εμπράγματο δίκαιο…
ρεεε υπομονή θα περάσει και αυτό…
όλοι τα περάσαμε…
εμπράγματο δίκαιο…
ρεεε υπομονή θα περάσει και αυτό…
όλοι τα περάσαμε…
Ωωω καλή σου επιτυχία!
καλά ναι σίγουρα θα περάσει αλλά αργειιι!!αν και δεν είμαι τόσο σίγουρη οτι θέλω να περάσει. Τουλάχιστον η φάση του σχολείου είναι τέλεια περνάμε απίστευτα! Τα φροντιστήρια να τελειώσουν και να μην τα ξαναδώ μπροστά μου χεστηκα!
καληνυχτα φλωρουμ! ηταν μια δυσκολη μερα σημερα και εκλεισε και με την χειροτερη ειδηση…
Τι έγινε ρε;;
αναφερομαι στην ειδηση του θανατου του Gary Moore και κατα τα αλλα προσωπικα ηταν μια μερα δυσκολη…
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρόουζ! Μακάρι να πάνε όλα καλά…
αν και δεν το βλέπω…:lol:
Ναι είναι ωραία η φάση του σχολείου…αλλά το φοιτητιλίκι έχει άλλη χάρη…
(προσωπικά δε με τρελαίνει μέχρι στιγμής…) αλλά μην ακούς εμένα…άλλωστε όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει καλό το σχολείο αλλά μας τελείωσε…
και ακόμα καλύτερα όταν σπουδάζεις σε μία επαρχιακή πόλη (η Αθήνα είναι ζούγκλα!)
ειδικά τα παιδιά που σπουδάζουν…Βόλο, Γιάννενα, Πάτρα, Ρέθυμνο, Κομοτηνή και αλλού…λένε τα καλύτερα (με όσους έχω μιλήσει, αυτό έχω ακούσει…).
Έτσι είναι όμως η ζωή κάτι ωραίο τελειώνει και αρχίζει κάτι νέο ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟ.
Αχ, μπράβο με εμψυχωνεις!!! Θα σε πάρω μονοπωλειο στις ημέρες των πανελληνίων να μ λες τέτοια ενθαρυντικα να με ανεβαζεις!! <3
Είναι ένα θέμα και αυτό η πόλη,. Από τη μια λες να περάσεις επαρχία να ζήσεις μακριά μόνος σου ανεξάρτητος και από την άλλη λες αθήνα να μην χάσεις τις παρέες σου (νταξ όχι οτι το πολύ πστευω αυτό οποίος θέλει δε χάνετε με κανέναν) να έχεις μεγάλη γκάμα
δραστηριοτήτων που δεν θα έχεις στην επαρχία ενδεχωμενος και αλλά τέτοια! Πφφφ διλλημα μεγάλο…
Αλλά το μεγαλύτερο διλλημα απ´ όλα είναι η ΣΧΟΛΗ! Σε ποια σχολή θα πας, ποια σου ταιριάζει, ποια έχει καλή επαγγελματική αποκατάσταση κλπα κλπα… Μακρύς ο κατάλογος!
Σ’ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Πραγματικά, δε ξέρω…την τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ, όσον αφορά τη σχολή και την πόλη…μην επηρεάζεσαι και μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που αισθάνεσαι, αυτό που σου αρέσει και δε θα το μετανιώσεις…
Σίγουρα θα είναι δύσκολο στην αρχή να αποχωριστείς τις παρέες σου από το σχολείο…αλλά αν πραγματικά το θέλετε δε θα χαθείτε…έχω υπ’όψιν μου μία παρέα από το σχολείο…που ο καθένας πέρασε σε διαφορετική πόλη αλλά δεν έχουν χάσει επαφή…
Γενικά, λέω και πιστεύω ότι η φοιτητική ζωή στις επαρχιακές πόλεις είναι καλύτερη, όσον αφορα την ποιότητα ζωής…στην Αθήνα (εντάξει εγώ δε μένω και δεν έχω πολλές επαφές με παιδιά…) αλλά θεωρώ ότι λόγω των αποστάσεων τα πράγματα είναι απρόσωπα…
Ενώ σε μία επαρχιακή πόλη - μικρή συνήθως - όλοι οι φοιτητές βρίσκονται μεταξύ τους , έχουν πάνω κάτω τα ίδια στέκια, δένονται…
Εγώ το έχω παρατηρήσει στη σχολή μου, ότι γενικά είναι κάπως απρόσωπα τα πράγματα εκεί μέσα, ίσως παίζει ρόλο που είναι θεωρητική και δεν έχουμε υποχρεωτικά μαθήματα…
Ναι συμφωνώ σε αυτό που λες για τις επαρχιακές πόλεις, δεν το συζητω ότι είναι καλύτερες και από αποψη ποιότητας σπουδών ακόμα διότι δεν υπάρχει αυτό το χαωδες κλίμα της Αθήνας. Υπάρχει μια πιο στενή επαφή καθηγητή- φοιτητή απ´ ότι στην αθήνα τουλάχιστον (και όχι πάντα)!
