Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Λοιπόν ακούστε τώρα ιστορία. Ακόμα γελάω.

Πριν από λίγο χτυπάει το κινητό, άγνωστο νούμερο, το σηκώνω και ακούω μια γυναικεία φωνή.

“Έλα, Μάνο”
“Ναι, ορίστε;”
“Έλα ρε, η Βάσω είμαι”

Προσπαθώ στα γρήγορα να θυμηθώ αν ξέρω καμία Βάσω, αλλά η Βάσω χωρίς να περιμένει συνεχίζει.

“Δεν πιστεύω να σ’ ενοχλώ;”
“Εεεε… όχι, εντάξει…” Εν τω μεταξύ ακόμα προσπαθώ να σκεφτώ ποιά μπορεί να είναι.
“Α, ωραία. Λοιπόν αύριο να ξέρεις δε θα δουλέψουμε. Πες το και στα παιδιά αυτό, πες το στον Κότσι (!) και στον Φώτη (!)”

Κάπου εκεί σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από μια σύντομη παύση αμηχανίας,

“Εεεε… συγγνώμη, είπαμε… η Βάσω…;”
“Η Βάσω είμαι καλέ, η κόρη του αφεντικού σου”
“Του… αφεντικού μου;”
“Ναι καλέ, τί σ’ έχει πιάσει;”
“Συγγνώμη, νομίζω ότι πήρατε λάθος”

Παύση πάλι.

“Τί λάθος; Δεν μπορεί” (επιμένει η Βάσω)
"…"
“Δεν είσαι ο Μάνος που δουλεύει στου Κουσιούρα;”
“Ποιανού;”
“Στου Κουσιούρα! Του πατέρα μου”
“Συγγνώμη, δεν τον ξέρω τον πατέρα σας”
“Κουσιούρας;”
“Δε μου λέει κάτι, συγγνώμη”
“Γιώργος Κουσιούρας;”
“Δεν ξέρω τί γίνεται εδώ”
“Δηλαδή, είσαι… άλλος Μάνος;”
“Έτσι φαίνεται!”
“Καλά και τότε πώς έχω το τηλέφωνό σου αποθηκευμένο; Και ως Μάνος;”
“Αυτό πάλι δεν το ξέρω”
“Δηλαδή σε λένε και σένα Μάνο; Αλλά δεν είσαι Αλβανός;”
“Εεεεε όχι. ΑΛΗΘΕΙΑ”
“Πωωωωω τότε λάθος έκανα”

Νομίζετε ότι το κλεισε; Κι όμως, όχι! Συνεχίζει:

“Πωωωω πώς είναι δυνατόν αυτό; Να πήρα λάθος τηλέφωνο αλλά να μου βγήκε σωστό όνομα;”
“Εντάξει σύμπτωση είναι”
“Μα τότε πώς έχω το τηλέφωνό σου;” (κάπου εδώ αρχίζω να ανησυχώ. Μιλάμε για επιμονή, όχι ψέματα!)
“Τί να πω. Κάποιο λάθος θα γινε”
“Πωωωωω συγγνώμη ε;”
“Δεν πειράζει”
“Πωωωωωω τί έγινε τώρα… συγγνώμη και πάλι ε;”
“Δεν πειράζει, δεν πειράζει”
“Πωωωωωω… εεεε τί να πω… καλό βράδυ, και συγγνώμη και πάλι!”
“Εντάξει, εντάξει, καλό βράδυ”

Λίγο πριν κλείσω ακούω στην άλλη άκρη άλλο ένα “πωωωωω…”

:D:D:D:D

4,5 σεζόν HOUSE σε ένα μήνα and still going. Κάθε φορά που σηκώνομαι από τον υπολογιστή κουτσαίνω, προσπαθώ να πιάσω το μπαστούνι και να βρω που έβαλα τα παυσίπονα.

καπως ετσι κι εγω!! βεβαια τωρα εχω κανα 2 βδομαδες που εχει πεσει ο ρυθμος επεισοδιο/ημερα

[B]Πώς θα είναι η Ελλάδα το 2030;[/B]

Ποιος θα κυβερνά τον τόπο το 2030; Τι κατάσταση θα επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο; Ποιος θα έχει πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο; Αυτά και άλλα σημαντικά ερωτήματα που? απασχολούν τους πολίτες «απαντά» η Ελληνοφρένεια!

Πρωθυπουργός: Περσέας Γεωργιάδης.
Γιος του παλιού ακροδεξιού πολιτικού Άδωνι Γεωργιάδη ο Περσέας ανέλαβε τα ινία του ΛΑΟΣ το 2028 διαδεχόμενος τον θείο του Λεωνίδα. Στις εκλογές του 2029 αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 64,2%

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με την υποστήριξη όλων των κομμάτων της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα την Άνοιξη του 2027. Στην τελετή ορκωμοσίας του, μάλιστα, παρευρέθηκαν ο πατέρας του Κωνσταντίνος και αδερφή του Ντόρα η οποία καθ? όλη τη διάρκεια της τελετής έκλεγε.

