^
Θα φας καλά ψάρακα :lol:
Χιχι, θα ‘χεις περάσει απ’ τη σχολή και ξέρεις.8)
Αμέ. Και τα καλά της και τα κακά της. Θα τα δεις κι εσύ όμως, ας μην σου κάνω spoilers
Για κάποιον γαμημένο λόγο νιώθω σα να δίνω ΕΓΩ αύριο πανελλήνιες και δεν ψήνομαι να κοιμηθώ -επίσης, κοιμόμουν σαν ζώο ως τις 3μιση το μεσημέρι χμμ, ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο.-
Μένω και δίπλα στο σχολείο, νιώθω απειλητική την παρουσία του!
Στο διάολο, αφού θα πάω που θα πάω νωρίς το πρωί πριν μπουν για να ευχηθώ καλή επιτυχία στους φίλους μου, τι να κοιμηθώ. Ξαγρύπνια!
[U]-με Futurama!-[/U]
Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν!! [I]Αν και κανονικά δεν θα 'πρεπε να μπαίνουν στο φόρουμ άρα δεν θα το δουν αυτό[/I]
Αχ δεν είμαι καλά.
Πεθαινω…
:lol2::lol2::lol2:
Καποια στιγμη πρεπει να μπει μαθημα σεξουαλικης αγωγης στο σχολειο…Seriously!!!
Kαλέ έρχεται ο [B]Jared Evan[/B]-In Love With You-Έγιναγνωστοςαποτηναρβυλα
Στοίχημα ότι θα πάει κι από την εκπομπή
θα είναι στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς!
:lol::lol::lol:
αύριο θα έχει μπάχαλα στο κέντρο?
:-s
Kαι για πειτε…
Σας απογραψανε?
Με απόγραψαν και μάλιστα πάνω σε κακιά στιγμή
Επίσης κάτι μαλακίες έλεγε ο τύπος που απόγραφε με τον συγκάτοικο και όλο γελούσαν
Ποοοο αυριο γραφω μαθηματικα κατευθυνσης στις 8!!!Πως θα ξυπνησω γαμω…
ρωτα στη γαδα
ΝΕ
Χτυπησε ο τυπος κι εγω ημουν νεγκλιζε και δεν του ανοιξα και λεω νταξ, αν θελει ας ξαναπερασει. Και μετα διαβασα στο ιντερνετ κατι για προστιμο 1000 ευρω αν αγνοησεις τον απογραφεα, αλλα λεει αμα χτυπησει και δεν σε βρει σου αφηνει χαρτακι με το τηλεφωνο του. Ανοιγω την πορτα, δεν ειδα κανενα χαρτακι και χεστηκα πανω μου, ετρεξα σαν σιφουνας ντυθηκα συμμαζεψα λιγο το σαλονι να κατσει καπου ο ανθρωπος, και μολις ακουσα θορυβο απο τον κατω οροφο που ειχε παει, βγηκα εξω και του λεω ''ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΤΑ".
φαση ειχε νταξ