Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Τα μάθαμε και για αυτή την κοπελίτσα…κρίμα πάντως :frowning:

Ειδα στο μετρό μεταλλά πακιστανό. :lol3: :lol3:

ΕΛΕΟΣ!! Ολοι τους έχουν κοντό και αυτός ήταν με πολύ σγουρό μακρύ μαλλί,μπλούζα maiden και δερμάτινο σακάκι \μ/

φαντάσου να διαβάζει ρόκιν, και να σε πετύχει μια μέρα σε κάνα μοσπιτ και να σε γαμήσει στο ξύλο, σαμιαμίδι :slight_smile:

Μπορεί να κάθετε σε κανα νέτ αυτα στα υπόγεια με 2 ευρώ το 5ωρο και δωρο μια οικογένεια κατσαρίδες

Και καλά θα τον κάνει κιόλας

Κοιτα να δεις πραγματα ε. :expressionless:
Μα να εχει μακρυ μαλλι ο πακιστανος, ενω ολοι τους εχουν κοντο ε, απελαση. :expressionless:
Πραγματικα ΕΛΕΟΣ ρε Εκτορα. #-o

Τι έγινε? Αφήστεε ρε γαμώτο πολλά τραγικά!!! Και είναι ΝΕΑ παιδιά ρε πούστη μου!!! :frowning:

Πείτε καμιά ιδέα για καρναβάλια… Home made κατά προτίμηση…

abte gamhsoy poυ θες και καρναβαλια

πηρα ποντο χωρις λογο επειδη ειπα οτι ο ναισκαι δεν εχει υψηλη νοημοσυνη

δηλαδή

ρεσαμαν φιλε μουθ ειπα κατι για τον ναιστκαι και ο anel death μου ρειξε ποντο ελεος δηλαδη

καλά σου 'κανε μεθυσμένε.

δεν ειμαι μεθυσμενος ρε απλα ο νατισκαι ονντω δες ειναι πολυ εξυπνος

0/3 :frowning:

χαχααχ σαμαν σε παω ρε φιλε απ αυτο το φορουμ εισαι ο μονος που εχειςςςςς πλακαα χαχαχαχαχαχχα

το ίδιο λέει και ο Angel_Death που σου 'ριξε πόντο :!:

αχχαχα ναι αλλα ο εηντζελ ντυθ ειναι λουζερ η τουλαχιστον αυτο εχω καταλβαβωει ολοι εσεις οι γιουζερ που γνωριζεστε μεταξυ σας ολοο τον κοροιδευτε χααχαχαχ

earendil βαστα γερα 16,879 θρεντς εχουν μεινει ακομα,μεχρι το πρωι θα χεις καταφερει να απαντησεις σε ολα ,αν δν εχεις προλαβει να πας για μπανιο :!:

αχαχαχ ναι ρε σποουν αν ησουν εδω θα σε κερνουσα κρασακι και γκομενακι