Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ω δεν το προσεξα Βασια μου,ντανκε! :slight_smile:

επειδη βαριεμαι,πειτε μου,παιζει να ειμαι πολυ ανωμαλος που εχω κολλησει με μια κοπελα που μου εχει φερθει ελλεεινα και εγω συνεχιζω να προσπαθω?:-s

ναι :stuck_out_tongue:

αποστασία! 8O

Οχι.

Eκτος αν ολοι ειμαστε λιγο πολυ.

:wink:

όχι βέβαια. Κολλάμε σε αυτές που δεν αξίζουν πάντα 8)

edit: σήμερα είναι βράδυ μελαγχολίας ή μου φαίνεται;

επιτελους,δεν ειμαι ο μονος,γιατι παντου μου λενε οτι ειμαι μαλακας:p
και ναι,σημερα ειναι βραδυ μελαγχολιας:(

To oτι δεν εισαι μονο εσυ, δε σημαινει οτι δεν εισαι (ή ειμαστε αν θες) μαλακας. :lol:

αυτό που λέει ο αποπάνω :stuck_out_tongue:

κοίτα,λογικά σκεπτόμενοι,ανωμαλία είναι να συμβαίνει κάτι τέτοιο.Αλλά αν το δούμε από τη μεριά του συναισθήματος,έχει συμβεί αν όχι σε όλους,στους περισότερους.Απλά,εφόσον η κοπελιά δεν αξίζει και σου έχει φερθεί και σκάρτα (και αφού δεν έχετε κάτι μαζί) εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σε προτρέψουμε να απομακρυνθείς,για δικό σου καλό.

βασικα ειχαμε κατι μαζι,αλλα δεν προχωρησε καθολου.
τεσπα,ειμαι ενας περηφανος μαλακας!:stuck_out_tongue:

Eξ ορισμου, ανωμαλια ειναι μια συμπεριφορα η οποια δεν παρατηρειται στη μεγαλη μαζα του κοσμου ξερωγω.

(Νομιζω, κιολας, γιατι σαν αυτα δεν ειμαι καλος. :-s)

Αν το δουμε ετσι, δεν ειναι ανωμαλια.

Η απομακρυνση που λες, οντως, ΠΡΕΠΕΙ να γινει, αλλα δεν ειναι και στο χερι οποιου βρισκεται σε τετοια κατασταση.

:lol: περαστικά σου και μη στενοχωριέσαι ρε συ,cheer up! :wink:

διαφωνώ αλλά βαριέμαι να το αναλύσω τώρα :stuck_out_tongue: καληνύχτα παιδάκια! :smiley: όνειρα μη μελαγχολικά!

καληνυχτες:)

@Αngel Of Death

Δεν το ειπα ως γνωμη, αλλα νομιζω αυτο σημαινει.

Η λύση είναι μία… ένα καλό firewall και ad block :wink:

τελείωσα το πρώτο μου σενάριο \:D/\:D/

για πες!για πες!

queen rulez πατ πατ
ολοι τα χουμε περασει.δεν αξιζει να ασχολησε αδερφε:D

cool αγορίνες 8) -και κορίτσια- cooool 8)

Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα, που θα πρέπει να σας απασχολούν, από το να δίνετε αξία σε κάποια(ον) που δεν το αξίζει…! Συμβουλή από μία άάάσχετη :stuck_out_tongue: …η ζωή είναι ωραία -και μικρή- για να ασχολούμαστε και εν τέλει να κολλάμε με ανθρώπους που δεν αξίζουν το ενδιαφέρον μας. Περνάτε καλά βρέέέ… και ‘ανοίχτε τα μάτια σας’…σίγουρα 'κει έξω υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά…