[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“5”][B]ΔΕΝ
ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ
ΚΑΣΤΑΝΟ[/B][/SIZE][/COLOR]
*ποιος μου είχε κάνει αγκαλιά την άλλη φορά? θέλω πάλι
[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“5”][B]ΔΕΝ
ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ
ΚΑΣΤΑΝΟ[/B][/SIZE][/COLOR]
*ποιος μου είχε κάνει αγκαλιά την άλλη φορά? θέλω πάλι
Ο Σκοτσέζος ειναι ονλινε. Τις καλημερες μου, κυριε Ιασονα.
Tι βλακεια αυτο το πραμα να πρεπει να κοιμηθεις και να μην σ αφηνουν…
αυτη τη φορα υπευθυνοι οι Eluveitie…
Καλο μηνα παιδια
:p:p:p:p
ουτε αυτο δεν μπορώ να καταφέρω. επειδή ειμαι στο λαπτοπ δεν εχω μόνιτορ αλλά μια λεπτή μαλακία. τι αγκαλιά να κάνεις. καταραμένη τεχνολογία…
Η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΙΝΓΚ και η ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ λόγω της οικονομικής κρίσης, που έχει πλήξει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, ανακοινώνουν ότι για τις συναυλίες που διοργανώνουν, καθιερώνεται για τους ανέργους η διάθεση εισιτηρίων σε ειδικές μειωμένες τιμές.
Ο αριθμός αυτών των εισιτηρίων θα είναι κάθε φορά ανάλογος με την χωρητικότητα του χώρου και τα εισιτήρια θα διατίθενται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Πιστεύουμε ότι με την πρωτοβουλία μας αυτή θα δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού να παρακολουθήσει σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα και θα διευκολύνει την πρόσβαση στον πολιτισμό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.
Με εκτίμηση
Νίκος Λώρης
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ticket House , Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), στο τηλέφωνο 210 3608366 και στο email: info@ticketpro.gr
Μα τι καλοι άνθρωποι!
και εσεις τους κραζετε συνεχεια! φτου σας αχαριστοι!!
Γιατι γαμιεται σημερα ετσι το 3g της wind;;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η Library του WMP μου έχει ανάγκη από composers που εγώ δεν μπορώ να βρω. Τι κάνουμε στην περίπτωση που η wikipedia δεν αναφέρει τίποτα και εμείς θέλουμε να το ψάξουμε;
Σκοτώθηκε ο τραγουσιτσής των Suicide Silence, Mitch Lucker σε τροχαίο.
http://www.altpress.com/news/entry/suicide_silence_frontman_killed_in_motorcycle_accident
R.I.P
You only live once… Oh the Irony…
Έχω 2 ώρες φβ. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό σας.
μια βλακεια ειναι βασικα:p
Αν έχεις χρόνο για “σκότωμα” καλό είναι, αν πάλι όχι μην το σκέφτεσαι καν κλείσ’ το και κάνε οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί παρά αυτό. Και το λέω γω που καίγομαι.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι στο διάολο είναι το swang και το βλέπω να το γράφουν παντού (εντάξει σχεδόν παντού). Έχω αρχίσει να νιώθω ηλίθιος
Αυτά τα ξέρουν οι νεολαίοι, πάει γεράσαμε εμείς γι αυτά (αν με ακούσει κανείς και live θα με περάσει για μπάμπω).
…
…
…
…
…
πάτα γκουγκλ.
το έβαλα αλλά δίνει αρκετές απαντήσεις και καμιά από αυτές δεν νομίζω να είναι ο λόγος που γίνεται τόσος θόρυβος.
Χμ, τώρα κι εγώ είμαι περίεργη να μάθω :!: Παίζει να είναι καμια μαλακία σαν το fb ή το twitter;;
Μικροί καθημερινοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι είναι το swag.
Ας μιλήσει το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=M4T__lCzZgk