Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

One Nation Under A Groove

βραβεύτηκε πρώην παίχτης του [B]παναθηναϊκού[/B], και επειδή συγκινήθηκε και έκλαψε, έκλαψα και εγω. :expressionless:

Α, έχεις χαλάσει πολύ τελευταία -όχι ότι ξέρω τί έκανες πριν, αλλά λέμε τώρα… (Δεν αντέχω να μη σχολιάζω, ναι, βαριέμαι μέχρι θανάτου.)

:lol:
μαρεσει που το λες μόνη σου. ε τον ειδα εκεί να τρεμει με το μικρόφωνο στο χέρι, και μετα να κλαίει, ε οσο να πεις…

ε όσο να πεις σε πήραν τα ζουμιά… μωρέ τί γούτσου-γούτσου (σοβαρά μιλάω.) :stuck_out_tongue:

βρε δεν ειμαι γουτσου γουτσου, αλλά αν βλέπεις τον άλλον να κλαίει, ε τι σκατά… δεν είμαι ζώο

[SPOILER]αντε. μπορεί και να ειμαι και λίγο…:p[/SPOILER]

Μα όταν βλέπεις τον άλλον να συγκινείται από ασήμαντες αφορμές δε θες να του ζουλήξεις τα μάγουλα; χαχαχα. Ξέρω’γω και καλά; Μη με παίρνεις στα σοβαρά -όχι ότι με παίρνει κανείς σοβαρά, αλλά λέμε τώρα… :stuck_out_tongue:

So???

Ε, ναι…σωστά… Στην Αγγλία δεν τους έχεις δει;

Αθήνα και τις 3.

Ω, καλά είσαι. Αν ξαναπαίξουν θα κατέβεις; :Ρ

[SPOILER]Αλήθεια, διάβασα ότι είναι πιθανό, εδώ…στο φόρουμ:wink:[/SPOILER]

Βλέπεις να τελειώνει ο καφές, λες θα πάρω άλλον. Γυρνάς σπίτι και λες θα χύσω τον καινούριο (μικρή συσκευασία) στον παλιό (μεγάλη). Ωραία.

[SPOILER]ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ???[/SPOILER]

^:lol::lol::lol: Άντε και στην αλατιέρα εύχομαι!!

Βαριέμαι να διαβάσω. As always.

[SPOILER]Γαμημένα στοιχήματα.[/SPOILER]

Μας φαγαν τη ζωη.

σαπιλες

βγείτε έξω ρε νέοι άνθρωποι να πιάσετε τη ζωή απτο λαιμό! εγώ στην ηλικία σας…

Άλλαξαν οι εποχές…γεροξεκούτη… :stuck_out_tongue:

θα βγουμε αυριο ρε,σημερα σαπιλες

Η αλατιέρα ευτυχώς είναι άλλο σκεύος,δεν μπερδεύεται.
Στοιχήματα μη βάζεις. Σου λέω εγώ που όλο χάνω.

Κι εγώ Elric…10-10 οι γυναίκες…Α ρε, γεράματα.

Άντε μωρέ, είστε ελεεινοί, τί να πω κι εγώ… βγαίνω και μια-δυο στο φορές τον μήνα, αν έχω τρελά κέφια τρεις-τέσσερις!