Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Μολις εκανα copy paste εξωφυλλα και στιχους :smiley:

Χαχαχαχα! Φέτος ήταν η τέταρτη χρονιά πλάκα πλάκα που δεν έκανα κανένα μπάνιο.

Μη μου πεις ότι είσαι από ‘κεινους τους τύπους στο facebook (αναφέρθηκα σ’ αυτούς στο παραπάνω σπόιλερ, μην τα ξαναγράφω);;; :stuck_out_tongue:

κολλημα http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY

Είδα την Ραπτη σήμερα, και από κοντά είναι πολύ όμορφη.

Δεν εχω facebook καρδια μου.
Απλα μ’αρεσει το καλοκαιρι.Το λατρευω για την ακριβεια.

Καλά κάνεις! Χμμ, εμένα μου άρεσε ο χειμώνας, τώρα καμία εποχή ιδιαίτερα. :stuck_out_tongue:

Άντε, φτιάξε facebook!

Γιατι να φτιαξω facebook ? Πες μου εναν καλο λογο.
Εχω μσν.Μου αρκει.

Ε, ναι. Δεν έχεις και άδικο. Και 'γω που έφτιαξα, δεν κατάλαβα και τίποτα. Μόνο για να περνάει η ώρα βρίσκεται. Μσν <3

Ακούω ταξική επαναστατική μουσική…
:stuck_out_tongue:

Γιατι μσν χρησιμοποιουν λιγοι πλεον

Εξαρτάται, το facebook δεν είναι απαραίτητο. Μσν για να μιλάς με λίγους και καλούς. Και τους άλλους τους βρίσκεις και έξω άμα τύχει. Σάμπως και στο facebook μιλάτε;

Εγω προσωπικα στο facebook εχω ακριβως 15 φίλους. Οι δυο μαλιστα ειναι δυο φορες οποτε πεφτουμε στους 13. Μιλαω και με τους 13 και ειναι και ο ενας απο τους 2 λογους που εχω φεισμπουκ.
Στο μσν εχω καμια πενηνταρια φιλους και το χρησιμοποιουν συχνα κατω απο 10 και απο αυτους μιλαω με 5 τους οποιους δεν τους εχω στο φεισμπουκ.

Όποιος θέλει με βρίσκει μσν, όσοι έσβησαν (και έχει γίνει αυτό) τα μσν τους χάρην του φέισμπουκ, έχασαν την φοβερή ευκαιρία να συνομιλούν μαζί μου… Ας πρόσεχαν :stuck_out_tongue:

Όπως θα έλεγε και ο Butt-head: “Facebook sucks! ha ha”

Και εγώ δεν έχω πολλούς στο facebook (έναν χρόνο ακριβώς το έχω), καμια 140αριά, καλά είναι σε σχέση μ’ αυτά που βλέπω/ακούω!

οι Goin’ Through και οι ΝΕΒΜΑ στο φεστιβάλ της ΚΝΕ…έχει να πέσει γέλιο…

#-o…τι να πεις-γράψεις τώρα:):!:

Ενα yo! ειναι αρκετο :stuck_out_tongue:

Βρείτε ποιος ελιτιστής κρύβεται πίσω από το trollface και κερδίστε την δισκογραφία του miles davis σε βινυλ ριπ.
hint: ακούει pink floyd και tool, και πιστεύει οτι έχει βρει την αλήθεια στη μουσική.

το τριτο ματι που ειναι?

[SPOILER]Πάντως, pink floyd και tool ακούει ο floydized (άααασχετο).[/SPOILER]