Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Κι οτι ειχα λιωσει το The price σημερα γιατι ειναι το πιο καλυτεροτερο τραγουδι εβερ

These guys are old.

^Σωστοοοος!

το πιο υπερκαλυτεροτατο τραγουδι την καλυτεροτατης μπαντας ειναι το “Under The Blade” βέβαια, αλλα και το Price ειναι μεσα στα 5 καλυτεροτατα τραγουδια τους!

edit: Ο πιο απο πανω σωστος (Private Joker)

Και “You can’t stop rock ‘n’ roll” (το κομμάτι)

What you don’t know ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Συναισθημα σαν το Δε πραης δεν εχει…

Και τωρα σκαω και αφοσιωνομαι για εκατομμυριοστη φορα στον αψεγαδιαστο φορεα ανατριχιλας που ονομαζεται Shores in flames.Επιστρεφω σε 11 λεπτα

Και δώθε ομαδικαί ανατριχίλαι υπό το “Into The Mirror Black”…νανούρισμα φάση…

Διαφήμιση στο rocking.

Find God’s Match for You!!!
:lol::lol::lol:

Πρέπει να αρχίσει κάποιος να ανησυχεί όταν συνεχώς πιάνει τον εαυτό του να τραγουδάει το You Make Me Feel Like a Natural Woman?

Όχι τόσο όσο αν τραγούδαγες το I’m Every Woman.

Α, δεν το ξέρω, για πες, μπορεί να μου κάνει.:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=HOAMl2f8uRs :stuck_out_tongue:

Καλό, μπαίνει στα υπ’όψην. :stuck_out_tongue:

Έρχονται οι Little Feat…Πρέπει να βρω λεφτά, πρέπει να βρω δουλειά.

έρχονται Live, Πρέπει να βρω λεφτά, πρέπει να βρω δουλειά
πεινάω, Πρέπει να βρω λεφτά, πρέπει να βρω δουλειά
θελω να κάνω πράγματα, Πρέπει να βρω λεφτά, πρέπει να βρω δουλειά
θέλω να νιώθω επαρκής, Πρέπει να βρω λεφτά, πρέπει να βρω δουλειά

Βασικά θετικό θα ήταν να είχα δουλειά και ας έχανα τους Feat αλλά…γενικότερα πρέπει κάτι να γίνει.Δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα.

tell me about it.
να εισαι πεσμένος και να μην μπορείς να κάνεις πράγματα.και μετα ακόμη και το πιο μικρο πρόβλημα να φαίνεται βουνό. μαγεία θα έλεγα…

Θα δημοπρατηθουν 3 κομματια απο τη γαμηλια τουρτα του Καρολου και της Νταϊανα(!!!)Η αξια τους αναμενεται να φτασει 400.000-600.000!!! Καλοφαγωτα!!!(τα λεφτα των ηληθιων απο τον οικο δημοπρασιων)

Βροχη και folk metal! Ο καλυτερος συνδυασμος! :slight_smile:

Ναι ρε Στηβεν!!!

[SPOILER]Ειδικα αμα μου πεις οτι ακους τιποτα Fintroll ή Northland ανεβαινεις κατακορυφα στην εκτιμηση μου[/SPOILER]