Πρώτο σε τηλεθέαση σίριαλ: Το ρετιρέ.
Το Μέγκα μετά από 21 χρόνια αποφάσισε να βγάλει από το σιρτάρι του το σκονισμένο σενάριο του Γ. Δαλιανίδη το οποίο και ξαναγυρίζει, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Λέχου και τον Χριστόφορος Παπακαλιάτη. Τη μουσική της σειράς υπογράφει ο Γ. Νταλάρας.

Πρωταθλήτρια ομάδα στο ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός.
Το 23 συνεχόμενο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Το αντίπαλο δέος, ο Παναθηναϊκός, μοιάζει ανίκανος να αντιδράσει καθώς η παγκόσμια στροφή σε ανανεώσιμες πηγές ενέργεια και απεξάρτηση από το πετρέλαιο οδήγησε τον πρίγκιπα Σουλτάν στη χρεοκοπία.

Κοινωνικά: Το πολύκροτο διαζύγιο Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη είναι γεγονός.
Μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και 8 παιδιά που απέκτησαν μαζί, το ζευγάρι με ένα λιτό δελτίο τύπου, ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει πλέον χωριστούς δρόμους.

Οικονομικά: Αποχώρηση της Τρόικα από την Ελλάδα, φοροελαφρύνσεις.
Στο 35 από 40 τοις εκατό αναμένεται να μειωθεί ο ΦΠΑ εντός του έτους. Οι ελεγκτές της Τρόικα αποχώρησαν από την Ελλάδα το 2028 και το δημόσιο χρέος της χώρας αγγίζει πια μόλις τα 3,2 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Τηλεοπτικά: Διευθύντρια στο Μέγκα η Βέφα Αλεξιάδου.
Σε μια δύσκολη στιγμή για το κανάλι, η πολύπειρη μαγείρισσα αναλαμβάνει την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού. Έξαλλος ο μέχρι πρότινος διευθυντής Μ. Καψής απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ ο Γ. Πρετεντέρης αρνούμενος να συνεργαστεί με την συμπαθέστατη παρουσιάστρια παίρνει μεταγραφή στον Ριζοσπάστη.

Ducks, gacch0, έλιωσα και εγώ λίγο :smiley:

γινεται να βγάλω ξανά την κάρτα SIM ; την εχω χάσει … (το ίδιο νούμερο πάντα)

Ναι
[COLOR=“LemonChiffon”]…[/COLOR]

Ναι φιλαρακι γινετε πηγαινε και πες τους οτι εχασες την καρτα και θελεις το ιδιο νουμερο που ειχες και πριν.

http://www.ken-mode.com/shows.html

Θλιβερό…

[SPOILER]χέστηκα. Είδα κιλιμάντζαρο. Δεν θα μας λείψετε ρε.[/SPOILER]

Δεν υπάρχει Ελλάδα :frowning:

Ας πάρει κάποιος αυτά τα μιράντα από μπροστά μου, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Απείχα εκουσίως από το φόρουμ για κανα 10ήμερο και έχω χάσει επεισόδια μάλλον.
Αναμείνατε ετεροχρονισμένα, αναδρομικά ποστ…

Please, bear with me.

μετα απο 7 ωρες σχολη και 2 καφεδες καθομαι πτωμα στον καναπε μου,τρωγοντας την πιτσα μου και περιμενοντας να δω μπαλα.my life sucks:(

Μετά από 10 ώρες σχολή και κανένα καφέ κάθομαι πτώμα στον υπολογιστή και παλεύω μια εργασία για αύριο.
My life sucks more :frowning:

τέτοιο δράμα είχα να ζήσω από τότε που ο γιαγκος δρακος έχασε το 16ο εξώγαμο του…

:stuck_out_tongue:

ελα μωρε ασε με να κλαφτω λιγο,εχω και πρωινο ξυπνημα αυριο.

εγω εχω να διαβασω ΑΟΔΕ…

Οκ πραγματικά μας ξεπερνάς όλους.:stuck_out_tongue:

Ρε σεις δεν υπήρχε ένα θρεντ στα μουσικά για τραγούδια που δεν μας αρέσουν/κολλάνε σε ένα album και τα προσπερνάμε πατώντας next ?

Ποιο καλό παιδάκι το έχει εύκαιρο γιατί παιδεύομαι ο άμοιρος…

[SPOILER]Όχι ότι έχω να ποστάρω κάτι σπουδαίο αλλά να χουμε να λέμε ρε παιδί μου…[/SPOILER]