Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=402372&cid=5

Το λοιπον, χαρηκα σε οσους γνωρισα εδω μεσα. Προσωπικα εννοω. Αλλα και οσους γνωρισα εστω ιντερνετικα, εξισου. Εχω μερικα πραγματα να κανω, πριν τελειωσει το ολο θεμα. Φιλια παιδες, I will see you in the next world and don’t be late!

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ… ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ GLORY ΠΡΩΤΑ ΡΕ!!!

σκατά…δεν πρόλαβα να δω kreator…ούτε να βγάλω χρήματα να αγοράσω την αελαρα…

:lol::lol: τον θυμάμαι αυτόν, η προηγούμενη πρόβλεψη του δεν έχει και πολύ καιρό που έγινε. Έχει κάνει καμιά δεκαριά προβλέψεις ως σήμερα και κάθε φορά λέει κάτι λάθος υπολογισμούς έκανα ρε παιδιά την άλλη φορά θα το πετύχω :lol::lol::lol:

Μετανοείτε παιδιά!!!
Το τέλος του κόσμου έρχεται.

Ξεκινα Elric ειναι πολυ ωραια γλωσσα και εγω μαθαινω τωρα αλλα εχω και την τυχη η γυναικα μου να ειναι καθηγητρια ισπανικων :wink:

Tυχερούληηηη :p:p

για πειτε ρε παιδια πως κανουμε υπομονη???

Σήμερα μαγείρεψα γλυκόξινο κοτόπουλο με ρύζι και πιπεριές και βλακείες και έγινε τόσο τέλειο και νιώθω τόσο περήφανη που το έχω κοκορευτεί παντού (και εδώ λοιπόν)

Kaldor,Say,Patinkin και λοιποι σαλτα και γαμηθειτε ε,πονοκεφαλος

Πολλά τα σημάδια ε;

Τελος του κοσμου αυριο.Παλι καλα γιατι εχω μαθημα εκθεσης.

Τι ωρα;

εγώ πείστηκα εντελώς μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία metallica- lou reed

:lol::lol:

Εχω μαθημα το απογευμα.Αν ειναι πρωι πειτε μου γιατι δευτερη ωρα εχω μαθ.κατ και δεν εχω κανει κατι ασκησεις.Μην καθομαι να τις κανω βραδυατικα.

666 σελίδες στις “Ειδήσεις από την Ελλάδα”

Να ρωτήσω κάτι; Το τέλος του κόσμου θα είναι απλά ‘τέλος’; Βουβό και χωρίς να γίνει κάτι συνταρακτικό ή θα γαμηθεί το σύμπαν πρώτα; :stuck_out_tongue:

Και τα δύο.

Θα γαμηθούν όλα, βουβά και χωρίς να φανεί οτι έγινε κάτι συνταρακτικό.

Κρίμα ήθελαν να δώ κανα τζέρτζελο πρίν.
Αντέ καλή μας τελευταία ημέρα λοιπόν :stuck_out_tongue: