη του μεθαυριανου μαθηματος θα κατουρηθω απ’τη χαρα μου.
Welcome baaaaaaaaaaaack!!! :D:D