Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

High Fidelity,κάθε φορά που σε βλέπω είσαι το ίδιο απολαυστικό!

Σηκωθηκα στις 8 εφαγα για πρωινο γαλα με κορν φλεικς και ομελετα με λουκανικα και διαβαζω μεχρι τωρα.
Αντε να τελειωσουν οι Πανελληνιες.

σηκωθηκα στη 1 και 10 το μεσημερι.

δεν εφαγα τιποτα ,εφτιαξα μια φραππα και ανοιξα το pc.

πρεπει καποτε να αρχισω να διαβαζω.Αντε να τελειωσει η εξεταστικη.

και εγω τετοια ωρα ξυπνησα και κατευθειαν πηγα στην τραπεζα να καταθεσω λεφτα

μολις βρηκα τον γαμο της ξαδερφης μου την Κυριακη
ψιλοφαινομαι καπου :stuck_out_tongue:
http://news-piper.blogspot.com/2012/04/blog-post_9052.html

Η ζωή μου, με την διαφορά ότι βαριέμαι να φτιάξω φραπέ και βάζω να φάω. :stuck_out_tongue:

Ποια εξεταστική ρε παιδιά;:-s

αυτη που ξεκιναει σε 36 μερες.

ουουου τωρα που το βλεπω φαινεται αρκετο διαστημα.Μπορω να απελευθερωσω λιγες τυψεις που δε διαβαζω ακομη.

Έκανα επανάληψη ολο το 2ο κεφάλαιο της Βιολογιας Γενικής! Ενα απο τα λίγα μαθηματα που ειναι ευκολο να γραψεις καλο βαθμό!

Ακόμα τα δύο κεφάλαια διδάσκονται σε αυτό?

Κατά τ’άλλα:Έχω πάψει να είμαι τρελός κόπρος.Σήμερα ξύπνησα,έφτιαξα καφέ και έφαγα πρωινό.Έγραψα 550 λέξεις για μια εργασία.Πήγα supermarket.Μαγειρεύω.Aρχίζω πάλι διάβασμα. Είμαι και πολύ σοβαρό άτομο τελευταία,όχι σαν εσάς τους από πάνω. :tomato:

εισαι ή μεγαλο ετος ή χρωστας κερατα.

Είμαι Αγγλία.:smiley:

Τι γελοιωδέστατο το βιντεάκι της Μουτσάτσου ρε συμπατριώτες. Πρέπει να το μπανάρουμε με κάποιον τρόπο.

και ποτε αρχιζετε εξεταστικη?

Σε 26 μέρες.Αλλά δεν έχει σημασία.Κάνω εργασίες,λογικά σαββατοκύριακο τις τελειώνω,διαβάζω ως τις 15 και μετά, 5 μέρες σε ένα συνέδριο μέχρι να ξεκινήσει η εξεταστική.Και το περίεργο είναι πως δεν παραπονιέμαι ιδιαίτερα.

ας στειλει καποιος λινκ με προηγουμενα θρεντ με φατσες μας.

Σβηνονται για να μην τα βρισκουν οι stalkers.

Εγώ λέω να κάνουμε poll καλλιστεία χρηστών.

ε?

Miss Rocking κ ετc fasi?

Γιατί όχι?:stuck_out_tongue:

Σκέψου μόνο τις διχόνοιες,τα “δεν ξαναμπαίνω στο forum,δεν με ψήφισε κανείς” κτλ.