Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Σε βλεπω να βαρας σκοπια ολο το βραδυ :slight_smile:

παλι μωρε…
βαλε οτι με πηρε και το μεσημέρι ο υπνος για μια ωρα… κατάλαβες…
το χθεσινό ξενύχτι βοήθησε…

Καταλαβα αλλα και εγω που δεν κοιμηθηκα το μεσημερι μια απο τα ιδια ειμαι δεν κλεινει το ματι με τιποτα

Διαβάστε κανάν Τολστόι, Ντοστογιέφσκι να σας πω μετά τι μάτι θα σας κλείσει… εγώ, πάντως, τώρα δε θέλω να κοιμηθώ! :expressionless:

Μπα προτιμω να δω κανα εργακι :stuck_out_tongue:

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις… ελπίζω κάτι ανάλαφρο :!:

[SPOILER]Στην ιστορία τελικά πέθανε ο ένας από τους δύο ήρωες από υποθερμία. Ο άλλος πέθανε στα γεράματά του, στη θαλπωρή του ζεστού σπιτιού του, πλάι στα αγαπημένα του πρόσωπα, ευτυχισμένος. Και στο τέλος κλείνει ο συγγραφέας με το ερώτημα: “Αραγε πώς είναι η ζωή μετά τον πραγματικό θάνατο; [B]Θα το μάθουμε όλοι μας πολύ σύντομα!”[/B] [/SPOILER]
wtf τι διαβάζω;;;;; #-o

Το πήρα μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ευγε νεε μου!

Επειδή σου ευχήθηκα εγώ. 8)

[SPOILER][B][SIZE=“3”]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ![/SIZE][/B][/SPOILER]

μπραβο ρε!

Ευχαριστώ!!!:smiley:

Πάω για ύπνο γιατί ήπιαμε!!!Καληνύχτα!!!

Πφ…5 ώρες ύπνο μόνο…

…κιεγώ, αλλά ξύπνησα 09.30, ενώ είχα κοιμηθεί 04.30…δεν με χαλάει αυτό:):!:

Εγω παντως σαπισα στον υπνο.Κοιμηθηκα κατα της 03:30 και ξυπνησα στης 13:00 :smiley:

Τα κεφαλαια Greeklish βγαζουν μάτι οταν τα διαβάζεις! Απαίσια!

Βασικά τα greeklish αν είναι στο στιλ με το οποίο γράφουν οι κάγκουρες και τα βλαμένα 14χρονα, είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στον πλανήτη. Προσπαθώ να τα αποφεύγω όσο γίνεται…

Ζεστος Γαλλικος καφες και αραγμα μπροστα απο το PC ενα μουντο και χαλαρο Σαββατιατικο απογευμα.
Γαμαει

καλα που με το θυμησες

αν δεν εχει γαλλικο θα γινει σεισμος.

κρις κρις Τοστιμο Μεσογειακο το καλυτερο ψωμι για αψητα τοστακια που παιζει atm,θα με θυμηθειτε

συμφωνώ και επαυξάνω:thumbup: