Χα εμένα ο βήχας έχει κρατήσει μια εβδομάδα και 2 μέρες…
Εκεί να δείς πρήξιμο
να’ταν μονο βηχας θα την παλευα,αλλα με τον κωλοπυρετο τσατιζομαι.απο τη δευτερα δεν εχω βγει απο το σπιτι.εχει και -5 με -10 8 μερες τωρα εξω
Περαστικα βρε!
ρε μαλακισμενο σκασε.παρ’το πισω.
Οϊ.
Θελω ενα φτηνο κιε καλο mp3, γαμω το διαολο με τις μαλακιες τα crypto.
Ποσα λεφτά έχεις?
Σημερα παραγγειλα το iphone 4s 16gb.Δευτερα η τεταρτη θα το εχω στα χερια μου :yahoo:
Χτες το παρέλαβα και γω!!! Τεράστια διαφορά με το 3gs που είχα πριν όσο αφορά την οθόνη! Μιλάμε για πολύ καλύτερο πράμα.
Παρε και μια θηκη.
τσεκαρε σε ebay και amazon. παντως εγω ενα crypto εχω 4gb το εχω καπου στα 3-4 χρονια και ειναι αρκετα καλο. μονο που τρωει κατι κολληματα στο shuffle και ανακυκλωνεται σε καποια λιγα τραγουδια. βεβαια αν διαλεξω μετα καποιο χειροκινητα, επανερχεται.
Mixalis Kai Ta Cpaw
Pira mpo3eraki pou t lactixo focforizei ct ckotadi!x0ax0a!pl gamato!
εχω ενα αρχαίο κρυπτο, μόνο ενα Giga και εχω ακούσει χιλιάδες ώρες μουσικής με αυτό…το εχω διαλύσει κυριολεκτικά και αυτό συνεχίζει να παίζει
Καλα εννοειτε αυτο.Και θηκη και προστατευτικο οθονης θα παρω
Ο freedom οταν τα πινει γραφει σαν emo?
Για δωρο το θελα, αρα φτηνο πολυ.
Αυτο με το σαφλ το εχουν σχεδον ολα τελικα και το sony μου που κατα τα αλλα ειναι σκυλι, τα ιδια.
Μου ειχαν παρει δωρο αυτο:
[SPOILER][/SPOILER]
και ηταν ψιλομουφα, μου κολλαγε συνεχεια
τελικα πηρα σημερα ενα crypto παλι, 30 ευρα, ελπιζω να του βγει καλο τ’αδερφιου μου, τουλαχιστον δειχνει ομορφο(γυναικεια υψηλα κριτηρια:roll:)
[SPOILER][/SPOILER]
είναι άσχημο
ναι οντως αυτο που ειχες, το ειχαν παρει δωρο στον αδερφο μου και τα παιξε σε 3 μηνες. παντως γενικα ειναι αξιοπιστα τα crypto νομιζω
τι τακτ θεε μου.
σε φαντάζομαι σε άρρωστο βάρια να του λες τα νέα.
- ελα μωρέ αχ και βαχ συνεχεία…άμα κάνεις ετσι τώρα, σε 2 μέρες που θα έχεις πεθάνει πως θα κάνεις?!
Εγω ενα Transcend εχω 3 χρονια τωρα,μια χαρα ειναι,και το χα παρει σε προσφορα απο το πλαισιο 50 ευρω,8 GB.
Φαε μονο τις πατατες σου εσυ.