Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

καλά να περάσεις…και εμείς που είμαστε στο κρεβάτι απο την κυριακη σπίτια μας…:?

Λοιπον εβαλα το Murderworks κι οι τοιχοι βγαλαν μαχαιρια.

Ψηθειτε καποιος διοργανωτης να φερει Rotten Sound. Θελω να τους ξαναδω γμτ.

Και double post γιατι Rotten Sound ε. Κανονιστε τη πορεια σας. Περιμενω.

Στο “Πλακα κανεις” ριχνω τρελο γελιο καθε φορα! :lol::lol:

http://www.rocking.gr/news/Thriskeia_to_heavy_metal/9251/
Για εσας που εχετε φουμπου, που ειναι η σελιδα στο σαιτ; :confused:

Αχ πού είναι ο bleedin history να δει αυτό το post να χτυπιέται κάτω από το κακό του; :stuck_out_tongue: Σήμερα είχα σχολή (9-6) και σε ένα μάθημα ήρθαν 2 κοπελίτσες από την Τσεχία με ανταλλαγή καθηγητών(καθηγητριούλες δλδ:naughty:)πολύ καλές,για να μας κάνουν μάθημα.Η μία δε έιχε πολλή πλάκα γιατί είχε πολύ βαριά προφορά,η άλλη (2μετρη αλλά σα να χε καταπιεί σανίδα) μίλαγε σαν τέλεια Αγγλίδα.Πάντως σκεφτόμουν το ύφος του Bleedin να κάθεται πρώτο θρανίο πίστα και να χαλβαδιάζει τα ψηλά τσέχικα πόδια (φουστανάκι κ καλσόν φορούσε) :wink:

Ανέβασμα φωτο με συνοπτικές διαδικασίες

ήμουν μπροστά μπροστά και δεν έλεγε να τις τραβήξω photo μέσα στη μούρη τους.Δεν ήταν τπτ το ιδιαίτερο πάντως…απλά πολύ συμπαθητικές,γλυκομίλητες,εξυπηρετικές και μικρούλες :stuck_out_tongue: αλλά από μάπα…ψιλομάπα :-s

Άμα είχαν και μαπα θα ήταν στα κότερα λεφτάδων και όχι στη σχολή

πολυ γαματα ηταν χθες στον Παυλιδη! :D:D

στην εισοδο πριν ανοιξουν οι πορτες και εκει που εκραζα με την φιλη μου την Didi περναει ενας τυπος (που προφανως δουλευει εκει ισως και κατι παραπανω…) και με κοιταει με υφος και μου λεει: “για πες μου για την Didi? τι κακο εχει κανει? μια χαρα live δεν κανει??” :lol::lol:

Στη Σόφια πέρυσι στο Sonisphere είχα πάει με εκδρομή του 8ball
Έχουν τελειώσει οι Anthrax, τραγουδούν Megadeth και γω είμαι έξω από το γήπεδο στην ουρά για το τίκετ και τρώω χαλάζι
Ανάμεσα στα πολλά καντίλια που έριχνα πετάω και ένα "Πω!Μας γάμησε αυτός ο Βαγγέλης(σ.σ ιδιοκτήτης 8ball) ρε πούστη μου"
Και ακούω μια φωνή πίσω μου:
“Τι σας έκανε ο Βαγγέλης?”:lol:

[SPOILER]Ο ίδιος ήταν:p[/SPOILER]

Έπαιξα πριν λίγο με Rickenbacker και δηλώνω ερωτευμένος… :’(

Που μπορώ να αγοράσω στην Αθήνα βελόνα για πικαπ,σε λογική τιμή ?

αχαχαχα.αν το είχα ζήσει live,θα χα λιώσει να γελάω!!

ektora το κατάφερες αυτό με nfsu 2?

ναι!παιζει τέλεια,ευχαριστώ πολύ πάντως :slight_smile:

Τσέκαρα αεροπορικά,4ατομα στην Αυστραλία (Περθ) ιούλιο περίπου.Πόσο λέτε?

[SPOILER][SPOILER]5200 ΤΟ ΠΟΙΟ ΦΘΗΝΟ :open_mouth: ελεος!! Και για 2 ατομα 2400 min[/SPOILER][/SPOILER]

πολύ φθηνά ρε σι :stuck_out_tongue:

ξέρει κανείς κανένα καλό σπρέι που κάνει τα μακριά μαλλιά να στέκονται ψηλά?

…πολύ βαρεμάρα απόψε !

Άσε τους άλλους να βγουν, εγώ θααααα —> http://www.youtube.com/watch?v=ll7xFwdB8H8

:stereo:

Βαριέμαι.

Αρκετά.

[SPOILER][/SPOILER]

Ε αφού τόσο είναι :stuck_out_tongue:

δηλαδή αν θές να πάς Αυστραλία δεν παίζει ε? πρεπει να ξεκολωθείς …

Στα μικρά λάιβ δεν κάνει και τπτ κακό βέβαια,έτσι?Μια χαρά τιμή ήταν ο Παύλος (12 προπώληση στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον),ο ήχος μια χαρά,καμία καθυστέρηση κτλ…

Έναν έλεγχο σε τσάντες κάνουν,και από εκεί και πέρα όλα καλά…

Ο Παύλος τα σπάει,έτσι…και στο σάιτ καμία προβολή δυστυχώς,δεν ξέρω γιατί,και για μένα είναι η 2η πιο άξια ζωντανή μορφή του ελληνικού ροκ από τους μέηνστρημ μετά τον αγγελάκα…(για το γούστο μου έρχεται πρώτος)