Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

ε, δεν υπάρχει λόγος…:stuck_out_tongue:

πάντως, με κράζουν που δεν κάνω, βοηθάνε και στα προβλήματά μου…άσχετο…

πλακα μας κανεις Αντιγονη!!!
εισαι και κοντα στη θαλασσα

δίπλα είμαι! παρ’ όλα αυτά μακάρι να σας έκανα πλάκα…

Αν η παραλία και το νερό είναι αρκετά καθαρά, τότε είναι αμαρτία τους θεούς και δαίμονες να μην κάνεις! Εκτός αν υπάρχει θέμα υγείας που δεν επιτρέπει :-s

Έχει περίοδο όλες τις μέρες του μήνα.

Θέμα υγείας υπάρχει, αλλά στην προκειμένη τα μπάνια βοηθούν… αλλά είμαι μαλάκας!

Όχι ρε Ριπ, γιατί το είπες? δεν ήθελα να το μάθουν έτσι!!

Αυτη η Silent Winter παιζει να ειναι περιπτωσαρα ε !

oooops ! ακομα online ειναι… :-s

Εγω πηγα παραλαηα σημερα και δεν ηθελα να φυγω.
Λαδι λεμε.

Κοσμά, θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο… :dance:

γιατι το βρισκω λιγο προβληματικο αυτο? γενικα

Ναι ακούγεται, αλλά δε θα κάτσω να αναλύσω και τους λόγους… :smiley:

η παραλιες εκει ειναι πολυ καλες παντως

silent δεν ακουγεται. Αντιθετως το πιστευω. Αλλα δε χρειαζεται να μου αναλυσεις τους λογους:!:

Ε ναι, δεν πειράζει, ο καθένας όπως νομίζει… Ε, προφανώς, δε θα καθόμουν να τους αναλύσω.

δεν έχεις δείξει τέτοια δείγματα

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό και μετά αναρωτιέμαι τι βλακείες κάθομαι και λέω…

Απλά το να πάρεις τα πόδια, ένα ποδήλατο, ένα αμάξι και να πας σε μια κοντινή παραλία να κάνει ένα μπανιό, δε το βρίσκω κάποιο είδος διασκέδασης, ή ακόμη και δραστηριότητας, αλλά αντιθέτως κάτι πάαααρα πολύ φυσικό, όπως το να δροσιστείς από την κάψα των 37 βαθμών κελσίου χωρίς την χρήση air condition, ανεμιστήρα κλπ

Για να μη πετάω κάτι χωρίς εξήγηση

παντως για να μη πεταω ετσι μια μαλακια χωρις εξηγηση,

Και εγώ το βρίσκω λογικό, όταν μπορείς να ξεκουνηθείς μόνος σου να πάρεις ένα ποδήλατο, ένα αυτοκίνητο κλπ, να πεταχτείς σε μια κοντινή παραλία.

τι ωράριο έχουν αύριο τα μαγαζιά αθήνα; και στο mall!

Είμαι 10’ από τη θάλασσα, παρ’ όλα αυτά το θεωρώ μεγάλη αγγαρεία. Ειδικά στην Αθήνα. Σε νησί θα πάω [αν και δε καίγομαι], αλλά εκεί είναι και άλλη φάση. Βασικά ο συνδυασμός καύσωνας-άμμος-κόσμος-άμπαλοι με ρακέτες-αλάτι με απωθεί. Ανεμιστήρας και σπίτι.

τι θα κανατε εαν τετοια ωρα δεν εχετε κανει εκθεση και ειχατε στις 8:30 το πρωι μαθημα;