Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

“Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία των ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΩΝ του φέησμπουκ…”

Λέμε ναι στην ευθανασία του facebook :D:D

Πότε με το καλό;

μπας κι είναι τρολιά?

Πολύ πιθανό, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι, δεν το θεωρώ αδύνατο να δημιούργησε κάποιος από δ’ αύτους την όμαδα μόνο και μόνο για να μπει στο μάτι των υπολοίπων…

Εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι “τρολιά”, αλλά κι αυτό δε βοηθά τον τύπο που το ανέβασε, γιατί δείχνει ότι το “χιούμορ” του είναι σαν το λαϊκό έρεισμα της κυβέρνησης Παπαδήμου - δεν υπάρχει.

Καλά τρολιά είναι, αλλά όπως και να έχει είναι too much. Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις ότι μπαίνουν διάφοροι και αρχίζουν το βρισίδι, DON’T FEED THE TROLLS ρε γαμώτο μου.

Πάντως η πιο κορυφαία περίπτωση ομάδας που έγινε χαμός και ακόμα το θυμάμαι και γελάω ήταν μια του στυλ “γαμήθηκε ο Διας” η κάτι σχετικό δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο, προφανώς χιουμοριστικό που αναφερόταν σε τέτοια σχετικά που λέμε όταν όλα πάνε στραβά, ε μπαίνουν όλοι οι δωδεκαθειστές μέσα και σκυλοβρίζουν αυτόν που έκανε την σελίδα όπως και τους Εβραίους επειδή θίχτηκαν. Να δεις εσύ εκεί κάτι κοριτσάκια να βρίζουν σαν νταλικέριδες, βασικά πολύ χειρότερα, αυτό ναι ήταν απίστευτα αστείο. Η ομάδα δεν υπάρχει άλλο δυστυχώς.

Έχω 666 επισκέψεις στο προφίλ μου. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ και μπει κανείς.

668 τώρα.

Αααααααααργκ!

672[SIZE=“1”][RIGHT][COLOR=“White”]
…[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]

φτου και βγαίνω.

Χρειάζομαι ξύρισμα…

cock-roach
έπρεπε να φύγω απ το γλωσσολογικό για ν αρχίσουν να μου έρχονται τα καλά

Μόλις αποχωρίστικα την πρώτη μου κιθάρα :cry::cry::-({|=

το ιδιο εδω.ανακαλυψα οτι μπορω πλεον να κρυβω ανετοτατα μολυβια στο μουσι μεσα.

για τον πουτσο το ολλανδικο κοινο.να παιζουν οι Clutch Mob goes wild,proftis of doom,electric worry,cypress grove και να κουνιουνται με το ζορι 10 κεφαλια.Και στο Cypress Grove κατι μαλακισμενα διπλα μου να χορευουν μακαρενα κοροιδευτικα.ΓΑΜΗΜΕΝΑ.
Και στους Volbeat ξαφνικα να τρελαινονται.Μαλακες 10 χιλιαδες κοσμος ε.Για Volbeat μονο.τι παιζει.

Υπάρχουν φορές που νιώθω ΠΟΛΥ χαζός. Και δεν φταίει μόνο το ποτό.:-s

[SPOILER]Κάποιοι θα το δουν αυτό και θα σπεύσουν.[/SPOILER]

Καταραμένα όνειρα που σε κάνουν να τα σκέφτεσαι όλη μέρα :?

Κάποιος να με βγάλει από την παράνοια των δήθεν,πλέον με τα γεννάω με ρυθμό πολυβόλου.Χάνομαι