Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

[I]τραβω το νιαγαρα σας
ρουφαει η τουαλετα
you betta’
watch out
i’m coming
with da lyrical beretta[/I]
τον ποσταρα σε προηγουμενη σελιδα και ειναι δεκα φορες καλυτερος απο τον υπερεκτιμημενο ρονο

[U]http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2003052/Airbus-unveil-transparent-plane-flying-come-2050.html[/U]

το αεροπλάνο του μέλλοντος. έτσι θα ταξιδεύω λοιπόν στα υπερατλαντικά business trips στα 60 μου.

[SIZE=“1”]δεν ενδείκνυται για υψοφοβικούς.[/SIZE]

Εμπειρία.

φαντάσου όμως ένα πλήρως transparent υποβρύχιο για υποθαλάσσια ταξίδια!!

Τί πλάκα που έχουν οι καβγάδες στα δημόσια νοσοκομεία. Πριν λίγο είχα ξεχωριστή εμπειρία στο ΚΑΤ.

μα γιατι να βρισουμε;

ζόρρυ

Φαντάζομαι οτι η απειλή “θα σε στείλω στο ΚΑΤ ρε καραγκιόζη” δεν έχει ιδιαίτερη αξία εκεί ε;

ελα οχι καλο ηταν

[COLOR=“White”]_____[/COLOR]

Γιορτάζουν σήμερα: Τύχων, Μνημόνιος.

wtf. Χρονια πολλα μνημονιο.

Πολυ σαπιλα σημερα στην δουλεια.Αντε ενα δυωρακι ακομα να τελειωνουμε

:slight_smile:

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου ([B]16 Ιουνίου 1952[/B]) είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το 2004 και ο ενδέκατος πρωθυπουργός της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας από τις 6 Οκτωβρίου 2009, μετά τη νίκη του κόμματος στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.

creepy shit

Μηδέν στο πηλίκιο.

Τώρααα… όλοι στις κάλτσες !

έλα θα σου φτιάξω και μπριάμ

[B][U]Γούτσου γούτσου[/U][/B]

Πάω αύριο Θεσσαλονίκη λόγω ενός γάμου (είναι της σεζόν για) και αφενός σκέφτομαι τα 500 χιλιόμετρα πήγαινε κι άλλα τόσα έλα και ξενερώνω, αλλά αφετέρου υπάρχει η προοπτική λιωσίματος σε ασημενιοδόλλαρο (πρωτίστως), κύριο τζόουνς και κάνα 8μπολ στο τσακίρ κέφι και χαίρομαι κομματάκι. 'Ντάξει, τσιπουρα-σούσι μπορεί να μην είναι αλλά λέει:!:
Άμα τύχει να πάει κανένας από τούτα τα μέρη το π/σ/κ, να πει ένα γεια!
Θα ‘μαι κατά βάση με έναν ψηλό μακρυμάλλη μεταλλά, έναν κοντό κοντομάλλη που δεν μοιάζει μεταλλάς κι έναν σα να γύρισε μόλις απ’ την προπόνηση.
Εγώ το λέω να ξεύρετε κι ό,τι γίνει.

[SPOILER]Newsflash: Η μικρή μου αδελφή πήρε το Lower!!!:D:D:D[/SPOILER]

πες της συγχαρητηρια:)

Χαχα ευχαριστεί!
Και τονίζει ότι είναι του Καίμπριτζ.

πες της congratulations (κονγκρατσουλέισονς) κι απο μενα
θα καταλαβει

Μόλις έφτιαξα το χειρότερο φραπέ στην ιστορία. Στην υγειά μου.