Μία χαρά λειτουργεί.
Άρχισε να το χρησιμοποιεί ο crimson. Λογικό
Έχει φμπ ο κρίμσον; Από πότε; Δεν είναι γρουσούζικο το παιδί ρε, αφήστε το!
:lol: :lol:
Eπανηλθε παντως.
η φάση ειναι οτι και εγω αυτο σκέφτηκα. λεω δεν με θέλει ουτε το facebook. μουντζωμένος απο τον θεο :lol:
Έφτιαξες φμπ; Καλορίζικο!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και χειρότερα και παρηγοριέμαι.
Ρε παλι μου βγαζει error η μαλακια. Tωρα που γκομενιζω βρηκε ρε γαμωτο? Μουτζωμενος απο το θεο νο.2 ./
Aγαπητο φθινοπωρο…
εχω την εντυπωση οτι εχεις ξεχασει να ερθεις.
Ευχαριστω που το κανεις αυτο,
ενας λατρης του καλοκαιριου.
Θα του γράψω να φέρει αστραπές, βροντές και καταιγίδες :!: :twisted::twisted::twisted:
Ρε τραγικέ τύπε :!: Βάλε ρε τίποτα My Dying Bride ή Mourning Beloveth να νιώσεις :!: ΦΛΩΡΕ :!:
Γατακι οταν εγω ακουγα MDB εσυ μποσουλαγες !
Είσαι τόσο μεγάλος παππού;;
[SPOILER]Με αγάπη. :p:lol:[/SPOILER]
Αχαμ.Εχω προλαβει να πηγαινω για καφε με δραχμες.
Αμε.
Εγώ έκανα συλλογή από τρύπιες δεκάρες. Α, όχι εγώ, συνήθως εγώ σούφρωνα τις συλλογές των άλλων.
Δεν είχα ιδέα ότι το να οργανώσεις ένα σουρπρίζ πάρτι θα ήταν τόσο δύσκολο. Σκουλαρίκι το έχω κάνει το τηλέφωνο.
Μόλις σε διευκόλυνα. Δεν είναι σουρπρίζ πια. Μουχαχαχαχαχα
Είδα Λάρισα, Greece, είδα Crimson Idol φωτο προφίλ, είδα και φορουμικούς στους mutual και λέω “ΩΠ, αυτός είναι”…
Πλάκα πλάκα, τι έχει πάθει το fb ή το youtube ή και τα δύο μαζί, και όταν πας να κάνεις share ένα βίντεο στα μισά δεν φαίνεται όυτε ο τίτλος ούτε η εικονίτσα ούτε τίποτα? Και δεν το παθαίνω μόνο εγώ αυτό, το 'χω δει σε πολύ κόσμο…
Το youtube και το facebook πηδιούνται, τώρα που αποφάσισα να κάνω στροφή στην ποιότητα. Αισταδιάλα…
ετσι!
google plus.