Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

…πολύ δουλειά και αυτή την εβδομάδα στο γραφείο, καλό αυτό για ελεύθερο επαγγελματία, αλλά αν κιέχω κάποιες δουλείτσες το σκ, επιτέλους θα ξεκουραστώ:):!:

γαμω αυριο εχω μαθημα στις 9!!!Δε μπορω να πιστεψω οτι πρεπει να ξυπναω τα σαββατα 8.30…

βαριεμαι που ειμαι στο ροκιν.

Εχει 26 βαθμους,λιακαδα και ολοι κοιμουνται !
Καφε ρε !

Το να πρεπει να διαβασεις τελικα βοηθαει στο να κανεις αλλες δουλειες που τις ανεβαλλες επειδη βαριοσουν.Εχω πλυνει τα πιατα,εχω σκουπισει και σφουγγαρισει ολο το σπιτι,εχω συμμαζεψει το δωματιο που ηταν μπουρδελο,ολα για να εχω δικαιολογια να μη διαβασω.

Αλλα τωρα δεν μου μεινε τιποτα αλλο να κανω.Και δε θελω να διαβασω :confused:

Εγω διαβασα πρωι και απογευμα και θα σηκωθω αυριο πριν παω φροντ για να ξανακανω επαναληψη…γαμησε μας. :stuck_out_tongue:

Παίξε στοίχημα.

Μπα,αυριο αυτο.

Αν συνεχίσεις έτσι με ταμεία πάντως σε 1-2 χρόνια θα αγοράσεις τη σχολή και δεν θα είναι ανάγκη να διαβάζεις.

ΑΓΑΠΩ τους Rolling Stones! Τους ακούω τρελά, φανατικά, χρόνια τώρα, ποτέ δεν παλιώνουν, ποτέ δεν ακούγονται παλαιομοδίτικοι, πάντα ακούγονται πιό αλήτες και βρώμικοι απ’όλους τους υπόλοιπους ακόμα και σε σε συνδυασμό (κάτι σαν τους Motorhead στο metal). Χτυπάω το κεφάλι μου που δεν τους είδα το 1999 , πιθανώς να μετανιώνω για όλη μου τη ζωή αλλά πήγαινα λύκειο και δεν είχαμε τότε ευκαιρίες για συναυλίες. ΘΕΛΩ να δω τη μεγαλύτερη και αληθινότερη ROCK μπάντα του σύμπαντος Live γαμώ την τρέλα μου! ΟΦΕΙΛΩ να τους δω!

Μία χαρά ποστ Δημήτρη, αδικείται στο “βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει”…

Τώρα που είπες ότι μετάνιωσες… Για πείτε την γνώμη σας… Ακούω Therion, όχι φανατικά όμως, και σκέφτομαι να κάτσω σπίτι μου, αντί να τρέχω στη συναυλία… Λέτε να το μετανιώσω αργότερα; Αυτή η συναυλία με έχει προβληματίσει, να πάω, να μην πάω, (ξεκινάω κι απ’ την επαρχία, σχεδόν 1,5 ώρα δρόμος) ή να κάτσω σπιτάκι μου να μιζεριάζω όπως κάθε μέρα; :stuck_out_tongue: Δώστε τα φώτα σας!

12-5 pro evolution.
5-7 φουλαμ-αστον βιλα
7-9 γουβεντους-ναπολι
9-9.45 pro evolution
9.45-11.30 λατσιο-μιλαν.
11.30-1.30 pro evolution.

[B]
ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΝΟΗΜΑ.!!
[/B]
και αύριο γήπεδο.

καλή επιτυχία8)

τώρα είναι φοβερό και συμφωνώ 100%. :slight_smile: Πως και την ξέχασες τη barca.?

ειδα οτι επαιζε η ρεαλ νωρίτερα και για κάποιο ηλίθιο λόγο θεώρησα οτι ήταν αύριο(σημερα).
και 4-5 λέει. #-o

Και να φαντασεις εγω το παρατησα στο 0-2.Ε περιπατο θα κανει ειπα :stuck_out_tongue:

δεν ξαναπινω μαλακιες εγω σε παρτυ

45 λεπτα αποσυνθεσης και ξερατου αλλα μετα αναστηθηκα αποτομα

μηπως εννοεις την Μπαρτσελονα στο 4-5?

Και εγω αυτα ελεγα για τα προχθεσινα τσιπουρομακελεματα αλλα χθες στεναξαν οι κανατες

τα ανακατεψα ρε…

βσκ ηπια 2-3 σφηνακια που ητανε πυρηνικη μπομπα στο στομαχι μου