Είναι ο John Rambo.
:yes::yes::yes:
6 μηνες ακούρευτος ειχα μαλλί… μπορεί να μην ειναι πολύ για τον εξω κόσμο, αλλά για τον στρατό ειναι τρέλα
Εγω αντιθετα σε καποια φαση τα ξυρισα ολα και εφαγα 5 μερες φυλακη
:lol:
Και στην Αλίκη στο ναυτικό όταν έβαλε τη στολή του αλλουνού πάλι τα ίδια.
Μόνο ο Γκιωνακης παρατήρησε ότι κουνιοτανε πολύ, οι άλλοι χαμπάρι.
εγω δεν κουνιόμουν. για αυτο δεν με πηραν χαμπάρι λες ε?
δεν αφηνες ενα πρασινο έμβλημα σε μια γωνια?
Είσαι φαινόμενο. Δεν υπάρχεις. Εσύ και ένας πολύ καλός φίλος (εμ,κουρέας) τα κάνετε αυτά…
Γαμωτο δεν το ειχα σκεφτει αυτο :?
Α, και τώρα που μιλήσατε για τον βύζο του…Πίπη…πιστεύω ότι το σενάριο “μπάζει” λίγο… με τον συμπάθειο κιόλας μόνο το βυζί έβγαζε μάτι; Δεν είχε και τίποτα αντρικό επάνω της! Το σκέρτσο, το νάζι, το βγαλμένο φρύδι, η ψιλή φωνή… ε, χέστε με!
Έεεεεεεεεεεεελα ρε…σοβαρά?
Ναι ρε σου λέω…μ’ αρέσει η σκηνοθεσία, κόβει το μάτι μου… :p:p
Το πήρα απόφαση, θα πάρω αφρό για τα μαλλιά.
Βλέπεις ότι κάνουμε σοβαρή συζήτηση περί σκηνοθεσίας [-X
ασε τους αφρούς και σκεψου τους δίσκους που ζήτησα:p
το λιπ γκλος που το πας?
και όταν της έπεσε το γιαούρτι στα μούτρα στο λεωφορείο και μετά σκουπίστηκε δεν κατάλαβε ο άλλος τη στρώση μεικ απ που βγήκε στο μαντίλι?
αλλά κατά τα άλλα αυτά είναι σενάρια (πραγματικά τα λατρεύω)
ε τωρα και εσυ το σκότωσες. αμα πιάσουμε και το μεικ απ, σωθήκαμε…
κατα τα αλλα ναι. σενάρια παλιών ελληνικών ταινιών. που ειναι λειψά, κοντά το ενα με το άλλο, αλλά τα αγαπάμε οπως και να εχει.
*αχ κυρία κοκοβικου., ήθελες και παντρειά…
Δεν είχα παρατηρήσει αυτές τις λεπτομέρειες η αλήθεια είναι…
η κα Κοκοβίκου δεν ήταν στην ταινία με τον Αντωνάκη και τον άλλον που έσκασε απ’το αρνί; Αυτή και κάτι άλλες ναι, αλλά αυτες με τις αγάπες μετ’ εμποδίων, τους φτωχούς-πλούσιους κ.λπ μου τη δίνουν στα νεύρα… :roll:
τρίτη Λυκείου για διάλειμμα από διάβασμα τα έβαζα στο dvd (εκτός από Απαράδεκτους). και γενικά τα ξαναβλέπω άνετα. γι’αυτό θυμάμαι λεπτομέρειες.
Αυτή η ταινία με τον Αντωνάκη είναι κλασική αν και δε θυμόμουν ότι από αρνί είχε σκάσει:p
ε ναι ρε. που ελεγε ο κωνσταντινου οτι ορκίζεται οτι μερικές φορές πιστευε οτι μπροστά στα δάχτυλα εχει μοτερακι για να καμακώνει τους μεζέδες.:lol:
*κλαίω με αδερφό της κοντου και υπηρετικό προσωπικό
αααα.και τον ρουφα το αυγο σου μπουλη :lol:
[B]@ Maria Jane:[/B] Ναιιιιιιι, και έβγαζε λόγο ο συνάδελφός του στην κηδεία: “τι είναι ο άνθρωπος? τη μία μέρα είμαστε, την άλλη δεν είμαστε” και κάτι τέτοια…
Μου έχει μείνει και η άλλη σκηνή που του λέει: “σκασμός Αντωνάκη” χαχαχαχαχα
Έτσι πρέπει να φέρονται οι πραγματικές κυρίες!
ναι. αλλά μετα τον γαμο.