κουραστηκα
παω Φαληρο για μπυρες
Εγω της πινω σπιτι
σπιτι θα ειμαι μονος
εξω θα υπαρχει και κατι
Φορέεεβερ γιααααανγκ, Ηλάααααηζαμπέεεεεεεεεεεθ
Ποσο τραγικα ηλιθιοι ειναι οι φιλοι που νομιζουν πως ολα γινονται παντα τελευταια στιγμη και σου τη λενε κιολας αμα τρεχεις σα τρελος να τους τα μαζεψεις…ΖΩΑ
Προσπαθώ να καταλάβω πως από Tom Waits στο youtube κατέληξα να βλέπω το ελληνικό αντίστοιχο του [B][U][I]Samwell what what in the butt[/I][/U][/B] :-k
ενα ακομα αστειο για manowar,πολεμιστες και βυζια και θυσιες παρθενων και θα ριξω το site.δε ξερω πως αλλα θα το ριξω
βανιλια υποβρυχιο!
ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Μετα απο 1 μηνα διαβασματος και αγχους, επιτελους σημερα εχει μεγκαντεθ και απο αυριο παραλια 8)
Τα φροντιστηρια που ξεκινανε απο δευτερα ουτε να τα σκεφτομαι.
Κανταιφι με παγωτο καιμακι!!!Μιλαμε πρηστηκα :roll:
Μετά από τόσα χρόνια οδήγησης είχα ξεχάσει τι εκπληκτικό μέσο είναι το μετρό.
Πρώτα βλέπεις έναν μεσήλικα να χτενίζεται με βούρτσα(!) με καθρέφτη την πόρτα του βαγονιού και μετά να σφίγγει τα μπράτσα για να δει τα ποντίκια του.
Και μετά βλέπεις να σηκώνεται μια κυρία για να κάτσει μια έγκυος λέγοντας “καθίστε εσείς που είστε έγκυος” και η άλλη να της απαντάει “Δεν είμαι έγκυος, ευχαριστώ”.
Πράισλες
:lol::lol::lol: #-o
Πλακα κανεις:lol::lol::lol:
επικο κλασικο τηλεπαιχνιδι στον αντ1 απο αυτα που βρισκεις τη λεξη, με τη γνωστη ξανθια παρουσιαστρια που δε μπορει να αρθρωσει προταση και πεταει τη μια κοτσανα μετα την αλλη
Γελω υποχθονια στριβοντας το τουρκικο μουστακι μου για εσας που τωρα ξεκιναει το μαρτυριο.Σας λυπαμαι κιολας,αλλα κυριως γελω υποχθονια και απολαμβανω την [B][I][U][SIZE=“3”]ΛΕΦΤΕΡΙΑ[/SIZE][/U][/I][/B]
Βάζω στοίχημα σε 2 χρονάκια το πολύ θα παρακαλάς να ήσουν ακόμα στο σχολείο!!!
Καλημέρα Rocking!
Οχι και 2. Στο 3ο-4ο αρχίζει.
Την Κυριακη λενε για 37 βαθμους!!!Καλο ψησιμο μαγκες και ειμαι και απογευμα στην δουλεια.Ωραια πραγματα!!!
I am here: http://tapatalk.com/map.php?nmwmzz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kαλα εννοειται αυτο,η ζωη ειναι μαααααλλον κομματακι πιο σκληρη εκτος σχολειου :lol: Απλα δε θα μου λειψει ποτε και για κανενα λογο η 3η Λυκειου