Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

κι εσυ καλός εισαι μωρε

σκατα γαμωτο

το ακουσμα των τελευταιων ημερων: [B]http://www.youtube.com/watch?v=GK3_jnVID8w[/B]

σ ενα κωλοχωρι στο βελγιο. το κλαμπ ηταν το μισο σε σχεση με an και τους ειχα σε αποσταση αναπνοης φαση. απιστευτο σκηνικο, ετσι ακριβως τους ειχα στο νου μου

τα μουνοπανα μπορει να επιβιωνουν σε αυτο το κοσμο αλλα οταν φευγουν δεν τους θυμαται κανεις

Μετασυναυλιακή κατάθλιψη…:frowning:

(Καθυστερημένο) paper due αύριο.
Κοιμάμαι τώρα.
Ξυπνάω στις 3.30-4.
Πρέπει να έχω τελειώσει μέχρι τις 7.30 που φεύγω για δουλειά.

Μα γιατί να μην έχω γίνει Κομμώτρια. Οδοκαθαριστής. Μεταγλωττίστρια ταινιών για ενηλίκους. Σύζυγος πλουσίου.

Αν απελπιστείς πάντως, είσαι ευπρόσδεκτη στο αρτιστικ μπουρδέλο μας…καλή μπιζνα, never fails. 8)

και ο χίτλερ μουνόπανο ήταν αλλα όλου τον θυμούντε:p

Ανυπομονώ να κατεβώ Αθήνα…βαρέθηκα εδω πάνω…θέλω Αθηναϊκό ξεσάλωμα:(

Άμα ο άλλος ‘‘φύγει’’…σκασίλα του αν θα τον θυμούνται ή όχι! :-s
Εννοώ ότι είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί, όταν ξέρει ότι θα πεθάνει…ή όχι;

Δεν είναι οτι πεθαίνουν οι μεν ενώ οι δε όχι.
Απλα… Οταν ενας “καλός” πεθάνει γίνεται εντονότερη η απώλεια του στα τα μυαλά των άλλων καλών οι αποίοι γίνονται ευάλωτοι και πέφτουν στην λούμπα του “γιατί;;…”. κτλ κτλ
Προσωπικά… δυστυχώς; όσες φορές έχω νιώσει κάτι παρόμοιο, ευτυχώς… κατάφερα να κοιτάξω τους ανθρώπους που έμειναν, και να διακρίνω στο πλήθος άλλον ένα ζωντανό καλό άνθρωπο.

Πολυ σωστός ο L.Eye

Πολύ άσχετο, άρα εντός κλίματος:
Δεν είναι ο ύπνος απ’ τις μεγαλύτερες μαλακιες???

Σου τρωει σταντέ τη μισή ζωή σου (μισές ώρες της μέρας κατα μ.ο. κοιμάσαι)
Σε κόβει επάνω στο καλύτερο. Πάντα.
Είναι simply and violently irresistible.
Ανίκητος.
Παντοδύναμος.
Αιώνιος.
Fucked. Up.

Είπα να πω κ εγώ τον πόνο μου…#-o

ισχύει. γι’αυτό κι εγώ δεν κοιμάμαι ΠΟΤΕ μεσημέρι. xP

Και καλά κάνεις!!
Αν πάντως βρεις κανα cheat code κ για μας που θέλουμε να μην κοιμόμαστε ΠΟΤΕ γενικώς, please let us know :!:
Μεγάλη μαπα εντέλει να είσαι άνθρωπος…Ύπνοι, φαι, χεσίματα. Φτου.

O ύπνος γαμάει!

Ο ύπνος σου τρώει ώρες απ τη ζωή. Όξω!!!

Ναι, μια χαρά τα λέει ο L.Eye!

Και μένα δε μου αρέσει ο ύπνος…! Το πόσες φορές έχω κάνει αυτή τη σκέψη (ότι σου τρώει τη μισή ζωή) δε λέγεται! Ειδικά, το βράδυ…δε μπα να κλείνει το μάτι…εγώ εκεί απτόητη…
ψυχοπλακώνομαι όταν πέφτω για ύπνο :frowning:

Τι λέτε ρε ύπνος!!! Έχει καλύτερο πράγμα;;;

Και αν ξοδεύεις ποιοτικά τον χρόνο σου όταν δεν κοιμάσαι φυσικά και δεν είναι χάσιμο χρόνου. Εγώ από την στιγμή που ξυπνάω παρακαλάω να έρθει η ώρα να πάω για ύπνο πάλι :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχα

Να σου πω…εμένα το χειρότερό μου είναι όταν κοιμάμαι στις 5 το πρωί και ξυπνάω μετά τις 3, 4 το μεσημέρι (ενίοτε 5)…και μετά από δύο ώρες νυχτώνει! Πέραν του ότι δεν καταλαβαίνω μέρα, ξυπνάω και με μία μουντή διάθεση…
Ισχύει, πάντως, αυτό που λέει ο Αστάλδο…όταν κανείς ξοδεύει ποιοτικά το χρόνο του τη μέρα ή όταν τέλος πάντων δεν κοιμάται, δεν είναι χάσιμο χρόνου…ενώ αυτό που κανω εγώ να μην κοιμάμαι και όλη την ώρα, όλη τη μέρα να αποβλακώνομαι στο pc…ε, είναι χάσιμο χρόνου :p:lol: και μετά είμαι σαν χαζή! :lol:

E λογικό είναι αν κάποιος κοιμάται μέχρι τις 5 το απόγευμα να θεωρεί τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Αν κοιμάσαι όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι 12-1 ξέρω γω και ξυπνάς 7-7:30 είναι μια χαρά! :smiley:

Φαντάσου ξέρω γω να ζούσες και Νορβηγία που νυχτώνει από τις 2 (π.χ. στο Μπρέγκεν, ή Μπέργκεν, όπως λέγεται τέλος πάντων)…Εκεί είναι τα ωραία.
Πώς να μην το ρίξουν στο black οι άνθρωποι εκεί…:stuck_out_tongue:

tool ποσο σας αγαπω τελικα.