Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

:lol::lol:
Κάφρικο

Οχι αλλο φουκακη στη γαμημενη τηλεοραση…

Γιατί μπανάρατε ρε παιδιά και τον Madrugada_7? Πολλά μπαν ‘‘πέφτουν’’ τελευταία…
αφού δεν έβρισε κανέναν ο άνθρωπος :frowning:

Ποιος είναι ο φουκάκης?

Ο νικητής του Big brother…
Χρόνια πολλά Space να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς:!:

Α ναι! Τον δείχνανε στο ράδιο αρβύλα προχθές, μπράβο!!!#-o:lol:

Ευχαριστώ πολύ καλή μου!! :smiley:

Fixed.

δε βλεπω ρε.εχω να δω τηλεοραση πολυ καιρο…αλλα ετυχε να ακουω και ακουγα φουκακης αυτο φουκακης εκεινο φουκακης θυρα 4 ΦΤΑΝΕΙ

Εγω τον ειδα κιολας λιγο.
Φουκακης: The return:!:
Μετανοειτε.

ναι το ακουσα αυτο για το return…περιμενα White Tree of Crete και Mithrandirακης αλλα ξενερωσα

ειπε αυτος που εφτιαξε το θρεντ “παιζει τιποτα ?”

εγω στην τηλεοραση βλεπω
ραδιο αρβυλα
οικογενειακες ιστοριες
μπαλα
κουτι της πανδωρας
ντεξτερ

Και ναι,ελεος πια με τον Φουκακη…

Αν και λίγο καθυστερημένα, καθώς το νετ μου χθες μου έκανε κολπάκια και δεν μπορούσα να απαντήσω, “καμία σχέση! :p” Νομίζω πάντως πως κατάλαβα σε ποιο παιδικό απευθύνεσαι, είναι άλλο.
Και μιλώντας για τη σύνδεσή μου στο ίντερνετ, ήταν που ήταν, αυτές τις μέρες [I]δεν[/I] είναι καθόλου… [-X Αυτή τη στιγμή είμαι συνδεδεμένη από του γείτονα ξέρω γω, αλλά κι αυτό όποτε θέλει με συνδέει. Αμάν πια, η υπομονή κάποτε εξαντλείται! ξέσπασμα τέλος, ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ας αλλάξουμε θέμα…
Γράφαμε έκθεση τις τελευταίες ώρες με θέμα τα αρχαία μνημεία και μέσα στην ησυχία πετάγεται η διπλανή μου: “Κύριε, το να πούμε κάποιον φασίστα είναι βρισιά; Εννοώ, αν [I]είναι[/I], πώς αλλιώς να τον γράψεις;”

Ακόμα σκέφτομαι την απορία και γελάω, γιατί διατυπώθηκε με μεγάλη σοβαρότητα!:lol: Εντωμεταξύ, είμαι και περίεργη πώς στο καλό “έδεσε” με όσα έπρεπε να γράψει τελικά… Κάποια στιγμή -μισό λεπτό αργότερα και λιγότερο- πήγε να με ρωτήσει κάτι για τη λέξη “αποτρόπαιο”, αλλά τελικά το έγραψε κατευθείαν, χωρίς να μάθω λεπτομέρειες! :b

Σε μερικές ώρες ξαναγράφω έκθεση στο φροντιστήριο. Βαριέμαι. Θέλω διακοπές. Τώρα.

[SPOILER]http://www.rocking.gr/news/Kai_o_Moby_sto_Ejekt_Festival_2011/9015/[/SPOILER]

Ωχ,ερχεται παλι ο γκαντεμης…8O

Γκαντέμης ο Moby? Γιατι?

Γιατι το 2009 στην πρωτη μερα του Rockwave, βγηκε και ειπε ποσο πολυ του αρεσει η Ελλαδα και τι καλο καιρο που κανει στην Ελλαδα και τι ωραιο ηλιο που εχει στην Ελλαδα και οτι δεν βρεχει ΠΟΤΕ…
Και μετα εβρεχε 2 μερες συνεχομενα (τι εβρεχε δλδ,μαμηθηκε ο Διας).Παλι καλα που η 4η μερα εγινε κανονικα και ειδαμε Slipknot…

Χαχαχαχαχα!! Δεν ήξερα ότι τα είπε όλα αυτά!! :lol:

(ελπίζω να μην ευχηθεί τίποτα για την Amy…:p)

Χαχαχαχα:p
Σου το ευχομαι :stuck_out_tongue:

8O8O
Γουαου