τουλαχιστον βλεπω οτι ειμαστε πολλοι και παρηγοριεμαι.
δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να βγω απο το σπιτι για βολτα.εχει αρχισει να μου τη βαραει ασχημα ε.α ρε που ειναι το πρωτο ετος:cry:
αυριο πρεπει να ξυπνησω 8.30 για να παω να γραψω. και ο υπνος δεν ειναι καν εδω κοντα…
Γαμώτο γιατί κάθε φορά που πέρνω κανα ευρώ στο χέρι μου τυχαίνουν όλα και πρέπει να τα χαλάσω σε γιατρούς, επισκευές κτλ;
σαν κι εμενα που απο το Νοεμβριο δεν εχω βαλει στην ακρη τιποτα [-X
Μην ανησυχεις το τελευταιο διαστημα ετσι οπως ειναι η κατασταση δεν νομιζω να υπαρχει και κανενας που να εχει την δυνατοτητα να βαζει και στην ακρη
ευχαριστω που με κανεις να νιωσω λιγη παρηγορια :lol:
εχει γαμηθει ο Διας εξω ε
Καιρος ητανε
πρώτη φορά οδηγάω με τέτοια βροχή, να πατάς γκάζι και να σου κόβει το νερό τη ταχύτητα =/
εμπειρία πάντως ;ρ
Και γαμώ τις καταιγίδες !
Καυλα οταν το βλεπεις μεσα απο το σπιτι σου!
Γλιτωσα και φροντιστηριο,κομπλε8)
Πέθανα βρε καναπέδες!!
[B][SIZE=“7”]ΠΕΘΑΝΑ[/SIZE][/B]
Fyi, όταν βρέχει, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη μεριά που κατεβαίνει προς Σύνταγμα όταν πας να περάσεις το δρόμο το πόδι σου βυθίζεται ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ σε ΝΕΡΟ. ΜΕ ΛΑΣΠΗ. ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ 3x πιο γρήγορα από τ αυτοκίνητα. Τα οποία έρχονται κορνάροντας. -ΟΝΤΩΣ μέχρι το γόνατο, δεν υπερβάλλω. τώρα που το σκέφτομαι, αν είσαι και κοντός, τη γάμησες.-
Και το μετρό (σταθμός Ευαγγελισμός) ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ γιατί λέει ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ??? Mας γαμάει ο Δίας σήμερα ε.
Οι κατώτερες μορφές ζωής που ισχυρίζονται ότι τους αρέσει να κάνουν “ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ” (=μπάνιο με τα ρούχα -γιατί αυτό ακριβώς έκανα-) μπορούν να βγουν καμιά-δυο ώρες για την εμπειρία και μετά να πάψουν επιτέλους. Αν όλοι κουβαλούσαμε τέτοια μυαλά και οι πρωτόγονοι κάθε φορά που έριχνε αστροπελέκια αράζανε έξω απ τις σπηλιές θα πεθαίναμε όλοι από πνευμονία ΟΠΟΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ.
Ααααχ νιώθω καλύτερα τώρα.
ή αλλιώς περίοδος.
δε θα της απαντουσα στη θεση σου…
της πόρνης απλά.
σακούλες χάθηκαν(με πράγματα μέσα)
γλάστρες έσπασαν.
προσταστευτηκα με βάρος για τις μονάδες κλιματισμού περπάτησαν
κουβάδες χορεύουν στον αερα
η κουρτίνα κουνιέται μέσα απο το παράθυρο λόγο μιας μικρής χαραμάδας(!)
τρίζουν τζάμια και κεραμίδια.
τα φώτα τρεμοπαίζουν
το γατί κλαίει
βγήκα εξω να συμμαζέψω και δεν μπορούσα να κλείσω την πόρτα.!
το ορκίζομαι. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ 2Κ12.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.!
*λαρισα
γαμω τη μανα των πανελληνιων.θα τα καψω ολα
Ξυπναω και κοιμαμαι σκεφτοντας τις μαλακιες που θα κανω οταν τελειωσουν οι γαμωπανελληνιες.
αυτο ρε φιλε.γαμω αντε πουστο4μηνο ΠΕΡΝΑ
Θεσσαλονίκη κοντεύει να μας ξηλώσει τα σπίτια ο αέρας…9 μποφόρ σε λέει ο άλλος…
Τέτοιο χειμώνα πάντως στη βόρεια ελλάδα δεν θυμάμαι ξανά… Χαλαρά ο χειρότερος τα τελευταία 20 χρονιά…
Ωρε παλικαροι…επηραμε βαθμους ρε!!!