Εσύ απέναντι που μού θελες Τάμτα στη διαπασών, ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΜΠΑΣΑ ΤΩΝ ΝΙΟΥΡΟΟΥΖΙΣ ΤΩΡΑ :!:
…σωστός…καλά του κάνεις:):!:
Κρισπ, βάλε στη διαπασών MAYHEM ή τίποτα GORGOROTH!!!
\m/ \m/
Βαζεις [B][U][I][SIZE=“2”]Μαρτακη[/SIZE][/I][/U][/B] παραυτα! Τι μπλακ μεταλ και αηδιες μου λες,μιλαμε για σωστο βασανιστηριο!
Εμενανε απεναντι απ’ το σπιτι μου να πουμε μενουνε κατι απλυτοι μαλλιαδες βρωμομεταλλαδες να πουμε, και ολη την ωρα βαζουνε κατι αηρον μαηντεν πωςδιαολοτουςλεν να πουμε, και σαν αντιποινα να πουμε εγω κουμπωνω στο στερεο κατι κασετες Σταματαρου Γονιδαρου να πουμε που κανουνε και χρουτς χρουτς να πουμε και γαμανε συμπαντα να πουμε.
Σε καλή μοίρα είσαι Κρισπ εμένα οι γείτονες βάζουν στη διαπασών χριστιανικά τραγούδια…Αυτό κι αν είναι βασανιστήριο…
Για αντιποινα βαλε στο τερμα rotting christ
[SIZE=“5”][B][I][U][FONT=“Century Gothic”]MΑRDUK[/FONT][/U][/I][/B][/SIZE]
Eμενα μερικές φορές ο γείτονας μου χώνει Pink Floyd και είμαι στα όρια του να διαμαρτυρηθώ διότι υποτίθεται πως αυτούς τους βαζω τερμα εγώ στο οίκημα.
Αλλά κάθομαι και ακούω:D
Εγώ το έχω πει πως είναι τρελό το παιδί αλλά κανείς δε νοιάζεται.
Τους τιμωρεί ο μικρός μου αδερφός βάζοντας στην διαπασών Ανώριμους και Πλοκάμι.
Floydized μπορείς να καλέσεις το γείτονα να αράξετε με μπύρες και να ακούτε μαζί Pink Floyd.
δεν μπορεί. μετα βάζει νοτη
εχεις τσεκαρει την περιπτωση να ειναι γειτονισσα? just in case…
ρε σεις,υπαρχει καποιο σαιτ στο οποιο να μπορω να δω τις αντιστοιχιες του ελληνικου αλφαβητου με αλλες γλωσσες;
Γιατι δεν το 'πιασα τι εχει ο Νοτης? :lightsabre: :lightsabre:
Ε και? Το πολυ πολυ να πιασουν την κουβεντα για τον Εζελ, η ν’ αρχισουν να κοιτανε τα αστερια και να ακουνε το “Helter Skelter” και κανα compilation απο Doors…
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά το χειρότερο που μπορείς να πάθεις από γείτονα είναι να σου τύχει μεταλάς που μόλις αγόρασε κιθάρα και βιάζει καθημερινά όλα τα αγαπημένα σου ριφ από Slayer, Maiden, Metallica κ.α. Από αυτό ίσως και να προτιμώ την Ταμτα (στον Σφακιανάκη πάντως, I draw the line)
Άντρας είναι και όπως λεει και ο Κριμσον που ξέρει,θα βάλει είτε όλο το Animals είτε Νότη,γενικά πολύ σουρεαλ ακούσματα.
ε ρε μαλακα! Floyd και Notis. η καλυτερη σου!
αν εβαζε και Doors ετσι να σπασει η μονοτονια θα ηταν το ιδανικο σεναριο
Καλύτερα Νόταρος παρά η επιτομή της ασχετοσύνης