Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

ανετα

Και οι δυο σπερνουν!!!

Ποσο “τα σπαει” το Google Earth οταν δεν εχεις τι αλλο να χαζεψεις!!! <3 <3

Παιδια…διαβαζουν για ενδοσχολικες και ετσι.

Σωστοοοοοοοος

Ναι ρε παιξε με τον πονο μου που εχω και τα κωλοθερινα και το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης μου…[-X

Πωωωω δευτερα εισαι ε??Τα θερινα ειναι παλουκι ομως υπαρχει χρονος για αλλα πραγματα.Ασε που απο το τελος των θερινων και μετα ισως να περασεις πολυ γαματα.

Και μια συμβουλη.Διαβασε στα θερινα που εχεις δυναμεις γιατι οσο περναει ο καιρος αυξανει η κουραση και μειωνεται η υπομονη.

Βασικα μετα απο τα θερινα, θελω να παω καπου με ηρεμια για 15ωρα υπνου…πχ στο χωριο μου…δεν το ψηνω να παω σε μερος οτι να 'ναι για κραιπαλες και αλητειες…ηδη ειμαι τρελα κουρασμενος απο ολη τη χρονια…

βαριεμαι απιστευτα

Μα γιατί βγήκε ο σαμαράς σωθήκαμε :smiley:

μαλλον επειδη δεν το εχω καταλαβει ακομα καλα καλα
δεν με εχει πιασει η ευτυχια :lol:
και ηταν να βγω για μπυρες και μου το ακυρωσαν [-X

ΑΙΣΧΟΣ. Έχω βγει με την σημαία στο μπαλκόνι και πανηγυρίζω και μερικοί δεν έχουν καταλάβει πόσο τυχεροί είμαστε που βγήκε ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.

βγαλε την ντουντουκα και φωναξε να ξυπνησουν
παω να κανω καμμια βολτα με το αμαξι και να φαω κανα σουβλακι
και μετα θα παω σπιτι

Ναι ναι αντι να κανετε το σταυρο σας που δε βγηκε αυτος ο σατανας ο Τσιπρας που θα μπαινε στα σπιτια μας και θα βιαζε τις κορες μας και μετα θα εκλεβε το βιος μας και θα καιγε τις εκκλησιες καλωντας τον Κθουλου,καθεστε και κοροιδευετε και χασκογελατε…Ηθελα να ξερα σε τι σπιτια μεγαλωσατε [-X

δεν κοροιδευω
20 χρονια τωρα τα ιδια κανουν και θα κανουν

http://www.pinnokio.gr/arthro/BOYLEYTHS-PARAITEITAI-GIA-NA-PAIKSEI-SE-TSONTA-TOY-SEIRHNAKH?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

τι να σου κανει και η Ραπτη…

χθες το βραδυ ειδα ονειρο οτι εγινα πλουσιος και εφερα sabbath priest maiden motorhead με τζαμπα εισητηριο στο οακα και 100 χιλιαδες κοσμου με αποθεωναν

ειμαι σοβαρα;

Bεβαιως και είσαι σοβαρά. Σοβαρότατα.
Αν έχεις τα φράγκα να φέρεις sabs, priest, maiden, motorhead και να τους διαθέσεις τζαμπέ (άρα αναλαμβανοντας όλα τα έξοδα με μηδέν έσοδα) γιατί να το μοιραστείς με 100.000 κοσμου ενώ μπορείς να τους βάζεις να σου παίζουν στο σαλόνι σου;

γιατι ειναι καλος ανθρωπος ρεεε!

ασε που σε ανοιχτο χωρο θα εχει καλυτερη ακουστικη απο οτι στο σαλονι :stuck_out_tongue: