Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

:lol3::lol3::lol3::lol3::respect::bow2::bow2:

Το πρωτοτυπο πρωτη φορα το ακουσα τωρα.Εχω συνηθισει να το ακουω απο εναν τυπα που παιζει καθε βδομαδα λαιβ σε ενα μαγαζι.

Καληνυχτες φορουμ!
Τρασ-δωρακι για ολους!:smiley:
http://trashmania.wordpress.com/

αχαχαχαχαχαχαχ μαλακες το βιντεοκλιπ ειναι απαιχτο αχαχαχαχαχα εχω ψοφησει χαχαχαχααχαχχα
XAXAXAXXA 5:50 XAAXXAXAXAX

Τα σχόλια τα διάβασες? :wink:

Κατσε ρε μαλακα ακομα γελαω

Στο 4:20, πίσω από τον Mesiah, είναι ο -πιτσιρίκος τότε- Dead των Mayhem. :smiley:

Ναι το διαβασα,δεν ειμαι φαν των μεηχεμ,ουτε ξερω πως ηταν.
Δες ομως ολο το υπολοιπο βιντεοκλιπ και τις φατσες του messiah.Γενικα,δεν υπαρχει ρε μαλακα.

Nαι ρε!!! Είναι ΜΕΓΑ ΕΠΟΣ το βίντεο!!!
:lol::lol::lol::lol:

Burton C. Bell was one of the young audience members in Nirvana’s music video for “Smells Like Teen Spirit.” Although there are only a few snippets of him in this video, Bell is most visible at 2:12 in the song. This has been noted a few times by himself, his band, and often members of the Fear Factory online community.

Ρε τι μαθαίνει κανείς…

Άιντε καληνύχτες!

ΟΧΙ ΡΕ, χααχαχαχχααχχααχαχαχχααχαχ.
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Πάρτε και ένα άλλο.

(σας αρέσει? για σας το πόσταρα.:D)

χαχαχαχαχχαχαχαχαααααααααααχαχαχα…σαν κατι ταινιες του 70 με τον Μουστακα…ολα καραστημενα…
και τωρα π το σκεφτομαι…μπορουσαν να πουν και το “τι σκοτωσε ο Αη Γιωργης” ντυμενοι ετσι…

εντιτ:χαχαχαχαχα…το 5:50 δεν υπαρχει!!!

Γιατι να μν μπορω κ γω να το δω…:frowning:

ρε σεις…προτεινετε καμια δυνατη χλωρινη να ξεβαψω τζιν…ειναι καπως σκουρο και δεν θα ταιριαζουν ραφτα πανω τ…

τι μουχλα εχει πεσει στο φορουμ ρεεε4εεεε?

ποσο κομματαρα ειναι το painted skies?

καλό είναι.

http://www.youtube.com/watch?v=sSBSGqcvGcU δες εκτελεση…

Κάτι παραπάνω απο καλό!

Στη φόρμουλα γίνετε χαμός!!Ο αγώνας έχει διακοπεί προς το παρών…Χαμός λέμε!!

Now playing: Flogging Molly - Life in Tenement Square
via FoxyTunes

Μιζερια.λειπουν ολοι κ λιωνω με τα 250 κ βαλε επεισοδια prince of tennis κλαιγοντας το χεριμ.mada mada dane

Εν τω μεταξυ, καθε φορα που βλεπω το poll στη κεντρικη, μου ρχεται κατα νου η ηλιθια φραση ‘‘λιγο θαλασσα, λιγο Gaahl, και τ’ αγορι του’’. σγφ3δfγsaσφδ.