Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Όνειρο.
Το χωριό μου είναι στα 850 μέτρα. Θα έβρεχε λέει πολύ, χαμηλά όμως, όχι σε εμάς, τα νερά όμως θα ανέβαιναν μέχρι το χωριό μας(για κάποιο λόγο αν και μιλάμε για βιβλική καταστροφή το συζητούσαμε χαλαρά στο καφενείο του χωριού πίνοντας καφέ).
Κάποια στιγμή ανεβαίνω προς το σπίτι μου (υψομετρικά 50 μέτρα από την πλατεία) και εκεί τελικά είχε βρέξει έχοντας κάτι τεράστιες “λίμνες” νερό. Επίσης κάποι έπαιρναν από εκεί τα αμάξια τους αλλά όλοι κατευθύνονταν προς την πλατεία, χαμηλότερα δηλαδή που δεν βγάζει νόημα. Κι εγώ σκεφτόμουν μήπως να πάρουμε και το δικό μας αμάξι στην πλατεία? :?

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε καταστροφική πλημμύρα, θα αντιμετωπίσετε πολλές στενοχώριες και προβλήματα, ενώ θα δείτε πολλά από όσα πιστεύετε να αποδεικνύονται λανθασμένα και πολλούς από αυτούς που εμπιστευόσαστε να σας προδίδουν.

Υγεία: Να προσέχετε πολύ την υγεία σας αν δείτε να πλημμυρίζει το σπίτι σας.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε κατακλυσμό και πλημμύρα, θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις επιλογές σας. Κινδυνεύετε να καταστραφείτε οικονομικά.

ασταβραστα.

:-s:-s:-s

Εμένα, πάντως, δε μου βγαίνουν ποτέ τα όνειρα, αν και σαββατογεννημένη. :stuck_out_tongue:

Μου άρεσε η ακρίβεια πάντως στο όνειρό σου, πώς γίνεται να τα θυμάστε τόσο καλά;

κλαιω με μανο…

Ναι, πολύ αισιόδοξος.

Το καλό είναι πως αισθηματικά δεν έχω, επαγγελματικά ούτε, και το σπίτι μου δεν πλημμύρισε. :lol:

Τι επιρροή έχεις στους άντρες; Εδώ θα δείξεις από τι είσαι φτιαγμένη:http://www.cosmopolitan.gr/quiz.php?isid=48

Καυτή κατάσταση
Από 7 έως 14 βαθμοί
Όταν θέλεις ν? ανάψεις έναν άντρα, ξέρεις πότε ν? ανεβάζεις τη θερμοκρασία και πότε ν? αφήνεις χαλαρά τα πράγματα. Καταλαβαίνεις ότι η επιθετική προσέγγιση δεν πρόκειται να σε βοηθήσει να διατηρήσεις το πάθος σε ανεβασμένα επίπεδα. Αντί λοιπόν να τα πετάξεις όλα για να δείξεις στον πρώτο τυχόντα το τατουάζ που έχεις στο μπικίνι σου, υπαινίσσεσαι ότι μπορεί να φανεί τυχερός αν σου ζητήσει ραντεβού για κάποια άλλη μέρα. Και φυσικά πετυχαίνεις ακριβώς. Μάντεψε τι θα σκέφτεται όλο το βράδυ. Επίσης, είσαι μαστόρισσα στον αισθησιασμό. Oι άντρες διεγείρονται τρομερά από τα οπτικά ερεθίσματα ? κατά συνέπεια, η γλώσσα του σώματος αποτελεί κρίσιμο στοιχείο στη διαδικασία του φλερτ. Ξέρεις βέβαια ότι η υπερβολική διαχυτικότητα χαλάει τους άντρες κι ότι, αντίθετα, ένα διακριτικό χάδι στο μπράτσο τη σωστή στιγμή μπορεί να κάνει θαύματα. Το αισθησιακό σου στιλ θριαμβεύει και στο κρεβάτι. Γιατί να βιαστείς να προχωρήσεις στο κυρίως πιάτο τη στιγμή που μπορείς να ανάψεις σιγά σιγά τον παρτενέρ σου (και τον εαυτό σου) μ? ένα σέξι μασάζ ή μ? ένα μαραθώνιο προκαταρκτικών; Με τέτοιο ερωτικό ένστικτο μπορείς να διατηρήσεις το πάθος του για πάντα.

Ο άλλος λύνει τεστάκια στο κοσμοπόλιταν. Πόσο απάλευτοι είμαστε εδώ μέσα.! :lol:

Αυτό το περιοδικό είναι must για παρέα. Να το διαβάζουν άντρες βασικά αλλά να έχει και γυναίκες η παρέα.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
Και πάντα αυτή που το αγόρασε το πήρε για πλάκα.Πάντα όμως.

ποσο αλήθεια ρε γαμώτο?!!

*άργησα να απαντήσω… εκανα το τεστ

Τί σου βγήκε; :lol::lol:

[I]σκατά… τωρα πρέπει όντως να το κάνω…μισό…[/I]

Καλά το πας σήμερα Crimson. Να περιμένω οδηγίες για το πως να φτιάξετε παστουρμαδόπιτα?

Κάν’το και ενημέρωσέ μας. :lol:

Νατος ο αλληλεγγυος.

Στηριξη σε μανος που εχασε το βιος του.

ε σιγά μωρέ.!!
ψιλόκοψε τον παστουρμά, κοψε τις ντομάτες σε τετραγωνάκια, άδειασε τα υγρά τους και ριξε λιγο αλάτι και ρίγανη.
μετά πάρε αντικολλητικο χαρτί και βάλτο μεσα σε ενα ταψί… εκει βάλε το φύλλο σφολιάτας. μετά σε ολη την σφολιάτα ριξε το τριμμένο τυρί, μετα τις ντομάτες,και στο τελος τον παστουρμά αφού τον εχεις ψιλοκοψει(καλά όμως… οχι τίποτα γκουμουτσες).
βαλε απο πανω ενα δεύτερο φύλλο σφολιάτας και γύρνα τις άκρες να ενωθούν με το προηγούμενο φύλλο…κατάλαβες, με ενα πιρουνάκι ξερω γω.
ε μετα κανεις το κλασικό που χαράζεις την επιφάνεια του απο πανω φυλλου και αλείφεις με το χτυπημένο αυγο πέρα δώθε.
χωστο στον φούρνο για καμιά 45 λεπτά, στους 180 περίπου(καλά ανάλογα και με τον φούρνο). θα το καταλάβεις πάντως… θα παρει αυτό το χρυσάφι χρώμα. αν το δεις άστο ακομη 4-5 λεπτά και βγαλτο.

το ιδιο με rip.ειναι λίγες οι ερωτήσεις

ε ναι ρε aris… μόνο κλάμα ειναι αυτές οι καταστάσεις…ειναι να μην σου τυχει

Ερωτύλοι. [-X :lol:

^Κλέβετε στο τεστάκι :Ρ

:|[SPOILER]

[/SPOILER]

Πάω να ψήσω κανένα τοστ στο φούρνο.

[I]ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ[/I]