Ωραιο το παστιτσιο αλλα για να καθαρισει το ταψι μετα σου φευγει ο κωλος.Ετριβα μιση ωρα σαν μαλακας [-X
δεν καθαρίζει η μπαρμπι?
Οχι ειναι στην δουλεια και τρωω εγω το αγγουρι
άμα τρως το αγγούρι, εσύ είσαι η μπαρμπι
Αστα να πανε crimson οικογενειακες υποχρεωσεις
Ρε μαγκες ξερει κανεις κανα μαγαζι στο κεντρο για να βγαλω μερικες φωτογραφιες για τα χαρτια του πανεπιστημιου.Μου ζητανε εδω για 4 φωτογραφιες ταυτοτητας 10 ευρω…
εγω ειχα πααει οπως κατεβαινεις ναυαρινου αριστερα και διπλα απο ενα γωνιακο μαγαζι με γυαλια(δε βαζω και το χερι στη φωτια) ειναι ενα φωτογραφειο θα δεις και κοντακ ταμπελα.
και στην αρειανου εχει ο δρομος δεξια οπως ανεβαινεις την ιασωνιδου(δρομος ομως οχι πεζοδρομος)
Όλα καλά προς το παρόν έχουμε ανακωχή ακούμε και τους traffic και ειναι όλα κομπλέ…πάντως το σκηνικό χτές τα ξημερώματα δεν θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ
Στιγματισε τη ζωη σου για παντα ε.
@ Τherion
Ε μια υπερβολη την εχει παντα ο ρομαντικ.
γενικά μου απόδειξε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν…ειδικα μέσα απο το ιντερνετ πολλοί θέλουν να σε βλάψουν χωρίς να τους έχει πειράξει…δεν περιμένα απο τρολιά και πείραγμα να φτάσουμε σε ευαισθητά προσωπικά δεδομένα
μαθηματα ζωης στο ροκιν.
E ολα κι ολα, οταν στα καλα καθουμενα γραφεις ‘‘μακρια απο τον εγκεφαλικα κατεστραμενο nightsky’’ και αμεσως μετα χωρις λογο με αποκαλεις ‘‘μουνι’’, ε δεν το λες απλη τρολια και πειραγμα. Ξεφευγεις και εσυ ασχημα ωρες-ωρες.
Απλα επειδη εγω δεν παρεξηγω ευκολα, νομιζω οτι και οι αλλοι ειναι το ιδιο χαλαροι και ανετοι με μενα.
πωω ασε εχω να πλυνω και εγω ενα ταψι απο πατατες φουρνου το οποιο εχω αφησει απλυτο μια βδομαδα #-o
σημερα περασαμε μαθηματακι αν αξιωθει να βαθμολογησει ο μαλακας! 8)
Εσυ ποιον ρολο προτιμας να παιξεις ? Της Τατιανας ή της Χατζηβασιλειου ?? :lol:
Η χατζηβασιλείου ειναι πιο Milf πάντως:D
Καλη τυχη Μιχαλακη.Εμενα ηταν 2 ημερων και εφτυσα αιμα για να βγει
Βάλτε νερό να μουλιάσει μερικές ώρες και μετά βγαίνει πιο εύκολα με το σύρμα
Απο τα πιο τιμια ποστς που εχουν γραφτει 'δω μεσα. Μιχαλε περπλ, εσυ ρε μαλακα το γαμησες και κλαει…ακου μια βδομαδα
Επαιζα 2 ωρες μπαλα και μετα περπατησα ενα μισαωρο.
Αι φιλ αλαιβ