Πότε πήγε 5 παρά;;;;;;;;;; 8O8O8O Καληνύχτες!
πάτος
Ρε σταματήστε. Δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ άλλο.
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Αποτελώ τόσο πολύ την ενσάρκωση αυτού του θρεντ που δε γράφω καν.
πήρε τηλέφωνο η κυρία της bo frost να μου πουλήσει κατεψηγμένα φαγιά και μιλάγαμε 20 λεπτά (παρασκευή, 9,05 το βράδυ. ε.) Ανταλλάξαμε συνταγές και τρόπους ψησίματος. Εντυπώσεις γευστικών καλύκων. Της είπα για τη δουλειά μου. Μου είπε για τα ωράριά της. Μιλήσαμε για την κοινωνικοοικονομική κρίση και τις ΜΚΟ. Αν συστήσω άλλο πελάτη στη bo frost κερδίζω 100 πόντους και μία μηλόπιτα, ψηθείτε (χεχ χεχ χεχ see what I did there? “ψηθείτε” χεχ χεχ χεχ).
Ω ρε γλέντια!
:-s:-s
Είσαι…καλά;
και φυσικά ειναι!!! …όπως όλοι μας…
[B]… Where do they all belong?[/B]
Τρέχω σε κάτι συνέδρια και κάτι δουλειές τελευταία κι έχω παλαβώσει, γυρνάω σπίτι και κοιτάω πότε θα πάει ώρα ικανοποιητική να κοιμηθώ, δεν συγχρωτίζομαι με ζωντανούς ανθρώπους, μόνο το ρηφρές του ρόκιν και την κυρία της bofrost!
Κατα τ’άλλα και παρά το βαρύ κι ασήκωτο άσμα, είμαι στα πολύ καλά μου τελευταία, φχαριστώ:p
Από βδομάδα θα ισιώσω.
^ crimson, apparently, they all belong in this thread.
Το Βαριέμαι… αγγίζει υψιπέδια σουρεαλισμού ως παράλληλο σύμπαν συνύπαρξης.
Πές μας όμως, τι είδους φαγιά εμπορεύεται η εταιρία αυτή.
:yes::yes::yes:
μιλαμε δημιουργούνται σύμπαντα εδω !!
Τα πάντα!
Δε βάζω λινκ, μη με πουνε ότι διαφημίζω μαύρα, δεν αξίζει για 100 πόντους, google it. Κατεψυγμενα φαγητά είναι, για όταν είσαι εκτός όλη μέρα και θες να πετάξεις κάτι έτοιμο στο φούρνο, ή για όταν έχεις κόσμο και θες να τους μπουκώσεις με πιτο/γλυκο/μαλακιούλες χωρίς να ξοδευτείς ή να ιδρώσεις.
η μηλόπιτα και οι φωλιές πατάτας με φιλαδέλφια και bacon, ολα τα λεφτά :lol::lol::lol:
χαιρετε
Ααααααα ενδιαφέρον ακούγεται, αν μείνω μόνος θα το σκεφτώ
Τα άνωθεν ποστ επιβεβαιώνουν τα περί απαλεψιάς που λέω εδώ και κάτι μέρες…κόφτε τα ναρκωτικά γιατί σας πειράζουν…
:lol::lol:
Rocking.gr
For the criminally insane.
[SPOILER]Μη σου πω και for the crimsonly :p[/SPOILER]
:lol3:
Βραδινός πονοκέφαλος! Έτσι, για να πάει καλα η νυχτα!
Μια απο τα ιδια ρε πουστη.Γαμημενη ημικρανια με εχει πεθανει απο χθες
αλλη μια παρασκευη μεσα.
[I][FONT=“Courier New”]που ναι τα χροοοονια
ωραια χροοοονια[/FONT][/I]
:-({|=
H βροχή φταίει