Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

25% είναι για κάτω των 26. Και 50% νομίζω οι πολύτεκνοι.

Τσιμπησα 25αρι τοτε! θενξ φορ δε ινφο! :smiley:

Mου φερε μια φίλη μου το laptop μιας φίλης της για format, με το που ανοίγω το tray του dvd, πάρε μια τσόντα. Aυτά ειναι.

Υπονοουμενο ειναι.

Μα ειναι αγνωστη η κοπέλα στην οποία ανήκει το laptop. Να πω ότι ήταν της φίλης μου, ίσως και να ήταν…

Οπως και να χει, ρωτας το ονομα της. Στη συνεχεια μπαίνεις στο facebook της φιλης σου. Βρισκεις τη φιλη με τις τσοντες και με βαση τις φωτογραφιες που εχει βαλει αν ειναι στο καταλληλο επιπεδο ψαχνεσαι για περισσοτερα.

:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

καλημερα http://www.youtube.com/watch?v=5_R6jDFbCLA

Κοιτάω σχόλια από ποστ εφημερίδας στο facebook σχετικά με την παραίτηση Πάγκαλου. Έχω ξεραθεί στα γέλια με μια κυράτσα γύρω στα 30+ την κόβω, με φώτο προφιλ πόζα στο κρεβάτι με το κομπινεζον και μαλλί περμαναντ (μάλλον μόλις γύρισε από το κομμωτήριο εκείνη την μέρα) και πετάει σχόλια κάθε 5 λεπτά που είναι του στυλ “ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΘΙΚΙΑ” “ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”

:lol::lol::lol:

Αλλιώς, δίνεις το laptop και κρατάς την τσόντα.

βαρεθηκα την φατσα τους πωςτουλενε απο τους γουαιτ στραιπς στην αρχικη.

Βαριέμαι και το έχω ρίξει στη φιλοσοφία. Θα ήθελα να μοιραστώ λοιπόν έναν προβληματισμό μαζί σας, ώστε να με βοηθήσετε να καταλήξω κάπου:

Σε έναν καβγά μεταξύ Τσακ Νόρρις και αστυνόμου Θεοχάρη ποιος άραγε θα έβγαινε από πάνω;; :-k

O Θεοχάρης :stuck_out_tongue:

δγιαολε,εχω αποσυντονιστει τελειως με την αλλαγη ωρας.ειπα να κοιμηθω λιγο για μεσημερι,και συννειδητοποιω οτι ξυπνησα βραδυ:?

άσχετο, αλλά αν μπορεί κάποιος να δώσει λινκ για τον ερωτόκριτο του ξυλούρη θα το εκτιμούσα πολύ.ευχαριστώ :smiley:

Μποοοοοοοοοοοοο

βαριέμαι πολύ και ακουω ολη μερα single mothers. εγω ποτε θα γινω μανα

το τρομαχτικο σημερα ηταν που ακουσα τον φαδερ μου το πρωι που κοιμομουνα να λεει “Ειναι ακομη 11” και ρυθμισα λιγο τον υπνο μου σχετικα με την ωρα.

μετα κοιμαμαι κοιμαμαι και λεω ωχχχχ αντε να σηκωθω γιατι κοιμηθηκα σα βοδι και βλεπω το ρολοι 11:17…
και ημουν σε φαση

and wtf my father was talking about!

και νομισα απλα κοιμηθηκα λιγο και φανηκε πολυ…

το απογευμα ανακαλυψα οτι αλλαξε η ωρα…

Παιδουλάκια, μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο σάητ που να μπορεί να κατεβάσει διάφορα παιδικά με ελληνικούς υπότιτλους ή μεταγλώττισμένα; !!! Να σαν και [U]αυτό[/U] ας πούμε… :roll: The Raccoons and the lost star…

ιιιιιιιιιιιιιιι πού τη θυμήθηκες αυτήν την ομορφιά!! :roll:

7 συνεχόμενα ματς στο 2κ12 και μίση ώρα air guitar σε κομμάτια Kreator.
δεν εχω χέρια,δεν εχω δάχτυλα.

*αυτό το ποστ δημιουργήθηκε με την μύτη