δεν καταλαβαινω τι εννοεις μαιμου δεν παιζει να εχω δει ποτε αλλα εμενα και οι οριτζιναλ μου ξεσκισαν τα ποδαρακια στην αρχη και το δεξι ακομη με χτυπαει σε ενα σημειο.νομιζω οτι ειναι θεμα ποδιου εμενα προφανως το λεγομενο κουτεπιε ειναι υπερμργεθες.φανταζομαι πωσ αν τα δοκιμασεις κ δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα εκεινη την ωρα,ολα οκ.
Δεν αξίζει να πάρεις τίποτα μαϊμού
patata σε ειπε μαιμου :lol:
Λοιπον γυρισα απο Ολλανδια και γι ακομα μια φορα πρεπει να πω οτι οι Ολλανδεζες ειναι αναμεσα στις πιο ομορφες γυναικες του πλανητη. Ειναι ΘΕΟΨΗΛΕΣ ρε γαμωτο κι αυτο με σκοτωνει. Θελω να βρω κι εγω μια που να μου ριχνει μισο κεφαλι!
Σοβαρολογω. Αλλα νταξει οχι μισο κεφαλι το παρακανα. 1.84 ειναι ιδανικο υψος για γυναικα, 3 ποντοι διαφορα ειναι οσο ακριβως χρειαζεται για να το τονιζει.
πςςς δηλαδη εμεις οι 1,73 να παρουμε τα 3 του καραμπελα?
μιλάμε για προσωπικά γούστα πάντα, αλλά θεωρώ τις ολλανδέζες κάτω του μετρίου! δε θέλω νταρντάνα να με δέρνει έχω πάει αρκετές φορές ολλανδία και πιτσέυω οτί έχω αποκτήσει μία εμπεριστατομένη άποψη περί του θέματος! οι πιο ωραίες που έχω δει εκεί είναι κάτι τουρκάλες/μαροκινές κτλ κτλ σοκολάτες δηλαδή 8)
οι κοντες ειναι οι καλυτερες
ΠΕΣ ΤΑ! 1.50+…:roll:
- ποσο?+30 +20 +1?
Έχει πάει κανείς Μάλια?
ναι, γτπ ειναι, γτ?
Με έχουν ζαλίσει να πάμε το καλοκαίρι
Τόσο χάλια?
Αντε παιδια καλο Πασχα…
Μια βδομαδα αραγμα!!!Αποσυρομαι σε χωριο,μακρια απο ιντερνετ και πολιτισμο.Θα ερθω σε επαφη με τον εαυτο μου,θα ερθω σε επαφη με τη γη και τη μητερα φυση και θα διαλογιστω.Θα βαλω τα πραγματα κατω,θα τα ζυγησω και μετα θα γυρισω πιο ωριμος και θα εχω παρει τις απαραιτητες αποφασεις για το μελλον μου…Η καμερα θα ζουμαρει στο προσωπο μου ενω κανω την τελευταια τζουρα απο το τσιγαρο μου,και καθως αποτυπωνω τις σκεψεις μου σε κιτρινιασμενα απο την υγρασια χαρτια,υπο την μορφη στιχων,θα ακουγονται πουλια να κελαηδουν ενα γκριζο και συννεφιασμενο απογευμα του Απριλη…
[SPOILER]Και καλαααααααααα…νταξι το γαμησα απλα βαριεμαι να πω για υπνο.Πηρα μπολικα στιντια,mp3 με τιγκα μπαταρια και ΚΥΡΙΑΚΗ κοψιδια,αρνια,κοντοσουβλια,κοκορετσια μιαμιαμιαμιαμιαμ
Τα λεμε σε μια βδομαδα[/SPOILER]
ότι πίνεις, δώστο και σε μένα
ε ναι, φαληρακι ροδου φαση, εγω που μενω και ηρακλειο ζητημα να εχω παει 2-3 φορες εβερ
Μα γι’αυτό με έχουν πρήξει!
Ξέρουμε τι παίζει πάνω κάτω και μάλλον θα κανονίσουμε για 4-5 μέρες κραιπάλης μέχρι τελικής πτώσης
Ξενύχτια, μπόμπες, μεθυσμένες τουρίστριες, καραγκιοζιλίκια μες στο δρόμο κ.λ.π έκτροπα
Θα έχουν προηγηθεί normal διακοπές με amore οπότε το ψήνω…αν έχω φράγκα δλδ
ε τοτε οκ. αμα ειστε για τετοια φαση να πας πασχαλακο. θα απολαυσεις κ αφθωνο εμμετο σε καθε μερια του δρομου:D
Ε ενταξει, normal ειναι σαν υψος για τη μεση Ελληνιδα γυναικα. Δε λεμε οχι, απλα εγω ειμαι βλαμμενος και τα ιδανικα μου ειναι του στυλ σκαλωσιες.
Τιιι. Μα αυτο ειναι το θεμα, να ειναι νταρντανα. Πωπω κι ητανε μια μελαχρινη, πανεμορφη, πλαταρες, μου ριχνε και σε υψος, ημουν σε μια φαση οταν την εβλεπα, θα σ ειχα εγω βασιλισσα, να σε χαιρεται αυτος που σ εχει κοπελα μου. Τριγυρναγε κει μ εναν κατσαπλια, αλλα νταξει, καλο παιδι φαινοτανε.
Σε αλλα πιο ενδιαφεροντα νεα, τυπωσαμε 40 τετοια.
[SPOILER]Τωρα πλεον ειναι γνωστος και στις χωρες του εξωτερικου.
Διαδιδοντας την Ελληνικη Κουλτουρα και Πολιτισμο.
τον βλεπω τωρα! ποσο θεος!!! :lol::lol::lol: