Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

παραμονευουν παντα οι φυτουλες στα πρωτα εδρανα και εκεινοι που στειχιωναν τα σχολικα μας χρονια:p

εγω διαβαζω απο την πρωτη εξεταστικη…
και σε καθε εξεταστικη αλλα μονο τοτε…
ειναι λιγο καψιμο…
αλλα δεν με χαλαει…
ολο το εξαμηνο δεν παταω στην σχολη…

[SIZE=“4”][B]Πείτε κανα γλυκό να φτιάξω(την συνταγη και ολα, σε γραμμάρια παρακαλώ τις ποσότητες όχι κούπες γιατι θα τα κάνω σκατά :p), εκτός αν έχετε καμιά καλή, σωστή δοκιμασμένη συνταγή για brownies που έχω όρεξη αυτή τη στιγμή[/B][/SIZE]

Τένκιο

Περιμένω να μου στείλεις

[SPOILER][B]Συστατικά[/B]

* 300 γρ κουβερτούρα περιεκτικότητας σε κακάο 70%
* 160 γρ βούτυρο
* 4 αυγά
* 300 γρ ζάχαρη
* 200 γρ αλεύρι

[B]Οδηγίες[/B]

1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι.
  2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.
  4. Ενσωματώνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο στο μίγμα με τα αυγά ανακατεύοντας απαλά με κουτάλα.
  5. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ανακατεύουμε.
  6. Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη μια φόρμα του κέικ 10 επί 27 εκ περίπου, αδειάζουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
  7. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και ξεφορμάρουμε (αν αντέξετε να περιμένετε και δεν το φάτε από τη φόρμα…)

Καλή επιτυχία…(αν και είναι σίγουρη!!!)

By Παρλιάρος[/SPOILER]

Double post λόγω αγανάκτησης

Γαμώ την Ε.Π.Ο.Ε γαμώ

βαριεμαι…βυζια μεγαλα με σφιχτη ρωγα να κοιμηθω

info για Bansko κανείς?

τι θες να μαθεις ακριβως;

Tα πάντα!:lol:
Κάποια βασικά πραγματάκια που θα πρέπει να ξέρω γιατί σκεφτομαι να πάω 17-20 Φεβρουαρίου(100?)
Ξέρω μόνο τι παίζει με τις τιμές για lift-εξοπλισμό
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αν πάω θα πάω με ένα τσούρμο αρχάριους(όχι ότι εγώ είμαι pro)
Μην ανεβούμε κορυφή και μετά δεν μπορούν να κατέβουν και τα ακούσω εγώ?
Έχει εύκολες πίστες φαντάζομαι ε?(όχι και τελείως flat) Να ευχαριστηθώ και γω και αυτοί
Γιατί αν πάω μόνο για το hotel και τα spa γάμησε το

Bansko είχε πάει το χειμώνα ο αδερφός μου, αλλά όταν πήγαν το χιονοδρομικό ήταν κλειστό λόγω αέρα, κάτι τέτοιο, οπότε γι’ αυτά μάλλον δε μπορώ να βοηθήσω ;ρ

#-o
Έτσι όπως με ρώτησες φάνηκε σα να ήξερες!
:lol:

εγραψα ενα cd σε μια φιλη και μεσα στα τραγουδια εβαλα και αυτα τα δυο (1,2) και ειμαι πολυ περηφανος

εβαλα και ενα super mega bonus κομματι στο τελος[COLOR=“White”].[/COLOR]

