ναι αλλά τώρα είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένο.
πριν 2 λεπτά ήρθε καποιος στην πόρτα μας, είδε οτι είμαστε μέσα, και την έκανε τρέχοντας.!
το βράδυ θα κοιμηθώ με τον αρκουδο μου…σκιάχτηκα!
Μου έχει συμβεί κι εμένα αυτό.Μια άλλη φορά νόμιζα πως ήταν για τα κοινόχρηστα και δεν είχα ανοίξει και τότε άρχισα να ακούω ένα ξύσιμο στην πόρτα.Κοιτάω από το ματάκι και είναι τρεις γριές γύφτοπούλες από την λαϊκή παραδίπλα!Κοπανάω την πόρτα με δύναμη και χέστηκαν τόσο πολύ πάνω τους,πήγαν να σκοτωθούν στα σκαλιά!:lol:
δεν πάμε καθόλου καλά.!
μετά απο 10 λεπτά πέρασε καποιος με μαύρη μακριά καμπαρτίνα και κοιτούσε εξω απο την αυλή, το σπιτι.!
*μαύρα φορούσε και ο πρώτος που δεν προλάβαμε να δούμε πως έμοιαζε
Ο ίδιος είναι λες?
σε σπίτι στη Χίο, αμάξι με φιμέ τζάμια με 2 νταγλαράδες μέσα να περνούν κάθε 5’ απ’ το σπίτι μπροστά να κόβουν ταχύτητα και να κοιτάνε. αφού δε μας περίμεναν στη γωνία όταν φύγαμε πάλι καλά :lol:
ε μάλλον.
*ο freedomofrock μου θυμισε κυνηγητό με ασφάλεια στην Ορεστιάδα οταν έσκασαν μπροστά μου με φρένα σε απόμερο μέρος.
χαχαχαχα λεγε λεγε !! ^^
το εχω ξαναγραψει καπου εδω μεσα
δεν ειναι τίποτα…απλά απολύθηκα απο φανταρος και περιμένοντας το τρένο που ήθελε 5 ώρες, έκανα βόλτες έχοντας αφήσει την βαλίτσα στον σταθμό.
πολυ κοντά στα τρένα σε απόμερο σημείο σταμάτησε ενα αυτοκίνητο με κάτι αξύριστους και μου την πέσαν…ε τρέξαμε λίγο να δούμε ποιος τρέχει καλύτερα και αφου φτάσαμε σε κοσμο σταματήσαμε , συστηθήκαμε, περάσαμε και απο το τμήμα, και μάθαμε οτι τους χάλασα παρακολούθηση που γινόταν στην περιοχή.! :lol:
:bow2::bow2::bow2:
Μονο εσυ αυτα…
μπα, οχι…και στον κολλητό μου έτυχε παρόμοιο…
σε ταβέρνα στη λαρισα που συνεργάζεται με την ασφάλεια(οπως και περίπτερα και μπαρ που στα 29 μου χρονιά δεν εχω δει πελάτη) περνάει από μπροστά ο κολλητος μου με μια σακουλιτσα με κουτακι με γλυκά καθώς ήταν τα γενέθλια του ,τον δείχνει ενας μπάρμπας σε κάποιον άλλον σε μια γωνιά και φωνάζει [I][B]“αυτός είναι.!”[/B][/I]
και πετάγονται απο διάφορες γωνίες κόσμος και κοσμακης .!! τρομάζει ο κολλητός μου, αρχίζει να τρέχει, και πίσω του ενα σύμπλεγμα ατόμων…οπως στον αστεριξ όταν πάνε για ξύλο ενα πράγμα.! ο χαμός ο ίδιος.!
μπαίνει σε ενα γραφείο τελετών ο φίλος μου και λεει [I][B]“με κυνηγάνε.!”[/B][/I]
μέχρι να ρωτήσει ποιος σε κυνηγάει ο …καταστηματάρχης, τον έχουν εντοπίσει και εχουν μαζευτεί όλοι εκεί.!
του εξηγούν οτι είναι απο την ασφάλεια και του λένε οτι πρέπει να βγει απο το κατάστημα γρήγορα.!
βγαίνει εξω, έρχονται αυτοκίνητα, τον γυρίζουν ανάποδα προς το καπο, και αρχίζουν να του φωνάζουν.! [B][I]“πες που τα έχεις.τα πέταξες.πες που τα έχεις.!”[/I][/B]
ο κολλητός μου εχει κλάσει μαλλί, και αυτοι να συνεχίζουν…φωνάζουν και τον μπάρμπα και τον ρωτάν αν όντως είναι αυτός…αυτό λέει οτι μάλλον αυτός είναι, μοιάζει.!
του βγάζουν τα παπούτσια, αδειάζουν τσέπες, πορτοφόλια, οτι αλλο ειχε και μετα χαλαρώνουν.
και κάνουν την τρομερή ερώτηση [B][I]"καλα, γιατί έτρεχες?![/I][/B]
ο κολλητός μου αφού εχει πάρει θάρρος, αρχίζει να λεει [B][I]“καλά με δουλεύετε και απο πάνω??! αρχίζετε μεσα στον δρόμο να φωνάζετε αυτός είναι, και μετά να με κυνηγάτε τόσα άτομα, και με ρωτάς γιατι τρέχω?!!!”[/I][/B]
τελος πάντων, τον αφήνουν και φεύγουν…λογικά έψαχναν κάποιον για ιστορία με ναρκωτικά.
λεπτομέρεια που σκοτώνει και δείχνει το επίπεδο της ελληνικής αστυνομίας.:
[B]ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΤΕ.! [/B]
the end!
:lol::lol::lol:
Άμα δεν σε έχει βάλει στην λίστα της η ΕΥΠ,τότε δεν έχει νόημα8)
λες να εχει σχέση με τον τύπο που παρακολουθούσε το σπιτι σήμερα?!
μας έκαψες…χαχαχαχα
crimson, αυτή την ιστορία θα τη λέω για πάντα.
με τα γλυκά?
αν τυχόν γίνει ταινία, τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει ο κολλητός μου.
:lol::lol::lol:
φοβερο
:bow2::bow2::bow2:
Χαχα ελιωσα με τις ιστοριες του κριμσον
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι το δειχουν.Τον κυνηγανε.Φωναξτε ενα “αστυνομια”.
Εχω κι εγω ιστορια με καταδιωξη,οχι δικια μου. :lol:
δε το βάζω στο thread των queen γιατι ΔΕΝ είναι οι Queen αλλά αυτό εδώ είναι ο νέος τους τραγουδιστής:
τα βάζω σε spoiler για τα εγκεφαλικά…
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]