Αλλά ναι αλλο να είσαι σε άλλη πόλη, καινούργια μέρη καινούργιοι άνθρωποι και οπως και να το κανεις είναι μια εμπειρία παραπάνω!
Αρκεί να βρεις και μια σχολή που να σ αρέσει!
πάντως δεν έχει σχέση το ότι είναι θεωρητική σχολή η νομική απλά κυριαρχεί αυτή η απροσωπη αντιμετώπιση της Αθήνας το στυλακι δηλαδή ‘‘δεν σε ξέρω δεν σου μιλαω’’ το οποίο είναι γελοίο κατα την γνώμη μου!
Χμμ…δίκαιο έχεις …γενικά μερικοί έχουν αυτή τη νοοτροπία (μπορεί βέβαια να παίζει ρόλο και η σχολή ή μπορεί να παίζει ρόλο ότι τα παιδιά που μένουν Αθήνα και σπουδάζουν Αθήνα έχουν ήδη τις παρέες τους).
Και μένα δε μου αρέσει αυτή η αντιμετώπιση…ντάξει γενικά, όμως , δε μπορώ να πω ότι έχω παράπονα, διότι δεν έχω πάει αρκετές φορές στη σχολή (εκ των πραγμάτων δε μπορούσα…).
Είναι πολλά…γενικά πάντως με όσα παιδιά έχω μιλήσει (που σπουδάζουν Αθήνα) τα ίδια μου έχουν πει…ότι δεν τρελαίνονται και ότι οι αποστάσεις είναι μεγάλες (κάνουν και 1,5ώρα να πάνε στη σχολή…).
Εγώ να πω την αλήθεια πηγαινοέρχομαι στη σχολή με προαστιακό και μένω σπίτι μου…(ε, τον τελευταίο καιρό δεν πολυπάταγα κιόλας όπως είπα…).
Ναι, οι επαρχιακές πόλεις είναι πολύ καλύτερες από αυτή την άποψη και όμορφες ήσυχες…
Πωω…αρχίζουν να ‘‘θολώνουν’’ τα μάτια μου απ’τη νύστα…και είπα ότι απόψε θα το πάω σερί για να διαβάσω…:lol:#-o
Βαριέμαι να γράψω αλλά θα γράψω το σωστό και τίμιο
Refuse and Resist
Καλά ναι δεν το συζητω εδώ εμείς που μένουμε Αθήνα κάνουμε μιάμιση ώρα να κατεβουνε κέντρο, με τν προαστιακό τόση ώρα είναι ουσιαστικά και μένεις και σπίτι σου!
Σε ποιο έτος είσαι;
Ναι αυτό…εγώ κάνω την ίδια ώρα να πάω στη σχολή με τα παιδιά που μένουν Αθήνα…
δεύτερο έτος…
Ε, δεν το συζητω τότε καλά κανεις! Γλιτωνεις και έξοδα για ενοικια και μαλακιες…
[SPOILER]και εγώ για να διαβάσω ξενυχταω! Πωπωωω δεν είναι κατάσταση αυτηηηη:p[/SPOILER]
γεια σας κορίτσια.
Που σπουδάζεις φίλε Ρόουζ?
Εγώ Πάτρα Ιατρική
Γεια σου και σένα!
Σε ερωτεύτηκα για την ιατρική! εγώ δεν σπουδασω ακόμα, από του χρόνου! Σε ποιο έτος είσαι;
4o έτος εσύ τι σκέφτεσαι να σπουδάσεις?
Η ιατρική έχει απίστευτο τρέξιμο και διάβασμα
Γειααααα σου μόρτηη:!::naughty::naughty:
δείξτε κατανόηση γράφω σε πέντε ώρες. :lol:
Ειμαι σίγουρη αλλά είναι τόσο τέλεια την λατρευω! Πάντα ηθελα να γίνω γιατρός…
Το τι θέλω να σπουδασω εγώ είναι ένα μεγαααλο θέμα! Είμαι πολύ μπερδεμενη γενικά δεν ξέρω τι θα μ αρεσε η τι θα μ ταίριαζε! Από σχολές πάντα γιατί το επάγγελμα που θα μ ταίριαζε και θα λατρευα το ξέρω! Αλλά είναι κάτι ξεχωριστό από τις πανελλήνιες και τις σχολές!
Αντιγόνη μ αρέσει που μετράς τις ώρες! Χαχαχαχ <3