Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Τρομερή συνάντηση σήμερα με παλιό συμμαθητή μου και πρώην φίλο. Είχαμε μαλώσει big time κάποια στιγμή πριν αρκετό καιρό όταν και αυτός άρχισε να συμπαθεί υπερβολικά τους ναζί, στην αρχή το έλεγε για πλάκα και σιγά σιγά έφτασε να κάνει role playing game με τον Χιτλερ να εξοντώνεις Εβραιούς και τα ρέστα (ήταν σε λέσχη εδώ Σέρρες που έκανε τουρνουά με role playing). Θεικές ατάκες του έχουν μείνει στην ιστορία όπως όταν είχε δει μια κοπέλα σε καφετέρια με έναν μαύρο και είχε πει το απίστευτο “δώσε μια ευκαιρία σε έναν λευκό”. Πως δεν έφαγε ξύλο και εγώ δεν ξέρω μιας και είναι και απίστευτος λαπάς. (είναι ο ίδιος που φώναζε στην ταινία του χανεκε funny games που είχα ποστάρει σχετικά κάποια στιγμή και είχε ανοίξει κουβέντα για την ταινία για όποιον θυμάται). Είχα να τον δω αρκετά χρονιά και δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση που τον είδα κοντά στην λαϊκή αγορά με t-shirt της χρυσής αυγής να μοιράζει μαζί με άλλα καλόπαιδα φυλλάδια. Άραγε τον ξέρουν στην τοπική χρυσή αυγή ότι ο τύπος είχε βάλει θεούς και δαίμονες για να πάρει τρελόχαρτο να γλυτώσει από τον στρατό; :lol::lol:

Πόση παπαρολογία θεέ μου.

Το έσκασε πάλι το τσιγαριλίκι ο αποπάνω. Σταδιάλα!Μπαφάκιας θα γίνω.

Τι φαση ? Κατεβαινουν τα ντουμανια ? 8O

Κάθε μέρα σχεδόν σκάει η μυρωδιά από το παράθυρο του από πάνω στο δικό μου και το τρώω όλο στη μάπα.

Τσαμπα πραμα δηλαδη.
Κακομοιρο παιδι σε εφαγε η ‘μαυρη’ ξενιτεια.
χαχαχαχα

:stuck_out_tongue:
Δεν αντέχεται ρε.

Εμενα ο γειτονας με κερναει τσικνα παντως.
Καθε βδομαδα ψηνει και εννοειται οτι φερνει και κανα
μεζε και σε εμας.

Στον χοπέτο όμως δεν του πάει κανα cigarette spéciale… Παρτάκιας [-X

Εϊναι λίγο αργά για να αρχίσω το σπορ, δεν έχω δοκιμάσει καν. Ίσως γι’αυτό να με ενοχλεί και η μυρωδιά.:stuck_out_tongue:

Μακάρι να είχα κι εγώ κανά μεζέμ θέλω να φάω χοιρινό ρε πούστη…

http://www.youtube.com/watch?v=bkFeLDK6V_M

ξέθαμα, πάρτυ!

Αυτά είναι τα γούστα σου?

Για τους ZZ Top πάντα;

Για τις γυναίκες. Για να ξέρω που βαδίζουμε.

Α. Τι να σου πω, προτιμώ τις μελαχρινές γενικώς. Το βιντ έκατσε γιατί φτιάχνω λίστα με τραγούδια για πάρτυ.

Συμφωνώ,μελαχρινές number 1!

Πάρτυ ε?Δε μας κάλεσες.:stuck_out_tongue:

Άσχετο. Εγώ για κάποιο λόγο κάνω τετράλεπτα πάρτυ πολύ συχνά ακούγοντας αυτό.

Το περίεργο είναι πως το είχα ακούσει πριν 2-3 χρόνια αλλά φέτος που το ξέθαψα με έπιασε. Πάλι με έπιασε τώρα που το πόσταρα. Χορεύω.\:D/\:D/

Ευχαριστούμε! 8)

Α, να σας καλέσω. Εξάρχεια θα είναι, βολεύει; Μπορείς να προσγειωθείς πάνω στην πλατεία.

Το κομμάτι πολύ όμορφο, η αλήθεια είναι- αν και όχι τόσο χορευτικό.

Από σεπτέμβρη έχω να ερθω εξάρχεια.:frowning: Καλά είναι θα έρθω με ελικόπτερο.

Για τα γούστα μου είναι αρκετά χορευτικό.:stuck_out_tongue:

Καιρός να έρθεις, θα σε περιμένουμε. Μπορεί να δυσκολευτείς στο παρκάρισμα βέβαια.

Αχ αχ, μόνο το κουνέλι ξέρει απ’αυτά. :stuck_out_tongue:

Τι μου το θύμησες το κουνέλι, πρέπει να πάρω μπύρες αύριο να της βάλω να κρυώνουν.:stuck_out_tongue:

Κοντοζυγώνει η Πέμπτη, γιέι!

http://www.youtube.com/watch?v=zSm0M-BbVdY και καλά για να έχει μια κάποια ουσία το ποστ.