πειτε ρε [COLOR=“White”]μην αρχισω να βριζω για τα σχολεια σας[/COLOR]
[B][COLOR=“Red”]Χ[/COLOR][/B].
αυτη ειν το θεμα να τραβαει…τους μεταλαδες.
Ζεστό ντους, μασαζάκι και μετά θα’ναι ΠΡΟΘΥΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ. :blues:
Ποστ πιξ λοιπόν.
Μια χαρά τους τραβάει κούκλα είναι η κοπέλα!
άλλη μια βαρετή βδομάδα…ποιο το νόημα σε όλα αυτά?
42
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
ποιος ήρθε?
Ισχύει. Αλλά μην το ξαναπείς γιατί μου θυμίζεις ότι η εξεταστική είναι πολύ κοντά(το 42 είναι ο αριθμός που με αυτόν ένας καθηγητής μας έχει κάνει τα @ τσουρέκια)
Για όσους αναρωτιούνται [B]κλικ[/B]
φίρστ άλλαξε το θέμα. καλό αυτό.
ο χρόνος κυλάει πάρα πολύ γρήγορα και το θέμα είναι πως η βδομάδα πέρασε σαν να πέρασε δευτερόλεπτο. αρχίσα τις φιλοσοφίες πάλι γμ
:lol::lol::lol: μου θυμισε τη ζωη μετα μονο που ο αγγελος αν θυμαμαι ελεγε αλλο νουμερο…
Γαμάτο fan made βιντεάκι στο[B] Pink Cigarette - Mr. Bungle
[/B]
Καληνύχτες!
Καφές+Ψιψιψόνια(κέικ-ξηροκάρπια-κρουασάν-danette)+Βιβλίο+Φωτοτυπίες
Καλό μου ξημέρωμα!
Αυτό το πέτυχα προχτές βράδυ στο “Who’s Online” ----->>
Η εικόνα δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία…
γεια! εδω κ ενα 20ωρο ειμαι ξυπνια και δεθελωαλλο. καθαρισα, διαβασα, ξάπλωσα,αγορασα φρεσκα κουλουρια διαστραμμενα νωρις το πρωι, ηπια γαλα, πηγα σουπερμαρκετ στο ανοιγμα -ετσι για την εμπειρια- και τωρα ποσταρω εδω. =(
Και γιατί πολύ απλά δεν πας για ύπνο?
Στην ίδια φάση μόνο που ξύπνησα 2 η ώρα το βράδυ από 12ωρο ύπνο. Σουπερ μάρκετ στο άνοιγμα πάω κάθε δύο μέρες
Νιώθω μια μικρή νύστα παρόλο που πίνω φραπε αλλά δε λέει πάλι να σηκωθώ 12 το βράδυ ξέρω γω. Δεν ξέρω πόσο θ’ αντέξω όμως.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ. 12 ώρες ύπνου τη μέρα ισοδυναμούν με 7 ώρες το βράδυ όπως διαπιστώνω ένα μήνα τώρα. Και γω είμαι άνθρωπος που θέλει τουλάχιστον 12 ώρες βραδινού ύπνου, οπότε… :b
Παλέψτε την λίγο και κοιμηθείτε κανονικά Πριν λίγες μέρες έδινα μάθημα 8.30 το πρωί και είπα να κοιμηθώ από πολύ νωρίς μπας και ξυπνήσω, ενώ έχω συνηθίσει να κοιμάμαι κατά τις 4. Έπεσα λοιπόν από τις 10.30 και το αποτέλεσμα ήταν να κάνω τον χειρότερο ύπνο που έχω κάνει ως τώρα