εχεις γραψει καλα σε μαθημα?εχεις δει τις απαντησεις του καθηγητη και εχεις 2 στα 3 σωστα?περιμενεις βαθμο ρε κακομοιρογλου?παρε ενα [SIZE=“5”]ΔΥΟ [/SIZE]να γουσταρεις
α στο διαολο καθηγηταραδες της πλακας και του βυσματος,τους παραταξιακους μια χαρα τους περνατε
Ρε εντάξει, είμαι above average ζωόφιλος και ειδικότερα στα σκυλιά έχω αδυναμία.
Όμως, το σκυλάκι που πήραν πρόσφατα οι γείτονες ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΩ με τα χέρια μου !!! :blow:
Δεν ξέρω τί σκατά, ποιος ανώμαλος εγκληματίας τού έβγαλε τις φωνητικές χορδές, αλλά τώρα “βήχει” ασύστολα σα χτικιάρικο γερόντι !
Χίλιες φορές καλύτερα να γάβγιζε κανονικά με 100db παρά αυτό το πράμα !
Φιλόζωοι σου λέει μετά.
Παίρνεις το ζωντανό για αξεσουάρ επειδή [U]εσύ[/U] θες συντροφιά, του γαμάς το “είναι” κόβοντας τις φωνητικές χορδές του για να μην ενοχλεί (!), το κλειδώνεις σε ένα διαμέρισμα/αποθήκη, το βγάζεις και μια βόλτα τη μέρα για 10 λεπτά και δεν τρέχει κάστανο.
Αυτά είναι τα πραγματικά ΖΩΑ :!:
Υποθέτω πως κάποιος τις έβγαλε. Δε γίνεται να γεννήθηκε Κακοφωνίξ.
Τον ρώτησα το γείτονα (ευγενικά, αν και ήθελα να του ρίξω μπουκέτο…) τί παίζει και μου είπε ότι έχει “πρόβλημα” με τις φωνητικές χορδές. :-k
Κοιτώντας στο διαδίκτυο είδα πως είναι συνήθης πρακτική. Ούτε κι εγώ το ήξερα ότι γίνεται και ότι υπάρχουν τόσο άρρωστοι άνθρωποι που το κάνουν.