Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ναι ελα να δεις την γλύκα :stuck_out_tongue:

Πω μαλακα τωρα το θυμηθηκα!!! Παρε τηλεφωνο οταν φτασεις στο χωραφι!!!

http://www.metalinjection.net/tv/view/9343/marty-friedman-and-kerry-king-jam-top-5-riffs

Friedman: Saint in Hell
King: That’s Heroes End
Friedman: Oh!Heroes End,that’s right!
King: Don’t tell me about Priest!
:lol:

Γαμω την εξεταστικη που δεν μπορω να παω rockwave!!! AAARRRGGGHHHH

Πρέπει να μπορούμε να κάνουμε report σε ολόκληρο thread και να κλειδώνει για να μη διαβάζουμε μλκιες.

^^ Ή απλα να κανουμε ignore…

Έκατσα και μάζεψα μία τα λάιβ του φθινόπωρου που θέλω να πάω. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ.

^^ Καθολου,ομως… Φαντασου οτι θα ερθουν και οι WASP!!!

Σε 20 μερουλες αδεια αλλα οσο πιο πολυ το σκεφτομαι τοσο δεν περνανε οι ατιμες!!!

Εγω θελω γυρω στο 100αρικο ως τωρα…Dark Quarterer, Manilla Road, Sloygh Feg, Enforcer (εχει βγει η βρωμα γι’ αυτους), Accept και σιγουρα θα ανακοινωθει και τιποτα αλλο στην πορεια…

Εγω θελω κανα κατοσταρικο για καθε λαηβ παντως :stuck_out_tongue:

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

8O8O8O8O8O8O Που στον ψωλο ζεις και δεν το 'χεις παρει χαμπαρι οτι ερχονται για το UTH Special Edition?

Στη ΣΥΡΟ μαλακα μου…Στη ΣΥΡΟ…αρα ο “ψωλος” ειναι μια εντελως ευστοχη περιγραφη

μια χαρά ειναι η συρος ρε. αντε

Αν πω οτι σε νιωθω θα ειναι ψεμα. Γενικα καλο κουραγιο σε οσους ειστε απο επαρχια και κανετε αμαν για να δειτε ενα λαϊβ στην Αθηνα, και ξεκωλιαζεστε και στα εξοδα κυριως για το πηγαινε-ελα πχ ο Deathster που ερχεται απο Πατρα (?) ξερω 'γω…εγω ειμαι τυχερος, μπαινω στο τρενο και σε 5 λεπτα (κυριολεκτικα) ειμαι στο Κυτταρο…

Ναι ρε,για τους Μασιν Χεντ εφαγα γερο ξεκωλιασμα τωρα…κουραση σκετη.Αλλα οκ,απο φθινοπωρο που θα ειμαι φοιτητης Αθηνα σαν κ σενα θα ειμαι :lol: Οι κοποι μου ανταμειφθηκαν!

[SPOILER]Βεβαια το να ΒΡΙΣΚΩ ΛΕΦΤΑ για το καθε λαηβ θα ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια.Επισης πρεπει να ερθουν οι DOWN και σε κλειστο venue γιατι εγω τελευταια φορα πληρωνω τον μπουστη το Λωρη για να με πηδαει και να τρεχω σε Μαλακασες κ μαλακιες[/SPOILER]

Χωρις να θελω να σε ξενερωσω, εξαρταται απο το που θα μεινεις. Εγω μενω κεντρο, γι’ αυτο μου ειναι ευκολο να πηγαινω ευκολα σε αρκετες περιοχες.

Kαλλιθεα μωρο μου,Καλλιθεα 8)

[SPOILER]Λογικα :stuck_out_tongue: Και απο οτι ξερω απο Αθηνα,το να μενεις Καλλιθεα ειναι καλο σχετικα με συγκοινωνιες και τα ρεστα[/SPOILER]