Πασχαλάκο,εγώ πήγα,27-29 Δεκεμβρίου Μπάνσκο.
Απο πίστες,έχουν αρκετές.τουλάχιστον όταν πήγα εγώ,λειτουργούσαν.Έχει πίστες για αρχάριους,αρκετά flat,αλλά και για πιο έμπειρους σκιερ.
απο οτι θυμάμαι,25 λέβα έκαναν τα σκι,ακριβώς δίπλα στο χιονοδρομικό,καθώς αν περπατούσες πιο κάτω τα νοίκιαζαν και 20 λέβα.
Όταν θα πας,να αγοράσεις πάσο/κάρτα για τα λιφτ,να έχεις μαζί σου,ταυτότητα,
αν θυμάμαι καλά,σου κόβουν -5 λέβα και στο τέλος,όταν τελειώσεις,πήγαινε και άφισε την καρτούλα,θα σου επιστρέψουν λεφτά.
Επίσης,πάνω στο βουνό,έχει 2 καφέ.Μην περιμένεις τίποτα τρελό.Οι τιμές,είναι κωλόπιασμα,καθώς σε αφήνουν να κάτσεις μόνο 1 ώρα.
Να φροντίσετε να πάρετε τρόφιμα απο Ελλάδα…Πραγματικά,το φαγητό τους είναι τρισάθλιο,λίγο και δυσανάλογο ποσοτικά/κόστος.
Προσοχή στις “ελληνικές” ταβέρνες…Θα δεις πολλά fail…Εμείς πήγαμε σε μια “Ελληνική” Ταβέρνα…μέσα έπαιζαν βουλγάρικα τραγούδια,fail design και ο τυπάς μιλούσε βουλγαρο-αλβανικά.Εντελώς τυχαίως,μας πρότεινε τα ακριβά φαγητά…Και η μπριζόλα που πήρα,ήταν πιο μαλακή απο το λίπος που έχουμε εμείς στα φαγητά μας.
Επίσης θα δεις κατι του στυλ “Παλσέτα,ατλαντικά” και θα πεις “μάλλον εννοούν πανσέτα και αλλαντικά”,αλλά μην δώσεις σημασία :stuck_out_tongue:
Επίσης,τα ξενοδοχεία ήταν εμφανισιακά γαμάτα,αλλά στην πραγματικότητα…ήταν άθλια.
Όλα ήταν κούφια:τοίχοι,πόρτες κλπ.

Ότι άλλο θέλεις να μάθεις πες με.αν το θυμάμαι θα σε πω!

Και γω πήγα μπάνσκο πριν τα χριστούγεννα. Ντάξ, πολύ διαφήμιση πέφτει, πολύ κακό για το τίποτα. Για να κάνω σκί πήγα αλλά δεν έκανα, είχε μόνο μια πίστα ανοιχτή που ήταν πολύ εύκολη (κάνω σκι απο 5 χρονών :P). Πάρε πολλά μπουκαλάκια νερό μαζί σου, το νερό βρύσης είναι άθλιο και στα εστιατόρια και λοιπά κόβει κώλο. Φαγητό πάρε επίσης, μπισκότα και λοιπά. Το ξενοδοχείο που μείναμε ήταν αρκετά καλό και σε θέμα εγκαταστάσεων και σε εξυπηρέτηση και σε θέμα διατροφής. Και γαμώ τα πρωινά!Στα εστιατόρια μην πάρετε μαγειρευτά και μακρυά από “ελληνικά”. Προτιμήστε κάτι σε πιτσαρία και ποτέ φαστ φούντ απέξω! Γενικα κόβουν κώλο πάντος! Σαντάνσκι είναι πολύ φτηνά αν ψάξεις λίγο. (καινουργίο ζευγάρι Salomon σκι με μπότες, δέστρες, καινούργιο μπουφάν Rossignol βγαίναμε κάπου στα 400 ευρώ…)

ps. Στο χιονοδορμικό μην δοκιμάσετε να φάτε τίποτα. Καφές και πολύ είναι!

Ωραίος ο Μερακλής!:thumbup:
Ελπίζω να πείσω τους υπόλοιπους να πάμε
Αν κάτσει η φάση τελικά και προκύψουν τίποτε απορίες θα σε έχω στα υπόψιν

Δαπιτες δεν εχετε στη σχολη εκει περα να ρωτησεις; :roll:

χαχαχα υπάρχει σχολή χωρίς Δαπίτες?
Με την ΠΑΣΠ άλλης σχολής θα πάω(αν πάω)
Μόνο σε κάτι τέτοια είναι χρήσιμοι όλοι τους:thumbdown:

Εγω το ειπα επειδη η δικια μας δαπ, του παντειου, του τει χαλκιδας και αλλων δενξερωκαιγωποσων σχολων πηγαν ΜΠΑΝΣΚΟ μπεημπε. :stuck_out_tongue:
Ωραια ηταν ελειπαν μια βδομαδα και ειχε καθαρισει η σχολη.

μπεημπε?:naughty:
Και μας πήγαν και οι δαπίτες και οι πασπίτες το Δεκέμβριο
Δεν τους μιλάω όμως τους σνομπάρω…ούτε αυτοί τολμούν να μου μιλήσουν!:stuck_out_tongue:

τραγουδι ημπισκουμπρια που λεει οτι το στριπτιζ θελει τροπο…κατι τετοιο…ποιο ειναι?