Εχει αιμα αυτη ρε
Από τα σχόλια:
[I]Eww pink! ME NEEDSTA WELL DONE!
tangkag879 πριν από 2 εβδομάδες
you don’t deserve to eat steak
snigelsallad σε απάντηση προς tangkag879 Πριν από 1 εβδομάδα [/I]
:!:
πηγα μια βολτα απο οακα.Μπουτια Open Air
Θα ηθελα να συνεχισω στο φορουμ να μιλαμε για διαφορα, αλλα φαινεται οτι κατι δεν τραβαει… Κριμα γιατι το να υπαρχουν παρεξηγησεις σε κατι που ξεκινα σαν χαβαλες, ειναι μαλακια. :? Ποσο μαλλον οταν εχει να κανει με ομαδες που μερικοι δεν σηκωνουν πλακα… Χαρηκα εστω και για το οσο λιγο που ειπαμε καποια πραματα…
Επισης και στα παιδια που εκαναν αιτηση “φιλιας”.
Αυτό το παμπλικ πάλι μου την έσπασε! Τόση έκταση και κάθε φορά κουράζομαι να ψάχνω και τελικά δεν παίρνω τίποτα. Ειδικά στα σι ντι είναι σα να έχει πέσει βόμβα, ο,τι να ναι έχει μείνει (στυλ πρόδρομος και ένα ξεχασμένο μπεστ μόνο στο μέρος των μεγκαντεθ που το έχει κάνα χρόνο) και από ταξονομηση ένα μπέρδεμα. Το μόνο σχετικά καλο είναι που έβγαλε προσφορά δισκογραφία μεταλλικα με 10 ευρώ.
Tα παμπλικ του κεντρου δεν παλευονται.Ακομα και να ξες τι θες να αγορασεις δεν παιζει να το βρεις σε αυτο το χαος.
Είσαι λίγο υπερβολικός ή μου φαίνεται; Η αλήθεια είναι ότι το τραβάς κι εσύ λίγο. ο jiopas είναι ο καλύτερός μου φίλος και γαμώ τα παιδιά και είναι κρίμα να αναλώνεστε (ναι, τον βάζω κι αυτόν μέσα) σε βρισίδια και κατηγορίες κλπ… για 2 ομάδες #-o
Ω ρε γαμώτο… έχασα τζέρτζελο;;;
Πηγαινε στο θρεντ της football league
Μετά από 20 σερί 12ωρα αύριο τελειώνω :yahoo:
Το τι ύπνους θα πατήσω δεν περιγράφεται.
ενδεχεται να δουλεψω σε μαγαζι στην βονταφον
καθαρα 500ευρα μικτα 600#-o
αντε να δουμε
Δεν ειναι και ασχημα με την κατασταση που επικρατει.Αντε ρε με το καλο!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
εχει κατι σπαστα ωραρια(συμφωνα με το ωραριο της αγορας δλδ) που θα μου βγαλουν την πιστη απ οτι φαινεται
Καταλαβαινω αλλα ετσι οπως καταντησαμε δουλεια να ναι και οτι να ναι
Για ακόμη μια φορά “τυχερή” σε λεωφορείο ΚΤΕΛ. Ή είχαν βάλει κλιματισμό στο ζεστό ή τους χάλασε το κρύο και ο αέρας έβγαινε ζεστός.:wacko:
…μού’χει τύχει σε τραίνο αυτό, και το αντίστροφο…Χειμώνας ψοφόκρυο, και στο τραίνο να βγάζει κρύο αέρα:):!:
Όντως και το ανάποδο σπαστικό είναι. Δεν ξέρω τι τους πιάνει!
Μπανακι σημερα.Το καλοκαιρι δεν λεει να φυγει κουφαλες
Απολογισμος φετινου καλοκαιριου 0 μπανια.Α ρε καταντια [-X
σε περασα για 3 :lol: