3/3 8)
Βλέπεις Σάμαν? Εσύ βγάζεις τις ψυχαναλυτικές θεωρίες, ο ΚριςΠ τα βγαλμένα απ’ τη ζωή θεατρικά…
It’s a freakin creative world after all :-k
I’ll be damned :!:
δε ξέρω τι μου λες Ρέντης, μη με ανακατεύεις, εγώ αναφέρω πόσα μαθήματα περνάω :!:
Προβολή :lol: :lol: :lol:
Σόρι, mea culpa!
dum spiro spero, alea jacta est.
Alo, Salut, sunt eu, un haiduc,
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea.
Yes im hay hoghits eka berem
Hove sareri, luyse arevi
cogito ergo sum, are you talking to me, aaaaaaarioooooooh
ακούω πυξλαξ και γουστάρω, και δεν έχω σνιφφάρει τίποτα.
.
απαλεψιες?
Να και κατι που δε περιμενα να διαβασω.
Θα πας και στο λαιβ?Πλησιαζει η μεγαλη στιγμη του ριγιουνιον
http://www.youtube.com/watch?v=KIdrV6vxUjk&feature=related
[SPOILER]Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες, Κοίτα τι έκανες! ΜΕΚΑΝΕΣ![/SPOILER]
Και κει που περνάς τον ηλιακό με τον ήλιο στους 100 βαθμούς να σε βαράει στη μούρη βγαίνει η απέναντι με τα βυζιά και τον κώλο έξω να πλήνει το μπαλκόνι…
Au mon dieu :!:
Σα σκηνικό από Nick Cave ακούγεται :lol:
ειδα στο σημειο που ανακοινωνε τους τιτλους
και στον δευτερο καλυτερο τιτλο ρωταει η στικουδη το κοινο ποια πιστευουν οτι θα ειναι η super star νομιζω και ολοι φωναζαν το 7 το 7
και τελικα βγηκε το 7 και ηταν μια πραγματικα ασχημη
[B]edit:[/B]
το βρηκα http://www.youtube.com/watch?v=u5rsHORHRgw&feature=player_detailpage#t=304s
πατα αυτα
h hk h g f d
h hk h g f gfd s h
γουαιτ στραιπς:lol: