γαμώ τα όσπρια και την παλινδρόμηση:!:
Γαμημένο City πάρε πούλο.Ξεμπέρδεψα μαζί σου.
Τωρά μπορώ με μεγάλη μου ανακούφιση να πω…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!
3ημερο διακοπες και το δευτερο βραδυ τρεμεις σα να σε 'χουν βαλει στη μπανιερα με παγακια, ανεβαζοντας πυρετο στους 103 βαθμους φαρεναιτ.
Αύριο γυρνάω Ελλάδα για διακοπές.Δεν έχω τι να κάνω τώρα που τελείωσα.Λέω να ξαναπαίξω Manager μέχρι να φύγω για να πάρω 5 τίτλους με Fleetwood-άρα!!!
Αν ερθεις καμια Πατρα να παμε για καμια μπυρα ωρε !
Κοίτα,δεν προβλέπεται για καμιά βδομάδα,αλλά μάλλον θα έρθω κάποια στιγμή,αρχές σεπτέμβρη πιθανότατα.Θα σου στείλω.
Καταραμενη αυπνια!!!Λεω κατα της 5 να την πεσω για καμια ωρα χαλαρα και ερχεται η γυναικα πριν λιγο και μου λεει ξυπνα ειναι 21:30 :? Προβλεπεται να βαραω σκοπετο το βραδυ
Το ξέρω πως θα λείψω από το φόρουμ αλλά θα λείψω για κάποιες πολλές μέρες! :D:D:D
:hippy:
Aφιερωμένο στην Αγγλία!
ποτε θα ερθεις στην Ελλαδα ρε χαμενε?
…άσε τό’χω πάθει, πολλά σκ αυτό:p :!:
Εγω το επαθα παρασκευη παντως
…εγώ πάντως πριν λίγο ξύπνησα, και είμαι σαν κοτόπουλο…δεν έχω συνηθίσει να ξυπνάω τόσο αργά…και αύριο η πρώτη μέρα ξανά στο γραφείο:):!:
Οταν γυρνας στην δουλεια πρωτη μερα μετα απο αδεια ειναι μεγαλη πικρα.Εγω σχεδον παντα δεν μπορω να κοιμηθω το προηγουμενο βραδυ
Ανακάλυψα το supernatural και έχω λειώσει sto ψάξιμο για Styx, Blue Oyster Cult, Jefferson Airplane, Kansas και UFO.
Τι κάψιμο είναι τούτο στα γεράματα…
Ξέρω, έχω προλάβει να μάθω και τους στίχους \μ/
Πάντως είναι γαμάτο πράγμα το να ανακαλύπτεις ένα “ολοκαίνουριο” μουσικό χώρο έτσι στα ξαφνικά. Αυτός ο ενθουσιασμός ότι όλα είναι ωραία, καινουριοι ήχοι, και πωωωωωω ακου αυτό το κομμάτι που δεν το ήξερα, άλμπουμ, ημερομηνίες κλπ κλπ κλπ
(οι κλασσικο/προγκ φίλοι μου που προσπαθούν να με μυήσουν χωρίς αποτέλεσμα χρόνια τώρα, θα με βαρέσουν πολύ άγρια κάποια στιγμή :P)
Ειναι οντως γαματη η πορωση οταν “ανακαλυπτεις” καποια νεο μουσικο ειδος/συγκροτημα κτλπ.
Εγω τωρα εξαιτια μιας σειρας ανακαλυψα κι ακουω Creedence Clearwater Revival
Freaks & Geeks και το American Beauty των Grateful Dead για μενα.
Μεγαλη αγαπη.
…έχω κάνει δυο χαλαρές επισκέψεις της μιας ώρας στο γραφείο, Πέμπτη και Παρασκευή, κιέχω πάρει την κρυάδα:p…θα το πάω και πιο χαλαρά αυτή την εβδομάδα, και μετά ξεκινάμε:):!:
CARRY ON MY WAYWARD SOOOOON
THERE’LL BE PEACE WHEN YOU ARE DOOOOOONE
8)
Κι εγώ με supernatural έπαθα μεγάλο κόλλημα με 2 πράγματα.
1)Blue Oyster Cult
2)Dean. sign-:oops: