Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Έλα Κομοτηνή να δεις τι γίνεται…φονιάδες!

Συγχαρητήρια Μιχάλη…ο επόμενος θα είμαι εγώ! :stuck_out_tongue:

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

θύμισε μου να σου στείλω δώρο ένα καινούργιο ΤΣΑΝΤΑΚΙ:!:

μια που το αναφερες.
χθες σε εναν απο τους πιο κεντρικούς δρόμους της λαρισας πατέρας ειχε βαλει το παιδάκι του πάνω σε θεοτεραστιο ποδήλατο και προσπαθούσε να του μάθει!!!

*για τους λεωφοριατζηδες εχω φίλο , και ναι είναι πειραγμένοι. :stuck_out_tongue: (θεϊκή στιγμή ο ανεφοδιασμός μπύρας ηλικιωμένου οδηγού μεσα στο καλοκαίρι, μεσημέρι )

δεν έχεις ζήσει Βόλο και το λες.

Οδηγοί νησιών και άντε γεια

Κρητικοι,Ιταλοι

Και το στεμμα παει στους Ναξιωτες

Αφού αναφέρθηκαν οι λεωφοριατζήδες θα έλεγα και εγώ κάτι κουλό που έπαθε μια συμφοιτήτριά μου. Ένας οδηγός είχε και το παιδί του μέσα στο λεωφορείο (μάλλον δεν είχε που να το αφήσει) και στη στάση που έκανε στην κεντρική βγήκε έξω από το λεωφορείο για να μιλήσει. Το παιδί του όμως ήταν μέσα, πήγε στη θέση του οδηγού και άρχισε να πατάει τα κουμπιά που ανοιγοκλείνουν τις πόρτες. Σε μια στιγμή πατάει γκάζι, το λεωφορείο άρχίζει να κινείται και χτυπάει στο μπροστινό. Ευτυχώς που δεν πρόλαβε να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Τελικά το μικρό ανοίγει τη μπροστινή πόρτα λες και δε συμβαίνει τίποτα και αρχίζει να τρέχει!

και γω στο διπλωμα :wink:

Αν και δεν είμαι από Λάρισα, παρολαυτά, μια φορά στην Εγνατία μας έκανε μαγκιές ένας Λαρισαίος παπάς. Κόντεψε να μας σκοτώσει. Μανούρες μας έπαιζε. Του βαρούσαμε κόρνες, το ‘να, τ’ άλλο, και αυτός στα παπάρια του.

Στο χωριό μου, η τρελή μάνα μιας φίλης μου φώναξε μια φορά σε έναν “ξένο”:
“Στο δικό μου το χωριό προτεραιότητα έχω εγώ, μαλάκα!”

Τούρκοι.-

Aπ’οτι διαβασα ο καθενας λεει για τον τοπο του.
Οχι ο Ιγκνοραντ δεν ειναι Τουρκος :stuck_out_tongue:

Οι περισσοτεροι Ελληνες οδηγοι απεχουν πολυ απο να θεωρηθουν καλοι.

Έλληνας οδηγός και καλός οδηγός είναι δύο έννοιες αντίθετες! Οι περισσότεροι νομίζουν ότι έχουν προτεραιότητα, δε σταματάνε για να περάσεις αλλά γκαζώνουν και από πάνω, τρέχουν του σκοτωμού, είναι ασυνείδητοι, είναι παρτάκηδες, είναι άχρηστοι…βρε ουστ!

υ.γ. Ξέχασα να συμπληρώσω ότι τους λείπει η παιδεία… Ναι, ναι, το έχω ζήσει πολλές φορές το σκηνικό τα τελευταία χρόνια…

Τελευταία, έχω γίνει πολύ καλός άνθρωπος!:-s

τελικα το κολπο με το να κανεις αποχη απο τα αποσμητικα ετσι ωστε να ξεβρωμισει απο μονη της η μασχαλη πιανει.

μεσα σε μιαμιση εβδομαδα δε θα βρωμα απο μονη της!

Γιαννενα. κλεβω ιντερνετ απο καπου-δενξερωαποπου. χελλ γιεα! 8)

:lol::lol::lol: και εγω κλεβω αλλα η διαφορα ειναι οτι ξερω απο που!!!

Ξυρισμα και φτερνισμα.Διαολοεμενος συνδυασμος

Στον πατέρα μου του ήρθε κλήση από το 1998 να την πληρώσει που αγνοούσε την υπαρξή της.Ληξιπρόθεσμο λεει.310 ευρώ

Σήμερα.
Ψυχεδέλεια

Είδες οργάνωση το ελληνικό κράτος φίλε μου;;; Τι κι’ αν πέρασαν 14 χρόνια;

Ειναι [B]Η[/B] χειροτερη πολη, και ολοι οι προσδιορισμοι μου που αναφερονταν σ’ αυτην ηταν ξεκαθαρα ειρωνικοι. Αφου οταν με ρωτανε, δεν λεω οτι ειμαι απο τον Πυργο, αλλα “απο ενα χωριο κοντα στην Αρχαια Ολυμπια”, για να μην με παρουν με τις ντοματες (το χωριο μου ισαπεχει απο τις δυο πολεις παντως).

Σε γενικες γραμμες, μετρια προς σκατα περασα…ασ’το…