Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Μενω Περιστερι man. Αμφιβαλλω αν με εχεις. :wink:

πόσες φορές εχει σπάσει τζάμι σπίτι σου επειδη απέξω περνάει φορτηγάκι που το οδηγεί τσιγγάνος 150 κιλά και ολο είναι μια φορητή ντίσκο σκηνή??

*δεν εχω τίποτα με τους τσιγγάνους…εχω παίξει μαζι τους τρελή μπάλα παλιότερα…

Του του Του του του Του του του του Του του του του του Του του του Τοοοοοοοοοοουυυυυυυυ

αναγνωρίζεις αυτόν το ρυθμό δυτικέ alucad? :lol:

Το τραγουδι απο τους ψιθυρους καρδιας ειναι? Το ξερω καλα αυτο!

Οχι crimson, οι τσιγγανοι μας εδω απλα βαζουν μια ντουντουκα και φωναζουν “τραπεζια καρεκλες, μπαμπου” ή το αλλο hit "καστανοχωμα, κοκκινοχωμα, κουμαροχωμα…"
Εχει βαρεσει ο συναγερμος του αμαξιου μου ομως απειρες φορες απο πειραγμενο glx. Μετραει?

Πες του να βαλει αυτο

εγω απλα το ειπα επειδη ειπες για αυτοκίνητα…
αυτό που γίνεται στη γειτονιά μου δεν έχει προηγούμενο…

*σημείωση…μένω 50 μέτρα απο την πύλη της πολεμικής αεροπορίας…το τι γίνεται οταν περνάει απο πάνω αεροπλάνο δεν μπορώ να το περιγράψω…ο χορός των κεραμιδιών λέμε

κοντά έπεσες alucard, ίδιας τεχνοτροπίας είναι πάντως! κιάμος :stuck_out_tongue:

Edit: άσχετο, αλλά καταλαβαίνω τις γκόμενες που τις έχει παρατήσει ο άλλος και κάθονται και μιζεριάσουν μπροστά από την τηλεόραση τρώγοντας παγωτό. αυτή τη στιγμή τρώώ παγωτό,αφού του έχω ρίξει μερέντα από πάνω, πίνω μπύρες και καπνίζω. και περιμένω το έμφραγμα να έρθει :stuck_out_tongue:

μετά από μια μέρα μπροστά από βιβλία και αχανείς σημειώσεις στο e-class, μπορώ να πω ότι η ζωή μου έγινε λίγο χειρότερη.

Μισουμε eclass.uoa.gr
:frowning:

και ακόμη περισσότερο τις καταληκτικές διορίες του για τις εργασίες με την αντίστροφη μέτρηση των ημερών που απομένουν. GIMMEEEEEE PANIC!!! .

δε βαριέσαι, οι 11 πρώτες εξεταστικές είναι δύσκολες…

Πφφφ ναι, αν και για σημειωσεις μπαινω στο eclass.di.uoa.gr (εχουμε δικο μας νιανιανια) στο κεντρικο εδινα ολες τις εργασιες για ενα μαθημα και ηταν αγχωτικο ε. Ξερωγω πηγαινα να δωσω τις απαντησεις και ελεγε "Ημερομηνια ληξης ταδε- ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!"
Σωπα ρε :-s

εμείς δεν έχουμε δικό μας, και το χειρότερο είναι να σου λέει ότι η ημερομηνία λήξης για την παράδοση της εργασίας είναι “σήμερα” και να σου κοτσάρει και δυο-τρία θαυμαστικά από δίπλα. έχω στείλει εργασία στις 23:57, τρία ακριβώς λεπτά πριν τη λήξη της διορίας. πράγματα δηλαδή, που δεν εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου…

ΝΑΙ ΡΕ ΡΕΝΤ ΦΜ, Ο ΚΑΦΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΟΥΑΟΥ!

Στο διάολο πια, τα ίδια και τα ίδια εγώ φταίω που εξακολουθώ να σ’ ακούω κωλοσταθμέ της συμφοράς

ΚΑΙ ΤΩΡΑ HEY THERE DELILAH. Εντάξει, αυτό ήταν.

ναι ρε είμαι καμμένη και γκρινιάζω μόνη μου στις 4 η ώρα εδώ για το ραδιόφωνο.

Βάλε σπορ φμ.

ευτυχώς δεν ακούω ράδιο!! άντε κανα ονλάιν που και που αλλά μέχρι εκεί! god bless usb σύνδεση του iPhone με το ηχοσύστημα στο αμάξι μου!!! :smiley: :smiley:

ποζερι.

ο red fm είναι χειρότερος και από τον rock fm. πρέπει να αναλώνει τα ίδια 50 κομμάτια καθημερινά. και το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι έχει καθημερινή εκπομπή που ο κόσμος ζητάει τραγούδια, και ω τι έκπληξη, ζητάει ακριβώς τα ίδια!

γι’ αυτό και εγώ έχω στραφεί στους ιντερνετικούς σταθμούς.
άκου poplie:

[U]http://poplie.eu/listen.php[/U]

Και να θες να ακούσεις, έτσι όπως έχει γίνει θες να κόψεις τα αυτιά σου με αλυσοπρίονο και να τα πετάξεις απ το παράθυρο μετά τα πρώτα 3 τραγούδια -τα οποία στον Ρεντ πάντα είναι: Sultans of Swing, Hotel California και Rock the Casbah-.

Ευχαριστώ για την πρόταση χόρρορ τσεκάρω.

Ο κοσμος πειναει ρε :stuck_out_tongue:

ε ο κόσμος ρε keeper… :stuck_out_tongue:

και ναι είμαι τόσο μεγάλο ποζέρι που θα δω και σιντερέλα user-name :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: