Nομιζα το αβαταρ ειχε πρωτοβγει απο το Second Life, αλλα φαινεσαι διαβασμενη οποτε πασσο
Το Ντου εν Ντου είναι πιο παλιό απ’ τη Δεύτερη Ζωή
Δεν ξερω καν τιναι αυτες οι ντουντουκες
rokinhaah
Μα και φυσικα εννοει τον Φενριζ!8)
Ετσι ε?Καλα θα σε φτιαξω γω αυριο!:p:p:lol:
Ξανα8)8)8)
Dungeons and Dragons, aka Μπουντρούμια και δράκοντες aka Μάγοι και δράκοντες (έτσι μετέφρασαν την ταινία)
το επιτραπεζιο ξερω γω
αβαταρ ταινιες και φλωριες. σνομπ
Σπαμ_
Οποιoς έχει NOVA ξεκινάει το ‘’ The Hills Have Eyes II’’ !!
Ταινιάρα ^
Kαλημερα φλορουμ!:DΟ ηλιος εξω λαμπερος αλλα το κρυο φαρμακι!!Ο μερακλιδικος ελληνικος καφες που μολις εφτιαξα αχνιζει και ο καπνος του λακυ στραικ εχει ντουμανιασει ολο το δωματιο!Ακολουθει μπολικο διαβασμα…
Καλημέρα!!! δείτε αυτό το λινκ http://www.derwaldgeist.de/cms/website.php?id=/english.htm
Το βρήκα από ένα pps που μου στειλαν κ έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό πρωί πρωί. όχι για το φαγητό, αλλά για τη μπύρα!!! Paulaner ποτήρι του ενός lt!!!#-o
Καλημερα!Ομορφη μερα οντως αλλα κρυουλι.:-s
Ετοιμαζομαστε για gym και μετα επιστροφη στο σπιτικο για μαγειρεμα…
καλημερα
κοιμη8ηκα χθες απο τις 5 το απογευμα μεχρι σημερα στις 10…
ειμαι μοσχαρι το ξερω
Καλημερα.λυπαμε που το λεω.αλλα το πρωι περασε.
Είσαι Ντουκι!
Ενας φιλος μου που κατεβηκε Λεβαδεια για τον αγωνα μου ειπε οτι το σουβλακι τους ειναι αθλιο:|
Μυθος λοιπον:?:
Μπορει να ειναι και παρεξηγηση,γιατι εσεις οι χαμουτζηδες σουβλακι λετε το σαντουιτς με γυρο και οχι το κανονικο σουβλακι:-k
Για πιο απο τα δυο φημιζεται;
Όχι για το καλαμάκι πάντως. Σουβλάκι=γύρος πίτα με ζαρζαβατικά και πατάτες.
Α οκ,εγω για το αλλο σουβλακι λεω:lol:Ε πειτε γυρο να σας καταλαβουμε ρε ανθρωποι,μας τα πρηξατε με τα σουβλακια της Λεβαδειας και κατεβαινουμε και τρωμε τις παντοφλες:p
Καλα με αυτο με τα ζαρζαβατικα με εστειλες,σιγα μην εχουν και λαχανο μεσα:p:p