Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

…απ’το βράδυ του Σαββάτου με τουαλέτωσε:p, κατά το με κρεβάτωσε, μια γαμημένη γαστρεντερίντιδα…άι σιχτίρ πια:):!:

σνιφ κλαψ λυγμ

^^κλάμα απλά…

Επίκη (σιγά μη δεν ήταν!), ολόφρεσκη ανάρτηση στο κουνελο-blog κύριοι! Σπεύσατε!

Θέμα της? Τα πιο [U]καμμένα και ελεεινά εξώφυλλα δίσκων όλων των εποχών[/U]! Συνολικά πρέπει να ξεπερνάνε τα 85 όλα όσα πόσταρα. Κάποια τα έχετε ξαναδεί σίγουρα (φιγουράρουν σε ουκ ολίγες αντίστοιχες “πρωτιές” στο ίντερνετ), πουθενά αλλού όμως δεν θα τα δείτε όλα μαζεμένα!

Μονάχα [U][B]εδώ[/B][/U]. 8)

Αφεθείτε στο αίσθημα. \:D/

:lol::lol: ειναι οντως επικη!!!ειδικα με McDonald Sisters,Riot ,The Dayglo Abortions(αν και αυτοι εβαλαν και αναλογο τιτλο στο αλμπουμ:p) #-o μα καλα τι σκεφτονταν οταν εκαναν αυτα τα εξωφυλλα!!!
χαχα μπραβο που τα συγκεντρωσες!!!:smiley:

Μεγάλε…δεν έχεις το απαιτούμενο ειδικό βάρος για να διακωμωδήσεις τον Σταμάτη Γονίδη :p…κατά τ’ άλλα τα 'σπασες!!! :smiley: Από Riot βέβαια περίμενα το “Privilege Of Power” :stuck_out_tongue:

Του κερατά τα κέρατα είναι βερνικωμένα:lol::lol::lol:
Έχω πάθει τέτοιο σοκ που το εξώφυλλο του Φλωρινιώτη μοιάζει εντελώς φυσιολογικό.
Πού τα βρήκες όλα αυτά?

Και βλεπεις ΤΩΡΑ πως αυριο και μεθαυριο ακυρωνονται τα μαθηματα τα πρωινα (οκ της τεταρτης θα παει παρασκευη που κανονικα δεν ειχαμε τιποτα αλλα κλαην). Μαζικες αρρωστειες, τι στο διαολο, επιδημια επεσε;

ΓΙΕΣ :dance::dance:

Χαίρομαι που εκτιμάτε την προσπάθεια και το καλό μου γούστο παιδιά! Ήθελα από παλιά να τα συγκεντρώσω όλα αυτά μαζί κάπου, υπάρχουν σποραδικά εδώ κι εκεί στο ίντερνετ, πουθενά όμως όλα μαζί. Ε λοιπόν, είχε έρθει πια το κάλεσμα της μοίρας!

το οποιο παιζει να’ναι το πιο νορμαλ εξωφυλο τους

Για την ειρωνεία που διέκρινα προς τον Σταμάτη τον Γονίδη όμως αποφεύγεις να απαντήσεις…γιατί? :stuck_out_tongue:

edit: νορμάλ εξώφυλλο σε αμερικανοπάουερ μπάντα η φαμίλια με τα χαβανέζικα πουκάμισα να χαζεύει τις τηλεοράσεις? Εγώ θέλω υπερφυσικά εξωγήινα τέρατα οπλισμένα με παράξενα όπλα να ξεσκίζουν τις σάρκες από απόκοσμα πλάσματα της αβύσσου…αγνό ατσάλι γαμώ την καρδιά μου την σορόπα…

[B]μας κάψατε ρε http://www.youtube.com/watch?v=DC4Heu5T_8M[/B]

ΕΠΟΣ Αλεξ, απλα επος. Στο τελος που αρχισες να ανεβαζεις γνησιο ελληνικο trash με επιασε υστερια.

Τηλεμαχος Ζαγρεας λεει στην OLYMPOROCK λεει :’)

Έτσι, οι τελευταίες ειδικά προτάσεις (γνήσιο ελληνικό T(H)rash) απευθύνονται σε τύπους που ξεχειλίζει η Αλήθεια και η Γνησιότητα από μέσα τους, η Τρουίλα κοινώς, και θα έκαναν κάθε μεταλλά να κρύβεται από ντροπή.

Χαίρομαι που εγκρίνεις λοιπόν!

Ο συνδυασμός Βανδή και τζων_βλα να κάνει αεροπλανικά με κοιμησμένη φάτσα κάπου εκεί στο 4ο λεπτό είναι όλα τα λεφτά.

Παμκιν, παραδέξου το ρε, συμφωνείς μαζί μου…

και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει,

[SPOILER]σερβιτόρες αγαπησιάρικες δολοφόνοι :frowning:

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=v2h75LHMdE8[/SPOILER][/SPOILER]

…και το [SPOILER]έξω το δα από τα Μουδανιά[/SPOILER]
καλό είναι:p :slight_smile: :!:

ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΜΜ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!ΓΑΜΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ!!!